canım yokk ya bana söylesin söylemeyince agzından kacırıyo sonra perisan ediyorum onu söylemediğine söylesinn yapcak bisey yokk ben sormadan gelir anlatır ama şu numara msj attı şu kız şöyle dedi falan diye herseyini söyler nazar degmesin bi bu konuda cok iyiyizKizlar yaa anlatmalari daha kotu sanki bilmemek duymamak daha mi iyi ne bence asiri kiskancim ama hic bisey sormuyorum bilmmek istemiyorum ben komplekse girecegime o girsin
ayy gülşahh valla dua ederim sana kuzuum nasl içim sızladı yaa asker adama öyle pahalı canta satılırmıı fiyatını söylemiyo ama ben anladım pahalı bi canta oldugunu chanel'ın cantası ama orjinal mi bilmiyorum kadın orjinal degil demiş ama fiyatı 100 200 tl arasındaa bu kadarını anlayabildim bitekk cok üzüldüm askere satıyosun sen canta yaa ne diye gidip pahalı canta satıyosun gerizekalı kadıınn en kalitelsi bu bunu al demiss bide git bütün cantaları indirr toplasın sonraa adi kadıınCerencim zaten ne geliosa basimiza hemcinslerimizden gelio canim ya incelerim ben gidip canta sorar gibi yapip gicik gicik konusurum hatta bi suru canta indirdip almam ole erkeklere sohbet edip pahali canta satmak kolay , kolaysa bana satsin gicik ediyim kizi biraz![]()
Son düzenleme: