• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ohh oh iyi canım sevindim:)
mekik cekiyosun dimi devamlı günde kac tane cekiyosun ve etkili oldumu söyle bakıyım :27:

evet canım mekik artı diper hareketlerde saymadım pek ama çekiorm baya acıyana kadar :1:
valla 2 kg verdim ama bilmiorm etkili oldumu sevgilim olsa o anlardıı sarıldığında hahah

nasilsin bitanemm

aman iyi tatlim guzelce konusunda duzelin insallahh

iyiyim bebeğimm sen nasLSnn

evet canım mekik artı diper hareketlerde saymadım pek ama çekiorm baya acıyana kadar :1:
valla 2 kg verdim ama bilmiorm etkili oldumu sevgilim olsa o anlardıı sarıldığında hahah

iyiyim bebeğimm sen nasLSnn
2 kilo azmı kız vermissin iste:)
ben cıkıyımda aksam üzeri girerim kızlarr

Benimde çıkmam lazımm kızlar
cerenn mehtaptan sonra haber verr son gelişmelerii
öpüğyorum kızlarrrrrr:54:

nasıl heycanlısındır şimdi canım sen yaa ben bile heycanlandım bak :16: ne güzel :nazar:
66 gün sonra sanırım canım en kısa zaman :9::9:

Evet güzelm çok heyecanlıym gerçi o duyguyu bile unuttum he ne zamandr görmeynce:1: erken yat dedi 7:1:buçkta çıkcaklarmış bakalım atık sbaha kadar uyku yok bana.66 gün kaldı demekk ayy hadi bakalımmm çoğu gitti azı kaldıı:27:

Evet güzelm çok heyecanlıym gerçi o duyguyu bile unuttum he ne zamandr görmeynce:1: erken yat dedi 7:1:buçkta çıkcaklarmış bakalım atık sbaha kadar uyku yok bana.66 gün kaldı demekk ayy hadi bakalımmm çoğu gitti azı kaldıı:27:

mervee kız düşün bak çarşı izninde böyle oluyorsak teskee gününde napıcaz :1:
eee erkenden uyandırcam diye düşünüyordur kıyamamış bak :16:
evet evet son 66 inşallah bi engel çıkmaz :31:

mervecimmm şimdi çıkmam gerekiyor benim :31:
kendine çok dikkat et..sabah çabucak olur inş :32:
öpüldün tatlım :54:

Kamileee canım hiç imreme seninmehtaba ne kadar az kalmış maş :nazar: bizde sen mehtaptayken imreniriz yoksa bakkk
Merveee canım çok sevindimmm :16:

mervee kız düşün bak çarşı izninde böyle oluyorsak teskee gününde napıcaz :1:
eee erkenden uyandırcam diye düşünüyordur kıyamamış bak :16:
evet evet son 66 inşallah bi engel çıkmaz :31:

Çıkmaz canım haziran gelsinn kavuşcaksınz allahın da izniylee:34:

Kamileee canım hiç imreme seninmehtaba ne kadar az kalmış maş :nazar: bizde sen mehtaptayken imreniriz yoksa bakkk

Canım sağolasın:27:

Bizimmmmdddeeeeeeeeeeee :)

Süpeeeeerrrrr:21:

Bizimmmmdddeeeeeeeeeeee :)

günaydın kızlarrr :2:
edacımmm tek tesellim haziran zaten evet evet geçsin şu günler artıkkkkk :32:
gülşahcımmmmm çok sevindim canım yaaa :16:

tabiiii herkes sevdiceğini bekliyor kamera karşısında dimiiiiii kimsecikler yok :8:

Back
X