• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kızlarrr çeyiz hazırlıkları var galiba :1:
onlar orda tartişıyor ben burda sinir oluyorum yaa stres sahibi yapar bu yarışma :9:

yok ya şaka yapıyor :1:

hayır bende evli diye biliyorum gerçek baya yaşı var nerden baksan 35 :1:
barışmançonun oğluda evliymiş 32 yaşında hemde :1:

ayyy cok guzel seylr varr yaa ben bole civil civil seyler istiyorum bide soyle sevgili bardaklari varya ondan alicam:-)
Al tatlım benim daha 2-3 sene var sanırım al valla :1:

hayır bende evli diye biliyorum gerçek baya yaşı var nerden baksan 35 :1:
barışmançonun oğluda evliymiş 32 yaşında hemde :1:

Al tatlım benim daha 2-3 sene var sanırım al valla :1:

doğukan evli onu biliyorum magazinde göstermişti de dağhanı bılmıyodum şaka sandım ben :1:
kimle evliymiiş

o kadarını bilmiorm bende duymuştum zaten bu oyuncu sevinç erbulak varya onun kuzeni ailesi falan oyuncu hep dağhanın
hmm baktım da göremedim nette evli deil yazıyor aman bize ne ben bi evleneydim :16:
nihatmıııı
bööö yani ipek nefret ediorm ya o adamdan

aaaa niye bn çok seviyorum nişanlımla konusurken agzımdan kacmıstı kızmıstı bıraz hatta :27:
ben sevıyorum cok hoş bence allah karısına cocuguna bagıslasın

hmm baktım da göremedim nette evli deil yazıyor aman bize ne ben bi evleneydim :16:

aaaa niye bn çok seviyorum nişanlımla konusurken agzımdan kacmıstı kızmıstı bıraz hatta :27:
ben sevıyorum cok hoş bence allah karısına cocuguna bagıslasın

nihat evi değildiii bildiğim kadarıyla zaten o salaklıkla kim evlenirki onla :1:
aman onumu kıskanıyor :1:

nihat evi değildiii bildiğim kadarıyla zaten o salaklıkla kim evlenirki onla :1:
aman onumu kıskanıyor :1:

canım sen bence karıştırıyorsun nihat evli bir cocugu var karısı ikinciye hamile :emir_bebek:
nihatla dağhanı değiştir kafanda :1: nihat kesin evli ama dağhan ı blmıyorum baktım evli deil yazıyor işte
ya canım erkekler kıskanıyor bende kıskancım :1: hem yakısıklı adam ya neresını begenmıyorsun zevk meselesi işte :27:

canım sen bence karıştırıyorsun nihat evli bir cocugu var karısı ikinciye hamile :emir_bebek:
nihatla dağhanı değiştir kafanda :1: nihat kesin evli ama dağhan ı blmıyorum baktım evli deil yazıyor işte
ya canım erkekler kıskanıyor bende kıskancım :1: hem yakısıklı adam ya neresını begenmıyorsun zevk meselesi işte :27:

Ayy ben nihat doğanı diyosun sandım bebeğim ya
sen oyuncu nihatı diyosun 1nci olannn
bnmde favorim oyduu tabiki ayrıca yakışıklı adam vücudu falan taş yanii:1:
tamam tamam şimdi olduuu :1:
bende nihat doğanı kıskanıyo sandım onu tutuyosun sandım:1:

Gönüllerin erkekleri best model maşşallahh ya :1:
taşlar mübarek :1:

aynen gecen sene de izliyodum tek favorim nihattı :16:
bu sene ümit ve cengiz

ayy bende nihat doğan sandım ve nasıl kıskanıyor demiştim amaaaa diğer nihat tabi ki favoriiii :1:
kızlar yalnız askerler bu konhuşmalerı okumasınlar yoksa delirrler kesin :1: zaten arada ben ömere kıvanç diyorum ki sadece adını söylüyorum çocuğun sesi falan değişiyor şimdi bunları bir görse vede izlediğimi bilse ooo neler söyler neler :1::1:

ayyy bööö yani eda onun neyini tutim ben erkeksiz kalsam tutmam :33:
hemde ne taşşş :27:

ayy bende nihat doğan sandım ve nasıl kıskanıyor demiştim amaaaa diğer nihat tabi ki favoriiii :1:
kızlar yalnız askerler bu konhuşmalerı okumasınlar yoksa delirrler kesin :1: zaten arada ben ömere kıvanç diyorum ki sadece adını söylüyorum çocuğun sesi falan değişiyor şimdi bunları bir görse vede izlediğimi bilse ooo neler söyler neler :1::1:

yavrum bende hep ceme kıvanç diyodm ciddi triplere giriyodu artık adını almıyorum
kapıma gelse kıvanç umrum değillllllll:16:
zaten ben pek sarı sevmem de :1:

Back
X