• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

canim benim korkmaa gecicek insallah bu gunler kazasiz belasiz biz senin yanindayiz
askerligide tecilliydi erkende nisanlandik canim ben 18 o 21 yasindaydi nisanlandigimizda sizin askerleriniz kac yasinda kizlar benimki 88 dogumlu

çok sağol canım :16: inşallah tatlım inşallah geçicek bugünlerde..

ömer 92li ben 93lüyüm canım :1: daha erken bizim için nişan evlilik falan :1:

ne guzel canim bak en buyuk engel kalkio

ya benim ona tek dediğim şey 4 yıllık bi bölüm okumaya niyetin yoksa hemen git gel oldu. oda öyle karar verdi beklemedi.
uzatsak çok gözümüzde büyürdü yani senin için çok zor olmuştur eminim tatlım :26: ama olsun artık başladık bu yola ve muradımıza ericez canımm hepimiz:16:

aminnn canım

öyle kız öyleler:1: annesiyle konuştum bugn kaçta geleym diye ama kv aradı benden hızlı davrandı cihana soryoruz ne yemek istiyosun diye söylemiyo farketmez isteye isteye kızartma istedi:1:
ev yemeği özlemedim diyo normaldede yemediği içinn olsa gerek:1:

ayy kıyamam yaa şimdi çeşit çeşit yemekler yaparsınız..
hepsini yiyebilcek gibi..:1:
özlemiştir tabi canım yaa özlenmez miiii??

ayy kıyamam yaa şimdi çeşit çeşit yemekler yaparsınız..
hepsini yiyebilcek gibi..:1:
özlemiştir tabi canım yaa özlenmez miiii??

ya annesi yapar yinnede bzimki yemez kamilecim ya evde yeme gibi bir alışkanlığı malesef yok..
ciddi ciddi özlemedim ev yemeklerini diyo:1: tabi insan yemediği şeyi özlemez.
ama alıştırcam ben ona ilerde ben aşırı sebzeciyimdir çünkü:1:

ya benim ona tek dediğim şey 4 yıllık bi bölüm okumaya niyetin yoksa hemen git gel oldu. oda öyle karar verdi beklemedi.
uzatsak çok gözümüzde büyürdü yani senin için çok zor olmuştur eminim tatlım :26: ama olsun artık başladık bu yola ve muradımıza ericez canımm hepimiz:16:

ayyy ben 91 dogumluyum yasli hissettim kendimiiii :-)

aynen gizemcim ömer kendi söyledi zaten ben okumycam askere gideyim en azından diye.böylesi hayırlısıymış diyorum artık bende :16:
gülşah olur mu hiç amaaaa kaç yaş var ki aramızda :20:

canimm hosgeldinn ohh ne guzel moral olur sewdiceginee

videoo.. neleri çektin tatlım kendinden başka vede nasıl izleyecek

güzel fikirrr:34:

Canım bizim resimlerimizden yaptım video çekmedim ama ilerleyen zamanlarda çekicem
Oda söyle olucak yegeni ablası ve annesi babası tabiki birde ben konuşucam birleştiricem birşeyler yazıp yolıycam

Gülşah sizi çoook özledim
Eskisi gibi sohbet etmek istiyorum.
Ama vakitlere zamana yetişemiyorum hep kendimi uyurken buluyorum en son

Son düzenleme:
aynen gizemcim ömer kendi söyledi zaten ben okumycam askere gideyim en azından diye.böylesi hayırlısıymış diyorum artık bende :16:
gülşah olur mu hiç amaaaa kaç yaş var ki aramızda :20:

öyle canım yani böylesi hayırlısıymış kızdım okumadığı için başta ama hem zorla güzellk olmaz hemde okumakla da bitmiyo sonuçta herşey bende sen ne yaparsan arkandayım dedim ve girdik işte bi yolaa..

ya annesi yapar yinnede bzimki yemez kamilecim ya evde yeme gibi bir alışkanlığı malesef yok..
ciddi ciddi özlemedim ev yemeklerini diyo:1: tabi insan yemediği şeyi özlemez.
ama alıştırcam ben ona ilerde ben aşırı sebzeciyimdir çünkü:1:

özlemiştir özlemiştir ne kadar da olsa ev yemeğini tutmaz hiç bir şey :1:
alıştır canım alıştır bak bu konudada aynı kaderi yaşıycaz ömerde ya dışarda yer evde olsada et yemeği yer :1: sebzeyle arası yoktur.. :1:

hoşgeldin gülşencimmm :3: nasılsın

Canım bizim resimlerimizden yaptım video çekmedim ama ilerleyen zamanlarda çekicem
Oda söyle olucak yegeni ablası ve annesi babası tabiki birde ben konuşucam birleştiricem birşeyler yazıp yolıycam

Gülşah sizi çoook özledim
Eskisi gibi sohbet etmek istiyorum.
Ama vakitlere zamana yetişemiyorum hep kendimi uyurken buluyorum en son

ya canım bence fotoğraf larda güzel tabi ama hazır yollamamışken kendinle ilgli bi videoda ekle bence ya sadece senin konuştuğun..

özlemiştir özlemiştir ne kadar da olsa ev yemeğini tutmaz hiç bir şey :1:
alıştır canım alıştır bak bu konudada aynı kaderi yaşıycaz ömerde ya dışarda yer evde olsada et yemeği yer :1: sebzeyle arası yoktur.. :1:

hoşgeldin gülşencimmm :3: nasılsın

İyiyim canım sen nasılsın?

Back
X