• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kamilecim benimki 3 ay kullanamam gibime geliyor diyor konuşmuş işte ordaki 1-2 askerle daha gitmedi ama neyse işte devrecilik yok sıra sıra oluyor her şey demiş.işte zaten 92/2 ler varmış birde 92/3 ler demiş telefon getirin kullanırsınız falan bir de komutanın yanında demiş bunlara fakat diyoki benimki hani soksak belki ötyle diyor ama üst devre belli olmaz elimizden alırlar falan diyor bir bakıcak ortama ona göre sokar çarşı izninde bakalım bende sıkmak istemedim tatlım ya hanii dedim ne zaman rahat olursan o zaman sokarsın hayatm die bakalım yarın gidicek görücez

yarın mı gidiyor güle güle gitsin canım inş rahat eder.
çok garip gibi geliyor dimi komutanın yanında tel kullanmak ama mesala ömerlerde kullanıyormuş bende nasıl yaa diye sordum :1: amaaaa bi komutanı varmış kiiiii teli görünce hemen alıyormuş zaten iki telimizide o yakalamış :1:
devrecilik olması çok iyi tabiii en azından rahat olur :34: eeee sırayla tabi herşey :1:

yarın mı gidiyor güle güle gitsin canım inş rahat eder.
çok garip gibi geliyor dimi komutanın yanında tel kullanmak ama mesala ömerlerde kullanıyormuş bende nasıl yaa diye sordum :1: amaaaa bi komutanı varmış kiiiii teli görünce hemen alıyormuş zaten iki telimizide o yakalamış :1:
devrecilik olması çok iyi tabiii en azından rahat olur :34: eeee sırayla tabi herşey :1:

aynen canım yarın il jandarmadan cezaevi karakoluna geçicek hayırlısıyla gitsin artık tam düzeni otursun göçebe oldu be yarim
işte canım aynen tuhaf bak seninkide kullanıyomuş komuandan komutana değişiyo demek ki bakalım biz napıcaz kısmet hele 3 ay geçsinde kullanırız sanrm

Dinlese canım keşke dinlemiyor maalesef ben hediye aldım şimdi s3 mini bakalım bunuda yakalatırsa valla sinirlenicem

bebeim ya yakalatma ihtmali çok yüksek hele s3 ü gördüler mi inadına alırlar çalınır falan neden asker adamın neyine ya o kadar özellkli telefonn:1:
bu dediklerimi duysalar nasıl kkızarlar.. ama öylee

ASKERLERİMİZ GELSİNNNNN!!!!
özlemin dibine vurduk yahuu :31:

iyiyim gizemcim sıkılıyorum biraz .sen nasıslın?

bende öyle canım ya hem iyiyim hemde sıkılmamak elde değil.. okulda o dersler nasıl uzuyor nasıl uzuyorrr saate bakmalka geçiyo ders.. senin nasıldı güünün..
hoşgeldinn gizemcimmmm :1:
salatan nasıl oldu bakim :56:

her zaman ki gibi lezizz salata benim işimm:1:

Allahın izniyle biticek kasımda hasret kalmıycak bitsin artık...

BİTSİNN uf.. bu ara çöktük topikçe moral olarak..

bebeim ya yakalatma ihtmali çok yüksek hele s3 ü gördüler mi inadına alırlar çalınır falan neden asker adamın neyine ya o kadar özellkli telefonn:1:
bu dediklerimi duysalar nasıl kkızarlar.. ama öylee

gülşennnn sinirlenmiyoruz papatya çayı içiyoruz haahahaha :27:

Bende sizin gibi düşünüyorum ancak dinlemiyor kızlar bende yüklenmek istemiyorum ama onu bir kaptırsın görücek gününü bir ton laf yicek benden hep aynı oluyor zaten dinlemiyor beni sonra lafı yiyip oturuyor:1:

Eda sinirlenmemek elde değil cidden değil:1::1:

Dinlese canım keşke dinlemiyor maalesef ben hediye aldım şimdi s3 mini bakalım bunuda yakalatırsa valla sinirlenicem

kargoyla mı gönderdin canım??
sende ama gülşencim yaaa daha ucuz bi şeyler alsaydın keşke..gerçi teskereyi alırken bir sürü telefonla gelirler satıp iyi bi şeyler alırlar artık :1:

bende öyle canım ya hem iyiyim hemde sıkılmamak elde değil.. okulda o dersler nasıl uzuyor nasıl uzuyorrr saate bakmalka geçiyo ders.. senin nasıldı güünün..

her zaman ki gibi lezizz salata benim işimm:1:

BİTSİNN uf.. bu ara çöktük topikçe moral olarak..

oy oy ellerine sağlık canımmmm :56:
aaa bırakmayın kızlar kendinizi ya çökmek yok
öncelikle gizem mehtabına kalmış 1 hafta neyin çöküntüsü aaaa olmaz ama

Bende sizin gibi düşünüyorum ancak dinlemiyor kızlar bende yüklenmek istemiyorum ama onu bir kaptırsın görücek gününü bir ton laf yicek benden hep aynı oluyor zaten dinlemiyor beni sonra lafı yiyip oturuyor:1:

sinirlenmek bizim işimiz gülşennnn hahhaah :9::31:
ama yok ben artık sakin relax bir kızım :1:

Son düzenleme:

sorma canım dinlemiyolarkiii ... başına kakar dururdu göndermesen. neyse yakalatırsa aç ağzını yum gözünü bişeyde diyemez haksız olduklarını bilince pek iyi susuyolar:9:

oy oy ellerine sağlık canımmmm :56:
aaa bırakmayın kızlar kendinizi ya çökmek yok
öncelikle gizem mehtabına kalmış 1 hafta neyin çöküntüsü aaaa olmaz ama

sağol bebeğmm:16:

edacım her gelişin bir dönüşü var ya o düşündürüyo benii..
tabi genel düşünürse her gidişin bir dönüşüde var amaa ona daha çok var:1: ne felsefik bi cümle oldu.. gece gece..

hiç bu kadar plakalara ilgi duymamıştım o günlerin gelmesini iple çekiyorum...

aynen canım yarın il jandarmadan cezaevi karakoluna geçicek hayırlısıyla gitsin artık tam düzeni otursun göçebe oldu be yarim
işte canım aynen tuhaf bak seninkide kullanıyomuş komuandan komutana değişiyo demek ki bakalım biz napıcaz kısmet hele 3 ay geçsinde kullanırız sanrm

begümcümmm inş gelecek canım o günler :16:

edacım evet bir gitsin her şey düzene girsin bakarsınız durama göre :34:

aynen gizemcim yaa birde bizim haftada 4 gün 9:30 da başlıyor erkenden kalkıcam.tatilden çıktım ya şimdi onun tasası sardı :1:

kargoyla mı gönderdin canım??
sende ama gülşencim yaaa daha ucuz bi şeyler alsaydın keşke..gerçi teskereyi alırken bir sürü telefonla gelirler satıp iyi bi şeyler alırlar artık :1:

sinirlenmek bizim işimiz gülşennnn hahhaah :9::31:
ama yok ben artık sakin relax bir kızım :1:

sorma canım dinlemiyolarkiii ... başına kakar dururdu göndermesen. neyse yakalatırsa aç ağzını yum gözünü bişeyde diyemez haksız olduklarını bilince pek iyi susuyolar:9:

Daha göndermedim canım.
Ne zaman göndereceğimde muamma:1::1:
Ben hala sinirliyim eda sinirlerimi aldırsam bile bu rıza beni sinirlendirmeyi başarır:1:
Öyle yapıyorum hep gizem hep ben haklıyım bir kerede haksız çıkmıyrum:1:

Back
X