• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ayy canım şimdi burda bunu açııklamıyım bennn :1: şöyle diyim çok acılı bir yöntemle yapıorum :1: ben kollarımıda alıyorum bide beyaz tenliyim ve hiç sevmiorm hoş durmuo yanii komplenin komplesi
ama kuaföre gitmeyi düğşünüormm yazın ya utanmıcam valla gidenler çok memnun 2 dkkada yaptr çık
yada eve ağdacı çağırıcam valla :1:

anladım :1: benimki de acılı :18: bende gitmek istiyorum ama özel bölge olmaz bakalım
arastırıyorum bişiler :31:

anladım :1: benimki de acılı :18: bende gitmek istiyorum ama özel bölge olmaz bakalım
arastırıyorum bişiler :31:

canım asıl en önemlisi o ya bence evlenince ben çok beceriksizim yapamam öyle giderim mecbur kuaföre veya lazer...valla bir de çalışan bir insan olucam nasıl yetiştiricem ayyy düşünmek istemiorummmmm :50: Çileeee

canım asıl en önemlisi o ya bence evlenince ben çok beceriksizim yapamam öyle giderim mecbur kuaföre veya lazer...valla bir de çalışan bir insan olucam nasıl yetiştiricem ayyy düşünmek istemiorummmmm :50: Çileeee

çok zor cidden ben özel bölgeyi de yapıyorum ama epilatörle
oda batık yapıyor yara oluyor küçük küçük ağda yapmak istiyorum becerebilirsem
ayy istenmeyen tüyler topiği gibi oldu :1:

çok zor cidden ben özel bölgeyi de yapıyorum ama epilatörle
oda batık yapıyor yara oluyor küçük küçük ağda yapmak istiyorum becerebilirsem
ayy istenmeyen tüyler topiği gibi oldu :1:

ayy o daha acılı bence epilasyon aletiii
evet o topiklere bende bakmıştım bir ara ahh ahhh kızlarda hiç çıkmasaydı şu tüyler nolurduuu Allahımmmm :1:

neyse kapatalm bu konuyu ipekcim ya :1:

gunaydın kızlar internetten bi siparis verdim 1 saattir arıyo gerizkealıı elemann evi la bimin yanı diyoom bu mahallede dolanıp duruyo daha hala getirecekk kargomu mal yaa

kendine miydi canımm? Netten mi verdin siparişi böyle sıkıntılar olabilio iştee
evet canm kendime verdim yaa bu siteden ilk siparisimdi ben hep internetten yapıyorum alısverisimi kapıda ödemeli uygun oluyo bildiğim devamlı alsveris yaptıgım siteden vazgecersem daha nolıyım siyah 10 tane gömleğim var yaaa gerizkealılarr 40 yılda bi kırmızı gömlegim olacaktı onuda bana cok gördünüz:41:

evet canm kendime verdim yaa bu siteden ilk siparisimdi ben hep internetten yapıyorum alısverisimi kapıda ödemeli uygun oluyo bildiğim devamlı alsveris yaptıgım siteden vazgecersem daha nolıyım siyah 10 tane gömleğim var yaaa gerizkealılarr 40 yılda bi kırmızı gömlegim olacaktı onuda bana cok gördünüz:41:

canımmm sinirlenme evet gıcık bir durum ama neyse artık bir dahaki siparişinde belirtirsin verirsenn tabi :1: bu ne yaa dersn başlarına yıkarsın siteyiii :1:

Son düzenleme:
canımmm sinirlenme evet gıcık bir durum ama neyse artık bir dahaki siparişinde belirtirsin verirsenn tabi :1: bu ne yaa dersn başlarına yıkarsın siteyiii :1:
mail olrk attım zaten dikkat edin biraz degistirme sansımda yok ürün elimde kaldı diye sitem ettim msjları falan okudumda degisimde cok sorun oluyomus dandik site yaa poff neyse bugün askım geliyo moral bozmuyorum :26:

Back
X