kızlarrr bnm çıkmam gerekio çok işim var gülşencim öpüyorumm konuşuruz yinee
begümcüm geçmiş olsn dikkat et bnde yeni atlattım öptümm
kolay gelsin Edacımmm kendine dikkat et sende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar bizim evlilik isi 2 yıl sonraya ertelenebilir %80 öyle umud ediyorum..
Kardesim ilk yıl unv. yi kazanamazsa tokatı uzatıcak babam 1 yıl buda benim isime gelir cok mutlu oldum 2015 gelini olıcımm sanırım hayrlısı neyse o olur insalllah
tabi canım ya üzülüyodum erken evlilik olcak diye, acele ise seytan karısır biliyosun herkes üst üste gelicekti geriliyodum seneye bugünü düsün düsün, böylesi cok daha hayırlı benim için. Gelsin işini gücünü eline alsın düzenli bi hayata gecis yapsın ev esya alınsın bi o askerdeyken cok zor olucaktı tek basıma halledemiycektim en azından simdi birlkte halledicez mutluyumaaa cerencim hayırlısı olsunn zaman ne gösterio bilinmio işte
ama sende öyle istiyodun sanırım bizimde planlara göre 2015 yaz olmadı 2016 hahah![]()
tabi canım ya üzülüyodum erken evlilik olcak diye, acele ise seytan karısır biliyosun herkes üst üste gelicekti geriliyodum seneye bugünü düsün düsün, böylesi cok daha hayırlı benim için. Gelsin işini gücünü eline alsın düzenli bi hayata gecis yapsın ev esya alınsın bi o askerdeyken cok zor olucaktı tek basıma halledemiycektim en azından simdi birlkte halledicez mutluyum![]()
İnanmak basarmanın yarısıdır son gaz devam edahaklısın cnm ya zaten şubatta gelicekler nasıl yetiştiricektiniz her şeyi birlikte yapmak güzel
hatta bizde dün konuştuk benimkiyle diyoki hayatım düşünsene dolaşıyrz evimiz için birlikte eşyalar alıyoruz faLann
hayallerr hayallerrr
Ama çok inanıyoruz ya başarıcaz Allahın izniylee
İnanmak basarmanın yarısıdır son gaz devam eda
Ya gercektende öyle birlkte gezip bakmak karar vermek en güzeli Allah bizede yasatır o mutlulugu insallah
2016 da sözmü olcak sizin kuzum yoksa düğünmü
sagol canım benim cümleten hepimiz için hayırlısı neyse o olsun Allah gönlümüze göre verir insallah..canimm hayirlisi olsun insallah hersey gonlunce olur![]()
İnanmak basarmanın yarısıdır son gaz devam eda
Ya gercektende öyle birlkte gezip bakmak karar vermek en güzeli Allah bizede yasatır o mutlulugu insallah
2016 da sözmü olcak sizin kuzum yoksa düğünmü
sagol canım benim cümleten hepimiz için hayırlısı neyse o olsun Allah gönlümüze göre verir insallah..
Önümüzdeki 1 2 ay içersinde sivastayım sekeriim askerimi görmeye geliciiim![]()
biz salonda nişan yapmayı düsünüyoruz 2014 de seneye geldiği zaman aile arasında söz yapılmıstı geçen yaz cenk nişan yapalım diyo benmde aklıma yattı ama bilmiyorum :26:düğün bebeğim tabiikide sözü 2014 yazı veya sonbahar inş
biz salonda nişan yapmayı düsünüyoruz 2014 de seneye geldiği zaman aile arasında söz yapılmıstı geçen yaz cenk nişan yapalım diyo benmde aklıma yattı ama bilmiyorum :26:
Evet sözden sonra 2 yıl gecicek üstüne nişan 1 yıl sonrada düğün gereksiz gelmiyoda degil hani :44:tatlim soz olmus o kadar zaman gecmis nisan bosa masraf bence onun parasiyla dugune yatirim yapabilirsiniz
Evet sözden sonra 2 yıl gecicek üstüne nişan 1 yıl sonrada düğün gereksiz gelmiyoda degil hani :44:
En iyisini yapmıssınız canım direk düğün daha mantıklı sanırım millet düğün beklerken sözden yıllar sonra nişan yapıp 1 yıl daha uzatmak sacma geldi suan düsününce.. siz evliliği ne zaman düsünüyosunuz kararlastırdınızmıtabi yinede siz bilirsiniz tatlim millet dugun haberi beklerken nisan biraz garip olur bizde sozden bir yil sonra salonda nisan yapalim dedik so nra cok sacmamiza geldi bosunada masraf olmasin die vazgectik
En iyisini yapmıssınız canım direk düğün daha mantıklı sanırım millet düğün beklerken sözden yıllar sonra nişan yapıp 1 yıl daha uzatmak sacma geldi suan düsününce.. siz evliliği ne zaman düsünüyosunuz kararlastırdınızmı
oh ohh ne güzell cok sevindim canm2014 yazin insallah canim gelince tam tarihi ayarlicaz![]()
valla yaa 1 dk oturmıycam düğünümde kim ne derse desiin alttan caktırmadan conversimi de giyicem ahahahhaooo kızlar düğün dernek muhabbetleri heebir an önce gelse şu 2014 yılıda yapsak düğünleri atsak göbecikleri
![]()