• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Sendekinden haber varmı canım nasılmış

Yok tatlım daha aramadı akşam arıyor genelde şuan eğitim yapıyorlar falan ya jandarmalık cidden eziyet gülşen ya eğitim eğitim eğitim :1:
Alışmaya çalışıyo ama işte...
Acemideyken neydi öyle ya 2 günde bir arıyordu genelde ya şimdi her gün arıyor sıra yok bişey yok ankesörlüde dünya varmışş:1:

Yok tatlım daha aramadı akşam arıyor genelde şuan eğitim yapıyorlar falan ya jandarmalık cidden eziyet gülşen ya eğitim eğitim eğitim :1:
Alışmaya çalışıyo ama işte...
Acemideyken neydi öyle ya 2 günde bir arıyordu genelde ya şimdi her gün arıyor sıra yok bişey yok ankesörlüde dünya varmışş:1:

Canım birazcık zaman geçsin alt devreniz gelsin telefonu sokun asıl rahatlık o zaman başlıycak.
Gerçekten 15 ay askerlik çok saçma tüm zorluk 6 ayda çünkü

Canım birazcık zaman geçsin alt devreniz gelsin telefonu sokun asıl rahatlık o zaman başlıycak.
Gerçekten 15 ay askerlik çok saçma tüm zorluk 6 ayda çünkü

aynen canım daha cezaevine geçicek falan oho...Orada silah eğitimi sonra nöbetler ben yoruluyorum söylerken o napıcak kimbilir...
aynen 15 ay nedir ya 12 ay yapsalar şunu:50:

Haa bu arada paptya çayına başladım gülşencim super sakinleştiriyor sende dene :1:

Son düzenleme:
aynen canım daha cezaevine geçicek falan oho...Orada silah eğitimi sonra nöbetler ben yoruluyorum söylerken o napıcak kimbilir...
aynen 15 ay nedir ya 12 ay yapsalar şunu:50:

Haa bu arada paptya çayına başladım gülşencim super sakinleştiriyor sende dene :1:

annem papatya çayını ben çok sinirli oldğumda yapıyor içince uyuyp kalıyorum:1:
Çok işe yarıyor annem yolunu buldu:1:

annem papatya çayını ben çok sinirli oldğumda yapıyor içince uyuyp kalıyorum:1:
Çok işe yarıyor annem yolunu buldu:1:

Hahahah ciddi misiinn :1: Annen iyi yapıyorr:33:
Ben bir ara doğadan relax çayını içiyodum fena bir şey ya antidepresann etkisi var :1:

Şimdi papatya çayı içiyorum aslında bir sorun yıok sakinleşceğim bir durum ama ykuyu düzene falan sokuyyomuş deniyim dedim :1:

Hahahah ciddi misiinn :1: Annen iyi yapıyorr:33:
Ben bir ara doğadan relax çayını içiyodum fena bir şey ya antidepresann etkisi var :1:

Şimdi papatya çayı içiyorum aslında bir sorun yıok sakinleşceğim bir durum ama ykuyu düzene falan sokuyyomuş deniyim dedim :1:

Canımm bende çok işe yarıyor valla:1:
Sakinleşiyorum ve uykum geliyor

Ne alaka canım hoşgeldinn :) Burada 93/1 lerede yer var. :)

Dedim herhalde ya görmüyorlar, yada görmemezliğe vuruyorlar..

Hoşbuldum kuzu,sağolasın..

Neler yapıyorsunuz bakayım ? Kızlar benim hiç bir çayla aram yok. Hele bitki çaylarıyla hiç aram yok. İlk yeşil ve kırmızı çay içişimi hatılıyorum da,midem ağzıma gelmişti..
:27:

Dedim herhalde ya görmüyorlar, yada görmemezliğe vuruyorlar..

Hoşbuldum kuzu,sağolasın..

Neler yapıyorsunuz bakayım ? Kızlar benim hiç bir çayla aram yok. Hele bitki çaylarıyla hiç aram yok. İlk yeşil ve kırmızı çay içişimi hatılıyorum da,midem ağzıma gelmişti..
:27:

Yk canım öyle bir şey olmaz burada bende 92/4 üm ama burdayım yanii her daim :1:
Ne yapalım asker beklemece :1:
Sen alıştın mı ve askerin ? neredeydi ?

Back
X