• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

yok yavrum o kadar olmaz ya çnkü o arıyor beni nöbet saatlerini bir gün önceden söylüyor tabiii :1: bu gece nöbeti yokmuş yarın varmış full 6 saat bu gece uyuyabilirim gönül rahatlığıylaaa :51:
eee heyecan dorukta diiimii ? yapsaydın son hazırlıklarını :1:

bebeğim o arıyor arıyorda fazladan gidiyor dk lar ya içim acıyor benim bu ay ben 1500dk yaptım iki paket birden aldım. ama cihan attı tl yi:1:
buraya fazla vereceğime sana yüklerim aşkım diyerek..
o kadar olmaz deme olabilir hazırlıklı oll:1:

uyu tatlım bakalım bugn rahat rahat ben yaptım son hazırlıkları.. ama yarın kuaförlük bir işim var kaşlarımm için sabahtan gidicem artık:1:sonrada duşa falan girer öğleni ederimmm

yok canım biliyo ailem rahatça görüşürüz ama onun ailesiyle tanıştığmı bilmiyolar evlerine gideceğimi söylemicem artık
nasılsın canım

hiii bebeğimm:3:

ooo yakında sende ben gibi dakika arayışına gireceksin benden demesiiiiii:1:
iyiyim tatlim sen nasilsin demicem heyecan doruktadir masallahh rahat gorusebilmeniz ne guzel bizim izinde hergun ayri bi sorundu izin almak

evet canım yoksa zaten 10 günümde rezil olur:ssz:
sen nasılsın ömer in kolu nasılmış

iyi akşamlar girlssss
Bugün tam 3 kere konuştuk.toplamda 2 saat falan etmiştir :1: vay beee bu günleri gördükçe gözlrim yaşarıyor yahuuu:21:

iyiyim gizemcim ben sıradan yani:) ömerde bir nazlandı bir nazlandı sorma :1: ağrıyor diyor :31: ama yaaa

ooo edacım ne güzelll :nazar: Allah devam ettirir umarım :34:

Bu alemde yeniyim bi yanlışm olursa mazur görcenız artıkın:1: başka bizim kızlardan yok mu edaa twitteri olan:52:

yok tatlım herkes face ci :1:

bebeğim o arıyor arıyorda fazladan gidiyor dk lar ya içim acıyor benim bu ay ben 1500dk yaptım iki paket birden aldım. ama cihan attı tl yi:1:
buraya fazla vereceğime sana yüklerim aşkım diyerek..
o kadar olmaz deme olabilir hazırlıklı oll:1:

uyu tatlım bakalım bugn rahat rahat ben yaptım son hazırlıkları.. ama yarın kuaförlük bir işim var kaşlarımm için sabahtan gidicem artık:1:sonrada duşa falan girer öğleni ederimmm

bizdede o arıyor ben bazen annemden falan arıyorum onu :1: öyle geçinip gidiyoruz :1:
benimde yarın okul var ühühühüh :25:
ama sen sevdiğine kavuşuyorsun ohhh misss :16: Sakın kırmayın birbirinizi ha boş yere
bende 2 gün önceden french falan yaptırmıştım :1: takıntılıyımda tırnak konusunda french'e bayılırım :1:
git git kuaförde geçer zaman zatenn:emir_bebek:

iyiyim tatlim sen nasilsin demicem heyecan doruktadir masallahh rahat gorusebilmeniz ne guzel bizim izinde hergun ayri bi sorundu izin almak

seninnkiler bilmiyo muydu tatlımm:26:çok zor olmuştur tabi:(
ya bide ben gündüz okula gidicem ya şimdi ama genelde gitmiycem annemler gidiyor bildiği için akşamda geç dönücem.. her ne kadar bilselerde 10 gün boyu sabahtan akşama birlikte oldukmu laf edebilirler.

seninnkiler bilmiyo muydu tatlımm:26:çok zor olmuştur tabi:(
ya bide ben gündüz okula gidicem ya şimdi ama genelde gitmiycem annemler gidiyor bildiği için akşamda geç dönücem.. her ne kadar bilselerde 10 gün boyu sabahtan akşama birlikte oldukmu laf edebilirler.

tabi bilio kizz nisanli olmamiza ragmen boyleee izin alirken hergun bi sorundu

iyiyim gizemcim ben sıradan yani:) ömerde bir nazlandı bir nazlandı sorma :1: ağrıyor diyor :31: ama yaaa

ooo edacım ne güzelll :nazar: Allah devam ettirir umarım :34:

yok tatlım herkes face ci :1:

bizdede o arıyor ben bazen annemden falan arıyorum onu :1: öyle geçinip gidiyoruz :1:
benimde yarın okul var ühühühüh :25:
ama sen sevdiğine kavuşuyorsun ohhh misss :16: Sakın kırmayın birbirinizi ha boş yere
bende 2 gün önceden french falan yaptırmıştım :1: takıntılıyımda tırnak konusunda french'e bayılırım :1:
git git kuaförde geçer zaman zatenn:emir_bebek:

evet ya yok benm twitterm cihan dönsünde açarız onla beraber:1:yokyok tatlım bizim hiç eften püften tartışmalarımız olmadı hele şimdi hiç olmaz.
aa yaptım frenchlerimi yarına bırakmadım öyle şuan tırnaklarımmm.. bende hassasım ojesiz duramam özellkle french rakı beyazı toprak tonları fresh açık pembelerrr:1:
kuaföre gitmemm şarttt:1:

kamilecimm ya ağrıyodur tabi incindiyse ağrı kesicili krem falan mı vermişler canım

tabi bilio kizz nisanli olmamiza ragmen boyleee izin alirken hergun bi sorundu

ayy gülşahcım bende ondan şaşırdım zaten bunlar nişanlı değilmiydi diyorum.. ama işte 10 gün üst üste ister istemez sıkıntı oluyo..

ama ben nişanlı olsam annemler beni evde tutamazdı :1:

şimdi bile bigün mırın kırın etseler valla olay çıkartırım yaptım şimdiden yolunu ya inş. istediğim gibi olur bakalımm:1:

evet ya yok benm twitterm cihan dönsünde açarız onla beraber:1:yokyok tatlım bizim hiç eften püften tartışmalarımız olmadı hele şimdi hiç olmaz.
aa yaptım frenchlerimi yarına bırakmadım öyle şuan tırnaklarımmm.. bende hassasım ojesiz duramam özellkle french rakı beyazı toprak tonları fresh açık pembelerrr:1:
kuaföre gitmemm şarttt:1:

kamilecimm ya ağrıyodur tabi incindiyse ağrı kesicili krem falan mı vermişler canım

aynen öyle canım bende french ciyim :1: hemde annem yapıyor birde güzel yapıyor ki sorma :1:
aynen aynen benim birde favorim bordo dur :1:
ayrıca afferim tartışmayınnn tabisiii :16:

Kamileeee zor tutuyom kendimi zatenn yakında orya da el atcam gibi gözüküyooo:33:

gel merve gel bakk hem ben seni çok merak ediyorumm sen bizi etmiyor musunnn hıhh dimi kamilee:1:

iyi geceler tatlım görüşürüzzzz yarın akşam girerim mutlu haberlerimi veririm canım benimmmm...

Son düzenleme:
aynen öyle canım bende french ciyim :1: hemde annem yapıyor birde güzel yapıyor ki sorma :1:
aynen aynen benim birde favorim bordo dur :1:
ayrıca afferim tartışmayınnn tabisiii :16:

aa evett bordoda güzel hele kışın hoş duruyo bembeyaz ellerde:1: yazın ben kararıyorum ya baya hoş olmuyo:1:

annen yapıyomu ne güzel ya benmki yapamaz ben kendim yapıyorum avucuma sürerek farklı bi stil ama kullanışlı baya güzel oluyo..

tartışmam eda valla kıyamıyorumki zatenn:1:

Back
X