• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Cerencim tabii göremessin bizi facen olmadığından hıh dur sana mesaj olarak atıyım fotomu gider merakını :1:

Aaa mesaj olarak atılmıyo kiiiii

heh tamam burdaki profilimie girip görebilirsin :1:

Son düzenleme:
kız twittera 1 ay girmeyince hiç kapanıyordu zaten galiba yanlış hatırlamıyorsam..:44:
ay bende çıkıyorum valla burda dışarı hiç salmıyor ztn balkonada çok karışmasın bakalm (tabi o çıktğmı bilmio:1:)
karşıdan xenon far görünce kendimi yere atıyorum oysa görmesin diye :52::27:
bende kıvırıyorum valla benimkide kızıyor :19: ayy bu yazı sağ salim güzelce bi atlatsak kavga gürültü olmadan sonrasından korkmuyorum ztn :26:
degilmi of tek düsüncem o suan bu yazı sag salim atlatmak kendi cıkamıyo ya sıkıntıdan bana sarıcak ben cıkarsam way halimee napcam blmyrum spoa yazılmayı düsünüyorum kafa dagıtırım oyorgunlukla yatar uyurum plates mahfediyo adamı:23:
ahahah kız eskden bende öyle yapardım askere gitmeden önce balkona cıktıgımda bmw gördüğümde hızla iceri girerdim o sanıp ne günlerdi yaa:27:
kardesimden baktıgımda kapanmamıs hesabım yaa hala acık canım:44: 1bucuk 2 yıl oluyo yani girmeyeli zaten cenkle ayrıydık o zaman görse tarihlere bakıp anlar ayrı oldugumuz 1bucuk ay içersinde acmıstım kızamaz sifremi hatrlamıyorum hicte girip biseyler yazmadımm cünkü korkmuyorum canm

Cerencim tabii göremessin bizi facen olmadığından hıh dur sana mesaj olarak atıyım fotomu gider merakını :1:

Aaa mesaj olarak atılmıyo kiiiii

heh tamam burdaki profilimie girip görebilirsin :1:
canım msj kutum mu dolmus kiii heee gördüüm bak tatlı şey seni cok masum bi güzelliğin var Allah sahibine bagıslasın yavruumm :27:

degilmi of tek düsüncem o suan bu yazı sag salim atlatmak kendi cıkamıyo ya sıkıntıdan bana sarıcak ben cıkarsam way halimee napcam blmyrum spoa yazılmayı düsünüyorum kafa dagıtırım oyorgunlukla yatar uyurum plates mahfediyo adamı:23:
ahahah kız eskden bende öyle yapardım askere gitmeden önce balkona cıktıgımda bmw gördüğümde hızla iceri girerdim o sanıp ne günlerdi yaa:27:
kardesimden baktıgımda kapanmamıs hesabım yaa hala acık canım:44: 1bucuk 2 yıl oluyo yani girmeyeli zaten cenkle ayrıydık o zaman görse tarihlere bakıp anlar ayrı oldugumuz 1bucuk ay içersinde acmıstım kızamaz sifremi hatrlamıyorum hicte girip biseyler yazmadımm cünkü korkmuyorum canm

canım msj kutum mu dolmus kiii heee gördüüm bak tatlı şey seni cok masum bi güzelliğin var Allah sahibine bagıslasın yavruumm :27:

Thanks bebişim :1: bağışlasın bağışlasın aminnn
herkesii bağışlasın:16:

haha sizinde mi bmw?benimkininde bmw.kiz ayni kisiden mi bahsediyoruz yoksa kumam olmayasin benim hahha :1::1::1:
valla cnm ya allah sabir ve kolaylik versin size.bde benimkinin carsisi yok olmadgi gbi bde hicbi sosyal aktivite yok gazinodaki tvden baska :(
isim cok zor.ay bu yaz bu yuzden hic gelsin istemiyorum gelirsede hemen gelsin gitsin sipsak

haha sizinde mi bmw?benimkininde bmw.kiz ayni kisiden mi bahsediyoruz yoksa kumam olmayasin benim hahha :1::1::1:
valla cnm ya allah sabir ve kolaylik versin size.bde benimkinin carsisi yok olmadgi gbi bde hicbi sosyal aktivite yok gazinodaki tvden baska :(
isim cok zor.ay bu yaz bu yuzden hic gelsin istemiyorum gelirsede hemen gelsin gitsin sipsak

Ay yok ne kuması deme öyle bakk cenke kitleme beni :27:
Seninkinin durumu daha kötü carsı yok sıkıntıdan patlar yazık :44: yazın millet dısarda gezsin biz burda takılalım hayatım dert yanalım birbrimize yapcak bisey yokkk :27: bizde burda sosyalleselim :27:

gördüm bitanem masallah sende cok tatlısın cok zayıfsın o dikkatimi cekti :1:

sağol tatlım.. geçen yılki fotoğraf ama kilo almadım aynıyım ya kilo alırsam da azıcık göbek ve popoya alıyorum üste değil :1: üste almıyorum:1:şimdi bi tanede cihanla koyayım da o kalsın hatta.. avatar değişse ona koyucam da değişmiyo nedense.

sağol tatlım.. geçen yılki fotoğraf ama kilo almadım aynıyım ya kilo alırsam da azıcık göbek ve popoya alıyorum üste değil :1: üste almıyorum:1:şimdi bi tanede cihanla koyayım da o kalsın hatta.. avatar değişse ona koyucam da değişmiyo nedense.
tmm canım twitter ımın sifresini buldum ve actımmm kullanıyomusun twitter ordan takip edelm birbrimizi kızlarınkini hep alcamm gelsinlerde:1:

ama gizli gizli iş yapmaktan olmaz cerencim düşünsene onun sana söylemeden böyle yaptığını.... bi şeklde çıkar ortaya valla kötü olursun. ben olsam söylerdim tatlım..:26:
ya canım zaten hep acıktı bu hesap kapalı degildi yalnızca sifresini hatrlamıyodum kullanmıycam zaten kızlara bakıcaam cok merak ettim ya:44:

Back
X