kızlar siz olsanız naparsınız?
Bugun carsımız vardı sabahtan 11:15 e kadar konustuk ama bıraz tartısmalı oldu.renkli şeyler giyip takmama gıcık oluyo yaşlı kadınlar gıbı gıyınıcekmısım oyle dıyo bende yeşil ve turuncu çanta aldım sınır oldu ben renkli gıyınmeyı sevıyorum bı daha bu yaşıma gelip ne zaman boyle seyler gıyıcem dedım bozuldu.
zaten bı tane arkadasım var oda nevsehırde okuyo tatıllerde sayılı gorusuyoruz onun ıcınde ızın alırken askım ıcıne sınmedıyse gıtmıyım dıe kaç kere soruyorum gıt demesıne ragmen gıdınce surat asıyo. o kadar soruyorum gıt dıyosun gıdıncede surat asıyosun dedım napıyım gıtmek ıstıyosun gıtmemı dıyım dedı onada bıraz bozustuk..
neyse normale donduk yemege gıdıcektı arkadası geldı oo dedi bizimkinin gözü bi patladı sus işareti yaptı. yakalanmışda benim duymamı istemiyomuş gibi bi tepki verdi resmen yakalanmış gibi.noluyo ya dedım kulagımın dibinde bağırıoduda sus dedım dedı halbukı alaksı yok kapat ya bu ne boyle napıodun sen dedım pat yuzume kapattı kamerayı cıktı 10-15 dakıka sonra mesaj felan atmaya başladı sırnaştı felan benım ıcımde şüphe kaldı ama bişey demedım.
13:00 da
askım ben oglenden sonra gırmesemde dolassam olur mu dedı.
sen bılırsın askım yazdım
içine sinmicekse geliyim dedi bende
sen bilirsin karışmıyorum ben sana dedım ama çok bozuldum
nıye oyle dedın dedı
oyle ıste gez askım dedım
tamam askım dedı bıraz zaman gectı
kızdınmı dedı
yok askım yazdım ama çıldırıodum
bozuldunmu dedı
yok askım ben uyucam uyanınca gorusuruz yazdım ama bıde benı kandırıo gelıcek zannedıom
uyu aferın sana bende telefonumu kapatıyorum canım ısteyınce gorusuruz yazmıs
nıe dedım
uyu sen askım hadı yattın mı yazmıs
bende yattım askım gorusuruz yazdım cok sınırlıyım ama hala askım dıyorum bende sabıra bak
gorusuruz askım yazmıs.
Bende sınırlendım.
Suratıma oyle kamerayı kapattıktan sonra cabucak gerı gelırsın zannetmıstım 2 saattır yemekteydın zaten bende bundn sonra ona gore davranıcam dedım anaa bı baktım mesaj gıtmedı kapatmıs telefonu bı daha cıldırdım
madem o çarsıda o telefon kapandı benımkınınde açık olmasıın anllamı yok dedım
Sizce ben şimdi napıyım çok sinirliyim.mesajlarına felan cevap vermeyı dusunmuyorum.