.)

sonsuzan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
92
20
3
33
Yeni evlisiniz ve eşiniz sizinle ilgilenmiyo evde durmuyo sürekli ailesinin yanında kalmak istiyo naparsınz.((

Ya konuşunca azarlıyo anlamıyo napıcam benim ilgim hep onda ama o ilk zamanlarda hep bendeydi ilgisi ama bianda böyle olmaya başladı

Başlık pek ilgi çekmiyor bacım, başlığını değiştir
Afilli birşeyler yaz...

Al karşına ciddi ciddi konuş. Sen böyle yaparsan evlilik diye birşey kalmaz de. Tehtid et. Ya gelsin yamacında otursun ya da gitsin anasının dizinin dibinde otursun sen de keyfine bak. Olmuyorsa da boşa napcan öyle erkeği.

Karşıma alır konuşurdum bir sıkıntı mı var evliliğe mi alışamadın böyle mi gidecek diye net ciddi bir şekilde konuşurdum baktım aynı tas aynı hamam kendi başımın çaresine bakardım ailemle arkadaşlarımla zaman geçirir umursamıyor gibi davranırdım bir zaman hatasını anlamasını bekler işler aynı gidiyorsa büyük konuşmayayım ama boşanma davasını açardım

Kimle evlenmişim, daha önce de ilgisiz ve ailesine düşkün müydü, buna dair sinyaller veriyordu da ben mi görmüyordum, yoksa kafasına saksı düşmüş gibi bir gecede mi değişti bu adam diye oturur, kendi kendime bir muhasebe yaparım. Birden değiştiyse nedenini ona sorar, beni rahatsız eden ne var ne yoksa konuşurum. Düzeltmesi için bir şans veririm. O şansı kullanamazsa ikinci şansı asla vermem, boşanırım. Tekrar tekrar şans verince sonsuz döngüye giriliyor çünkü. Daha konuşmayı bile beceremeyip böğürmeye başlıyorsa, konuşmak filan değil onu ait olduğu ahır paklar zaten, uğraşılmaz böyle öküzlerle.

Ustune gitme sakin. Annesi daha tatli olur gozunde. Keyfine bak.. ondan cok gez dolas belki kiskanir da bir ise yarar..
Bide kavga edip eveen sogutma, erkekler evden sogumak icin bahane ariyor zaten...
Benim.esimdee oyleydi simdi daha iyi sukur...

Ya böyle değildi son iki aydr böyle oldu kibae bna kıymet verwn biriydi anlayamıyorum

Ben onu çok seviyorum oda beni seviyo ama niye böyle yapıyo bikaçdefa benden soğuduğunu bile söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…