dertleşelim valla canım daha önce nadir giriyordum foruma ama artık sık giriyorum

bde mail kullanmıyorum ben tek tek sayfalara bakmak zorunda kalıyorum öyle yazdığınızı görüyorum.. nasılsın bugün canım? valla küçük yerde yaşamanın avantajlarıda dezavantajlarıda çok.biz nişanlı değiliz ama uzun süreli birlikteliğimiz olduğu için 7 den 70 e herkes biliyor burada bizi ve dediğin gibi çok göz önündeyiz bide şmdi asker oldğu için düşmanlar ayaklanır diye çıkamıyorum dışarıda kimseye laf vermek istemiyorum

diyorum ona bak çok şükür sorunsuz 5. aya girdik diye.oda diyor kıştı tabi yaz önemli olan..

bu bana karşı güvensizliği değil aslında onu anlıyorum hakta veriyorum bende diyorum sayılı gün ailemleyim artık bu yaz son yazım onlarla belkide (seneye yaza nişan düşünüyoruz cnm olursa belkide düğün bile olur) ve babam ailece olmayı çok sever yazın der hep hadi hep beraber çıkalım diye.benimkide diyor arada olur ama her akşam her akşam olmaz diyor (haklı bence) ama ona süreklide haklısın canım haklısın hayatım falan demiyorum tüm ipleri ona vermemeye çalışıyorum ynede ailemle olunca biraz anlayış göstermesi lazım

ama şunu hep diyorum "ben bize zarar verecek bir şey yapmam canım sen hiç merak etme" diye..