- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
byle baktıkça üzülürsün.İyi bakmaya çalışıyorum. İyi niyetli olduğunu düşünmeye çalışıyorum ama üzücü
ama ama bibibellaBende davet edilenden fazla kişi gelmesini hoş bulmuyorum 5 kişi çağırıyorsun 20 kişi geliyorlar misal
Ne demedimki. Sınırlarımı zorluyosun dedim, merak etme gelmezler,zaten üç ayda zor davet ettirdim dedim.bu zamana kadar biçok şeyi anlayışla karşıladım ama artık iyi karşılayamıyorum,iyi bakamıyorumNasil yaacok saygisizca gercekten.
Sen ne dedin peki?
Bam telime bastın,artık tolere etmiyorum dedim. Aslında biçok şey dedim,bana söylediği biçok şeyi hazmedebilirim ama bunu hazmedemiyorumAblan sizden ayri evde yasiyor normal olarak dimi? Onlar davet edilmedi.
Ben nisanlin olsam bende bi sasirirdim, ama bozuntuya vermezdim.
Nisanlin saklayamamis saskinligini.
Peki o son cumlesinin ardindan neler yasandi? Sen ne dedin? O ne cvap verdi?
Hayırlısı olsun inşAllah in sevgili kuluymussun nikahtan evvel gördün bence yol ver
İyi bi yanı yok canımBam telime bastın,artık tolere etmiyorum dedim. Aslında biçok şey dedim,bana söylediği biçok şeyi hazmedebilirim ama bunu hazmedemiyorum
Ben onun bulunduğu şehre yerleşcem,evlenınce neden ablan geliyo mu diyecek!
Şuan hiç iyi bakamıyorum,iyi düşünemiyorum
Varsa iyi biyanı
Lütfen görmeme yardımcı olun
Maaleseff...anne baba cagirilmis yani. .
Ben aileme söylemedim.ama zaten iptal oldu bişekilde,gitmiyoruzAblanızı dış kapının dış mandalı görmüş, evlenmek istediğinize emin misiniz yani? Ben bu lafı aileme söylerdim ve onlar da adım atmazdı.
Tamam da ablası evlenmişse ayrıysa evi davet etmeden gelmemeli eşimin tarafında da var cümbür cemaat biyere gitmek hoş değil bence yaama ama bibibellabu abla başkası degil abla candir.başkasi olsa kesinlikle haklısın
at gözlüğünü evlenip iki cocuktan sonra çıkarmak bi halta yaramazİyi bakmaya çalışıyorum. İyi niyetli olduğunu düşünmeye çalışıyorum ama üzücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?