• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kızlarr nasılsınız?

mervecimmm 2. yılınızı doldurmuşsunuz ne güzel canım bir ömür ayrılmazsınız inşallah :16:

edacımmm arar güzell arar olmadı karakolu sen ara internetten bak telefon numarrasını :34: hem hoşuna gider..

gülşahcımmmm kıskançlık havalarını sezdim ama canım olmaz bi şey merak etme :34: hele ki asker karısı yaniiiiii..

ceren noldu size canım tartıştınız mı yine?:31:
canm hosgeldin ben buna artık tartsma demiyorum gayet iyiyiz yani eskiye bakılırsa alttan alıp gönlümü almaya calsyo suan bi sıkıntı yok sen nasılsın

anaam gercekten 20 kisimi varms dogru kız seninki cezaevindeydi dimii 20 kisi cok az yaa kafa dengi varmıyms hic

çoğu kısa dönem büyükler hep ama iyiymiş devrecilik yokmuş rahat ya.acemilikten bi çocukla birlikte hatta birlikte gittiler istanbulda oturuodu oda. bide dışardan yemek falan söylüyolar kola cips döner falan :1: mangal yapıyolar arada :1: cezaevinin içinde değil cezaevine 5 dk uzaklıkta karakol işte... evet canım 20-25 kişiler ondan nöbetler çok böyle

Son düzenleme:
bu askerlik ne tuhaf ya aradı şimdi konuşuyoruz ben özledim seni dedim hadi ben kapatiyimmm dedi gülerek dedim özlediğimizi de mi söylemicez falan üffff her şeye alınıyolar mı ne özledim kelimesi bile ağır geliyo onlara galiba

canim ayip olucak ama elalemin o....su bitmio ben incelerim sen merak etme sonucu bildiririm sana
kız valla bi gitte bakk kesin genc bi kızdı o varya cenk bana yalan söyledii kıskanmamam için bakk gülsah iyice incele bakımlıyms full makyaj falann ula ben bugün nasılım desem sacımdaki majyajımdaki degisikliğin hicbirini farketmez bebe kadını komple incelems yaaa:43: diyokii sivasın kızları cok fenayms bakıyolarmss moralimi cok bozuyo gülşah yaa asker adamada bakılırmı anlamıyorum ben asker gördüm mü yolda kafamı çeviriyorum hemen cünkü kendimden biliyorum oda birinin helali onuda bekleyen var:50:

iyiyim canım karakolun telefonu yok nette ki zaten ankesörünün numarasu var bende de arayamam başkası açarsa kıskançlıktan kudurur benimki sakına arama hayatım demişti :1:
arar heralde mal insan arar nöbete gitmeden hiç yapmazdı böyle arardı hepppppppp:26:

canm hosgeldin ben buna artık tartsma demiyorum gayet iyiyiz yani eskiye bakılırsa alttan alıp gönlümü almaya calsyo suan bi sıkıntı yok sen nasılsın

Tesekkur ederim kamilesim :) nasilsin

edaaa o kadar kıskanç mı yaa ben hoşuna gider diye düşünmüştüm :44: arar canım arar arayınca hemen atar yapma derdini bi dinle bak tamam mı :20::34:

hoşbuldum cerencimm ..anladım canım biraz ilerleme o zman :34: sıkma canını..

iyiyim gülşahcım bence hep aynı tas aynı hamam işte :31:

kız valla bi gitte bakk kesin genc bi kızdı o varya cenk bana yalan söyledii kıskanmamam için bakk gülsah iyice incele bakımlıyms full makyaj falann ula ben bugün nasılım desem sacımdaki majyajımdaki degisikliğin hicbirini farketmez bebe kadını komple incelems yaaa:43: diyokii sivasın kızları cok fenayms bakıyolarmss moralimi cok bozuyo gülşah yaa asker adamada bakılırmı anlamıyorum ben asker gördüm mü yolda kafamı çeviriyorum hemen cünkü kendimden biliyorum oda birinin helali onuda bekleyen var:50:

Allah o kızlarında cezasını versin ya ben diyorum ya ben güveniyorum da etrafa güvenemiyorum ki afedersn o... çok yani

çoğu kısa dönem büyükler hep ama iyiymiş devrecilik yokmuş rahat ya.acemilikten bi çocukla birlikte hatta birlikte gittiler istanbulda oturuodu oda. bide dışardan yemek falan söylüyolar kola cips döner falan :1: mangal yapıyolar arada :1: cezaevinin içinde değil cezaevine 5 dk uzaklıkta karakol işte... evet canım 20-25 kişiler ondan nöbetler çok böyle
anladm canm bizimkide hep dısardan söylüyo yaa birliğin içinde mangal falan yapıyolarms hep :23: ne güzel anlasabildiği varms cenkin pek yok yaa aslında o yüzdende asabi biraz hicc kafa dengi yokmus orda cok yalnızım diyo kogusları 9 kisi zaten bi benimki en kücükleri digerlerii üst devre anlasıyomus hepsiylede cok samimi olmuyomus, bu arada cenk nasl msjlar atıyo görmee kalpp kırmak bedava zatenn sonrada tamir etmek için ugrasıyo :41:

Allah o kızlarında cezasını versin ya ben diyorum ya ben güveniyorum da etrafa güvenemiyorum ki afedersn o... çok yani
tabi yaaa etraf kasar kaynıyo yavrum bizimkiler landlarla geciyomus carsıdan hani oluyo yaa askeri araç arkada askerler oturuyo aracın arkası acıkk askerleri görebiliyosun kızlarrr bakıp kaş göz işareti yapıyolarms gülümsüyolarms psikoljimi bozdu yaa ymn ederiim napcam bilemedim begüüm :14: o carsıya cıktıgında ben hep diken üstünde oluyorum

Son düzenleme:
bu askerlik ne tuhaf ya aradı şimdi konuşuyoruz ben özledim seni dedim hadi ben kapatiyimmm dedi gülerek dedim özlediğimizi de mi söylemicez falan üffff her şeye alınıyolar mı ne özledim kelimesi bile ağır geliyo onlara galiba
begümcüm acemilik cok fena bisey bizimde öyleydi telefonda özledim diyodum sesi titryodu konusamıyodu karsılıklı agladıgımızı bilirim ben usta kadar rahat degil bu yüzden böyle davranması gayet normall

tabi yaaa etraf kasar kaynıyo yavrum bizimkiler land2larla geciyomus carsıdan hani oluyo yaa askeri araç arkada askerler oturuyo aracın arkadası acıkk askerleri görebiliyosun kızlarrr bakıp kaş göz işareti yapıyolarms gülümsüyolarms psikoljimi bozdu yaa ymn ederiim napcam bilemedim begüüm :14: o carsıya cıktıgında ben hep diken üstünde oluyorum

bende geçen gün takmıştım işte düşün düşün diyorum ortam hesabı falan ama bu karakter meselesi ya yapan her yerde yapar yani yanıbaşında bile bırak askerliği

bende geçen gün takmıştım işte düşün düşün diyorum ortam hesabı falan ama bu karakter meselesi ya yapan her yerde yapar yani yanıbaşında bile bırak askerliği
yavrum sorun şu benim cenkle bi derdim yokk ben kızların bakıpp gülücük atmalarına falan cıldırıyorum cok kıskancım deliriyorum duydukca varya:26:

yavrum sorun şu benim cenkle bi derdim yokk ben kızların bakıpp gülücük atmalarına falan cıldırıyorum cok kıskancım deliriyorum duydukca varya:26:

bende kıskancım çok valla...gidip şeytan kafa göz dal diyo yani dime ne geliosa kızlardan geliyo zaten ya işte kaş göz bimlemle sonra karşı tarafı resmen ayartıolar

Hele asker unıforması üzerlerinde olnca naslda kesiyolar ayartmaya calsyolarr kasarlarr:41:

sen gene erkek arkadaşına pek yüklenme bak anlatıyo bide sana kıskandığını çok belli edersen anlatmaz bile valla bu erkekler çok tuhaf ya..bende özledm dedm telefonda hadi ben kapayım dedi gülerek dedm artık özlediğimizide söylemicez heralde her şey fazla geliyo orda onlara

Cerencim zaten ne geliosa basimiza hemcinslerimizden gelio canim ya incelerim ben gidip canta sorar gibi yapip gicik gicik konusurum hatta bi suru canta indirdip almam ole erkeklere sohbet edip pahali canta satmak kolay , kolaysa bana satsin gicik ediyim kizi biraz :D

Kizlar yaa anlatmalari daha kotu sanki bilmemek duymamak daha mi iyi ne bence asiri kiskancim ama hic bisey sormuyorum bilmmek istemiyorum ben komplekse girecegime o girsin

sen gene erkek arkadaşına pek yüklenme bak anlatıyo bide sana kıskandığını çok belli edersen anlatmaz bile valla bu erkekler çok tuhaf ya..bende özledm dedm telefonda hadi ben kapayım dedi gülerek dedm artık özlediğimizide söylemicez heralde her şey fazla geliyo orda onlara
canım asırı kıskanc oldugumu bildiği için anlatıyo zatenn o bana herseyini anlatırr kız mevzusu olunca hic yalanı yada sakladıgı biseyi yoktur bilir cünkü duyunca dünyasını basına yıkıyorum.. bide geçen carsı izninde sivasta benimki eski sınıf arkadasnı görmesin mii kız hemde Allahım cıldırdım sinirimden yaa kızla ayak üstü slmlasms ben yanmayım da kimler yansınn:43:
canım bak simdi onun psikolojisi cok kötü suan cenk hala söyler acemi cok baskaydı konusamıyodum cok kötüydüm diye.. konussa gözlerinden yaşlar boşalır eminim o kadarki doludur o suan o yüzden hemen kapamak istemistirr cenkte böyleydi cünkü seni seviyorum diyemiyodu sesi cılızdı titrekti konusurken titriyodu agladık biz bide birlkte :26:

Kizlar yaa anlatmalari daha kotu sanki bilmemek duymamak daha mi iyi ne bence asiri kiskancim ama hic bisey sormuyorum bilmmek istemiyorum ben komplekse girecegime o girsin

anlatmaları bence daha iyi çünkü içinde kötü bir şey yok demekki anlatmaması daha kötü gizli kapaklı neler oluyo bilemiyosun ki

canım asırı kıskanc oldugumu bildiği için anlatıyo zatenn o bana herseyini anlatırr kız mevzusu olunca hic yalanı yada sakladıgı biseyi yoktur bilir cünkü duyunca dünyasını basına yıkıyorum.. bide geçen carsı izninde sivasta benimki eski sınıf arkadasnı görmesin mii kız hemde Allahım cıldırdım sinirimden yaa kızla ayak üstü slmlasms ben yanmayım da kimler yansınn:43:
canım bak simdi onun psikolojisi cok kötü suan cenk hala söyler acemi cok baskaydı konusamıyodum cok kötüydüm diye.. konussa gözlerinden yaşlar boşalır eminim o kadarki doludur o suan o yüzden hemen kapamak istemistirr cenkte böyleydi cünkü seni seviyorum diyemiyodu sesi cılızdı titrekti konusurken titriyodu agladık biz bide birlkte :26:

ay kıyamam sizede ...bence cerencimm için rahat olsun o arkadaşınıda söylemeyebilirdi ve sen nerden duycaktın bak ne olsa söylüo şanslısın...millet valla saman altından neler yürütüodur ...

Back
X