• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kizlarr askim gondermis :nazar: :nazar: :nazar:

Eklentiler

• $canim-sevgilim-kalp-vazoda-kirmizi-guller.jpg2057465736.webp
    $canim-sevgilim-kalp-vazoda-kirmizi-guller.jpg2057465736.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 20
biz salonda nişan yapmayı düsünüyoruz 2014 de seneye geldiği zaman aile arasında söz yapılmıstı geçen yaz cenk nişan yapalım diyo benmde aklıma yattı ama bilmiyorum :26:

hmm anladm cnm bence zaman geçmiş gereksiz direk düğün yap :1: ben salonda pek sevmiorum yani nişanı düğün gibi yapmayı sevmiyorumm çünkü düğünde yaşamak istiyorum o heyecanları evde söz istiyorumm 1 yıl sonrada nişan belki söz nişan birlikte bir gelsede bakıcaz artıkk :16:

Tesekkur ederim kizlarr cerennn bende hic oturmayi dusunmuom dugun zaten convers sart onlada fotograf cekinicem benn :)

hmm anladm cnm bence zaman geçmiş gereksiz direk düğün yap :1: ben salonda pek sevmiorum yani nişanı düğün gibi yapmayı sevmiyorumm çünkü düğünde yaşamak istiyorum o heyecanları evde söz istiyorumm 1 yıl sonrada nişan belki söz nişan birlikte bir gelsede bakıcaz artıkk :16:

tatlim söz nisan bir arada en mantiklisi bence zaten soze herkes nisan gozuyle bakiyo bir yil sonra insanlara nisan yapioz demek biraz garip oluo :1: :)

tatlim söz nisan bir arada en mantiklisi bence zaten soze herkes nisan gozuyle bakiyo bir yil sonra insanlara nisan yapioz demek biraz garip oluo :1: :)

haklısın canımda işte ne bileym ya diğer türlü de çok aceleye gelmiş gibi oluyor hani ilk söz oluyor bizim ailelerde de ondan bakalım ama kısmet daha çooooooookkkk varr:10:

tabi cnm bende aldırmam kimseye o gece oynamıcamda ne zaman oynıcam.isterlerse dünden razıymış desinler (ee razı olcam tabi 8 yıl sabrettikten snra :1: )

merhaba canımm nasılsın * hatırladığım kadarıyla siz en son tartışmışmıydınız askerin gelmişti yanına nasılsın şuan ? hallettiniz mii

merhaba canımm nasılsın * hatırladığım kadarıyla siz en son tartışmışmıydınız askerin gelmişti yanına nasılsın şuan ? hallettiniz mii

merhaba canım sağol iyiyim sen nasılsın? evet tatlım öyleydi o zaman snra barıştık geldi yanıma falan :) nadir girdiğim için foruma unutabilirsiniz beni cnm.. askerim 10 gün önce gitti. ay gelsin bitirsin bir an öncede kıyalım artık şu nikahı bidaha ayrılmak yada küsmek zorunda kalmayalım :37: sizde ne var ne yok bebişim herşey yolundadır umarım

merhaba canım sağol iyiyim sen nasılsın? evet tatlım öyleydi o zaman snra barıştık geldi yanıma falan :) nadir girdiğim için foruma unutabilirsiniz beni cnm.. askerim 10 gün önce gitti. ay gelsin bitirsin bir an öncede kıyalım artık şu nikahı bidaha ayrılmak yada küsmek zorunda kalmayalım :37: sizde ne var ne yok bebişim herşey yolundadır umarım

evet cnm sen pek girmiosun k.bkma tereddüt ettim bir an :1:
sevindim düzelmenize canımm bir daha yaşanamz inş tatsızlıklar
aynen bir bitirip gelseler ahh ahh
benim aynı canım işte beklemedeyiz her daim her şey çok güzel Allaha şükürr

evet cnm sen pek girmiosun k.bkma tereddüt ettim bir an :1:
sevindim düzelmenize canımm bir daha yaşanamz inş tatsızlıklar
aynen bir bitirip gelseler ahh ahh
benim aynı canım işte beklemedeyiz her daim her şey çok güzel Allaha şükürr

amin canım benim inşallah hiçbirimiz yaşamayız tatsızlık. allah nazarlardan korusun bizleri ilişkilerimizi :nazar:
başta zaman hiç geçmiyordu 400 lerdeyken ama şimdi sanki daha çabuk geçiyor ama yinede çok özledim ve gerçek şu ki daha çok var :53:
önümüzde yaz umarım güzel bi şekilde atlatırız bu yazı çnkü benimki kıskanç biraz kıskançlık derken beni o görmeyince kimse görsün istemiyor o yüzden pek dışarı çıkmamı istemiyor.inşallah hayırlısıyla sorunsuz bitiririz yazı.. :44:

amin canım benim inşallah hiçbirimiz yaşamayız tatsızlık. allah nazarlardan korusun bizleri ilişkilerimizi :nazar:
başta zaman hiç geçmiyordu 400 lerdeyken ama şimdi sanki daha çabuk geçiyor ama yinede çok özledim ve gerçek şu ki daha çok var :53:
önümüzde yaz umarım güzel bi şekilde atlatırız bu yazı çnkü benimki kıskanç biraz kıskançlık derken beni o görmeyince kimse görsün istemiyor o yüzden pek dışarı çıkmamı istemiyor.inşallah hayırlısıyla sorunsuz bitiririz yazı.. :44:

tatlim yaaa yazin disari cikmadanda duramioki insan :-)

Aynen kıskanclıklarıyla nasıl bas edicem bilmiyorum bu yaz kendimi eve kapatıcam yoksa burnumdan getiricekk biliyorum mumkun oldugunda az cıkmaya calısıcam..

tatlim yaaa yazin disari cikmadanda duramioki insan :-)

valla canım ya :) bana evde oturmak zor gelmiyorda şu an kendisi ne kdr cddi ve uzun süreli sevgilim olsada dediğim gibi sadece sevgilim! ben aileme sevgilim izin vermiyor çıkmıcam diyemem ki iki tarafıda idare etmek benim için çok zor olacak çok çaba harcayacağım ve sanırım benim en zor yazım olacak :50:

Aynen kıskanclıklarıyla nasıl bas edicem bilmiyorum bu yaz kendimi eve kapatıcam yoksa burnumdan getiricekk biliyorum mumkun oldugunda az cıkmaya calısıcam..

bende otururum evde cnm ama evdekilere sevgilim izin vermio evdeym ben siz gezin nasl dicem :/ bide bizimkiler ailece olmayı çok seviyor kopukluk olsun istemiyor.napcam hiç bilmiyorum tatlım ya :( allah bana, bize kolaylık ve sabır versin:50:

evet artık geçio yani yine zor ama...
cnm ya ama seni çok mu kısıtlıyor? çaLşmıomusun ? okul falan?
O kadr kısıtlamakta kötü yan sana güveiosa sorun yok gideceğin yer vardır gidemeyeceğin yer vardır o ayrıdaaaa...

bende otururum evde cnm ama evdekilere sevgilim izin vermio evdeym ben siz gezin nasl dicem :/ bide bizimkiler ailece olmayı çok seviyor kopukluk olsun istemiyor.napcam hiç bilmiyorum tatlım ya :( allah bana, bize kolaylık ve sabır versin:50:
canım ailenle cıkmanıda kıskanmaz heralde ben arkadaslarla cıkmaktan bahsetmistim bende yazın her aksam ailemle cıkarım normalde kıskanmaz kıskansada bisey diyemez babam yanımda cünkü ama askerde oldugu için mumkun oldugunca az cıkıcam canım ortala sende benm gibi

Back
X