• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ayy gülşahcım bende ondan şaşırdım zaten bunlar nişanlı değilmiydi diyorum.. ama işte 10 gün üst üste ister istemez sıkıntı oluyo..

ama ben nişanlı olsam annemler beni evde tutamazdı :1:

şimdi bile bigün mırın kırın etseler valla olay çıkartırım yaptım şimdiden yolunu ya inş. istediğim gibi olur bakalımm:1:

burda oldugu her gun gorustuk ama hakkaten stres cok yuksek duzeydeydi gulsenler bilioya hergun babam laf sayiodu hayirlisiyla bii ewlenseydikk kizlarr :-)

evet ya yok benm twitterm cihan dönsünde açarız onla beraber:1:yokyok tatlım bizim hiç eften püften tartışmalarımız olmadı hele şimdi hiç olmaz.
aa yaptım frenchlerimi yarına bırakmadım öyle şuan tırnaklarımmm.. bende hassasım ojesiz duramam özellkle french rakı beyazı toprak tonları fresh açık pembelerrr:1:
kuaföre gitmemm şarttt:1:

kamilecimm ya ağrıyodur tabi incindiyse ağrı kesicili krem falan mı vermişler canım

Kamileeee zor tutuyom kendimi zatenn yakında orya da el atcam gibi gözüküyooo:33:

kremde ağrı kıesicide varmış canım ama iişte :31: ömer ağrıyo dedikce içim gidiyor ama belli etmemeye çalışıyorum :31:

gel merve gell bekleriz :1::34:

aa evett bordoda güzel hele kışın hoş duruyo bembeyaz ellerde:1: yazın ben kararıyorum ya baya hoş olmuyo:1:

annen yapıyomu ne güzel ya benmki yapamaz ben kendim yapıyorum avucuma sürerek farklı bi stil ama kullanışlı baya güzel oluyo..

tartışmam eda valla kıyamıyorumki zatenn:1:

aynen canım alıştı yapa yapa aynen kışın bordo falan tabisi frenchte yazında neon renkler ve yine french :1:
aynen kıyma zatennn :1:

bende kaçıyorum kızlar öpüyrn hepinizi
yarın gir gizem akşam ilk karşılaşma anını falan yaz buraya okuruz biz haydi görüşürk Kızlarrr :54:

Son düzenleme:
burda oldugu her gun gorustuk ama hakkaten stres cok yuksek duzeydeydi gulsenler bilioya hergun babam laf sayiodu hayirlisiyla bii ewlenseydikk kizlarr :-)

ayy canım tahmin edebiliyorum o durumu benim ablamlar niişanlıyken aynı sorunlar oluyordu ama evlendiler şimdi eniştem oğlu gibi bababın :34:

aynen canım alıştı yapa yapa aynen kışın bordo falan tabisi frenchte yazında neon renkler ve yine french :1:

yarın gir gizem akşam ilk karşılaşma anını falan yaz buraya okuruz biz haydi görüşürk Kızlarrr :54:

iyi gecelerr tatlimmm simdiden iyi derslerrrr optumm

güle güle edacımmm..iyi geceler :54:

evet evet gizemmmm yaz düşününce bile heycanlanıyor insan :16:

gülşahcım ya bak çok yaklaştık hele sen nişanlısınızda bizden bi kademe öndesin ben çok büyütüyorum gözümde bu söz ve nişanıı
:26:

tmam canım ben girer yazarım buraya görüşürüzz öpüyorummm:54:

kamilecm ya erkekler biraz nazlı oluyorlar bence kızlara diyorlarda tabi canıda yanıyodur da bi gribi bile abartıyolar ya:1:

güle güle edacımmm..iyi geceler :54:

evet evet gizemmmm yaz düşününce bile heycanlanıyor insan :16:

aynen canım sizinde ben gibi heycanlandığnızı biliyorum çnkü edanın olsun cerenin olsun sevdicekleri geleceğinde ben de heyecan yapıyodum..aynı şeklde ömer ve rızanın operasyon olaylarını duyunca aynı şeklde üzüldümm:26:

baya alıştık birbirimizeeee:16:

gülşahcım ya bak çok yaklaştık hele sen nişanlısınızda bizden bi kademe öndesin ben çok büyütüyorum gözümde bu söz ve nişanıı

kamilecm ya erkekler biraz nazlı oluyorlar bence kızlara diyorlarda tabi canıda yanıyodur da bi gribi bile abartıyolar ya:1:

bitanem en guzeli sizinki acikcasi simdiki aklim olsa bu kadar erken nisanlanmazdim biraz daha beklerdim uc bucuk senedir nisanliyiz evlenene kadar bes sene olucak cok uzun bi sure boyle olunca ailelerdeki sinir kat sayisida artiyo

tatlimm cok gecmis olsunn dualariniz korumus Allahim bi daha boyle korkular yasatmaz insallahh

aynen gizemcim yaa hele ki ömer çok nazlı :1:

teşekkür ederim gülşahcım.evet evet dualarınızın koruduğunu biliyorum.siz olmasaydınız atlatamazdım diye düşünüyorum zaten..ki kimseyle konuşamadığımı sizinle konuşuyorum..
AMİN inşallah böyle bir şey yaşamayız bir daha ama canım daha çok uzun yolumuz var malum korkuyorum açıkcası:31:

bitanem en guzeli sizinki acikcasi simdiki aklim olsa bu kadar erken nisanlanmazdim biraz daha beklerdim uc bucuk senedir nisanliyiz evlenene kadar bes sene olucak cok uzun bi sure boyle olunca ailelerdeki sinir kat sayisida artiyo[/QUOTE

ya evet orası var canım yani nişanlılığı uzun tutmak iyi değil diyorlar ya hep doğru aslında insanlar bekledikçe tabii geriliyorlar:26:
ben 5-6 ay olsun arası diyorum en fazla en iyisi o olucak galiba.
askerliği çok mu tecilliydi tatlım yoksa yaş olarakmı erken nişan yaptnz

teşekkür ederim gülşahcım.evet evet dualarınızın koruduğunu biliyorum.siz olmasaydınız atlatamazdım diye düşünüyorum zaten..ki kimseyle konuşamadığımı sizinle konuşuyorum..
AMİN inşallah böyle bir şey yaşamayız bir daha ama canım daha çok uzun yolumuz var malum korkuyorum açıkcası:31:

analarının kuzuları işte nolucakk:1:

evet canım yolumuz daha uzun ama en büyük yaşadığınız şey bu olarak kalsın inş.:nazar:

bitanem en guzeli sizinki acikcasi simdiki aklim olsa bu kadar erken nisanlanmazdim biraz daha beklerdim uc bucuk senedir nisanliyiz evlenene kadar bes sene olucak cok uzun bi sure boyle olunca ailelerdeki sinir kat sayisida artiyo

ama siz evlenmeyi çoktan hak etmişsiniz canım yaaa :16:
inşallah askerden sonra hemen evlenirsiniz mur<dına erersiniz artık :16:

gizemmmm bizim aynı dönemde falan olacak sanırım :1: bakarsın düğün şafağı sayarız burda :1:

ama siz evlenmeyi çoktan hak etmişsiniz canım yaaa :16:
inşallah askerden sonra hemen evlenirsiniz mur<dına erersiniz artık :16:

gizemmmm bizim aynı dönemde falan olacak sanırım :1: bakarsın düğün şafağı sayarız burda :1:

evet tatlım bak bizim aynı zamanlarda olur gibi:1:
sayarız tatlım neden olmasınn.. inş olur.. öyle topikler var kıskanıyorummmmmmmm:9:

canim benim korkmaa gecicek insallah bu gunler kazasiz belasiz biz senin yanindayiz
bitanem en guzeli sizinki acikcasi simdiki aklim olsa bu kadar erken nisanlanmazdim biraz daha beklerdim uc bucuk senedir nisanliyiz evlenene kadar bes sene olucak cok uzun bi sure boyle olunca ailelerdeki sinir kat sayisida artiyo[/QUOTE

ya evet orası var canım yani nişanlılığı uzun tutmak iyi değil diyorlar ya hep doğru aslında insanlar bekledikçe tabii geriliyorlar:26:
ben 5-6 ay olsun arası diyorum en fazla en iyisi o olucak galiba.
askerliği çok mu tecilliydi tatlım yoksa yaş olarakmı erken nişan yaptnz

askerligide tecilliydi erkende nisanlandik canim ben 18 o 21 yasindaydi nisanlandigimizda sizin askerleriniz kac yasinda kizlar benimki 88 dogumlu

inşallah gizemcim inşallah..Allah'ım korusun tüm askerlerimizi..

ana kuzusu hehee güldürdün kız beni :1: çok doğru ama :1:

aminnn canım

öyle kız öyleler:1: annesiyle konuştum bugn kaçta geleym diye ama kv aradı benden hızlı davrandı cihana soryoruz ne yemek istiyosun diye söylemiyo farketmez isteye isteye kızartma istedi:1:
ev yemeği özlemedim diyo normaldede yemediği içinn olsa gerek:1:

Back
X