Evet canım zaman gecmiyor gibi geliyor oturamıyorumda bilgisayara yani sessizlestim gene durgunlastım, ayrılık gercekten cok zor devamlı o anları yasıyosun tekrar tekrar tam alısıyosun 2 güne gidiyo yanından simdilik 3 4 hafta deneyelim belki bizim için daha kolay olur diye düsnüyorum.. haklısın zaman gecmis geriye dönüp baktıgımzda bende bunu farkedebiliyorum.. care yokki oturup sabrediyorum bende herkes gibi bi seklde..
Canım isyan degil benimki sadece durgunluk içe kapanıklık sessizlestim öyle ne zamandır böyleyim zaten oturup muhabbet edecek gücü bulamıyorum kendimde elimdeki imkanların kıymetini biliyorum zaten artık nolursa olsun isyan etmiyorum ben cünkü cok sanslıyım farkındayım aglamam sızlamam yok fakat zaman zaman insanlara yabancılasıyorum kendime de hatta cok tuhaf anlatsam anlarmısın bilmem![]()
daha yolun baya bi başındayız o yüzden şimdiden salma kendini diyorum ben
saldıkça salıyorsun insan bu durumlarda pek nasihat dinlemek istemez ama ben yine de anlatayım
ben ailemde öyle kapı gıcırtısına oynadığımız gibi aynı zaman da salya sümükde ağlarız
çok neşeli bi yapımda var çok ağlayan bi yapımda..
ibo gitmeden daha ben ağlamaya başladım 3 ay böyle geçti ağlamadığım tek bir gün olmadı
annem derdi ağlamak ağlamak getirir ağlama diye dinlemedim
ve gitmeden kaza yaptık ve ben kazadan öncede deli gibi ağlıyordum
o gün söz verdim ağlamamaya gitti ve hiç ağlamadım sadece uğurlarken havaalanında ağladım
ağlamıyorum çünkü askerim de öyle istiyor ağlamıyorum ve daha mutlu olmayı öğrendim
ne kdr kendini kötü hissedersen yada ağlarsan mutlaka daha kötü bi durum geliyo insanın başına
mutlu olmak zorundayız bu günlerde geçecek...