bunu okurken gözyazşlarımı tutamadım.çok teşekkürler nasılda güzel özetlemişsiniz..muradına ermişsiniz

Allah başka ayrılık vermez inş..çok mutlu olursunuz..
Gelelelim uzun kısa dönem konusuna..tamam kabul 4-5 hatta 13 yıl okuyan insanı tututp 15 ay askerlik yap diyemezsin.buna hakkın yok!!ama sırf okumadı diye birini tutup 15 ay her şeyden mahrum etmek mi adelet..tamam kısa dönem hakkınız buna kimsenin lafı yok arkadaş ama 15 ay nedir!!biz sadece 15 ay yerine daha kısa olmaz mı diyoruz..en kötüsü 12 ay olsa ne olur diyoruz..
bir arkadaşım 1 aya kadar çarşı izni yoktu diyor tamam çok zor biliyorum ama ben sevgilimi 7 ay boyunca hiç görmedim!!ne çarşı vardı ne bir şey..düşünün 7 ay!!sizin askerlikten bile uzun..ki ben doğu yareniyim neler yaşadığımızı az çok tahmin edebilrsiniz..
daha 2 gün önce mardinden başka bir ile asker sevkiyatına gittiler gecenin bir yarısı ve 5-6 saat haber alamadım neden biliyor musunuz nasıl olduysa yola ağaç devrilmiş onunla uğraşmışlar..nasıl oldu acaba??Allah'ın işi dimi..gecenin bir yarısı tam onların yolunun üstüne devrilivermiş..bu sadece en yakın örnek diye bunu söylüyorum..şu 13 ay boyunca neler yaşadığımızı bir Allah biliyor bir de biz..kabul bu sizin sorununuz değil bu sistem çok berbat..(anladınız mı neye berbat dediğmizi)
neyse lafı fazla uzaltıp ortalığı germeye gerek yok..hani OKUYUP BİZİM SEVİYEMİZE DÜŞMEK İSTEMEYEN ARKADAŞ VAR YA (bende üni. okuyorum ayrıca) ALLAH SİZE BİR DAHA BÖYLE AYRILIK VERMESİN EMİ!!insanları tanımadan yargılamak mı eğitimli olmak?