İlk yıl biz de öyleydik.her gün değil de 3 güne bi ailesindeydikYeni evlisiniz ve eşiniz sizinle ilgilenmiyo evde durmuyo sürekli ailesinin yanında kalmak istiyo naparsınz.((
Kavga edince daha beter oluyo herşey ztn ben plan yapıyom ama oralı olmuyo kendi bildiğini yapıyo hep offffffffİlk yıl biz de öyleydik.her gün değil de 3 güne bi ailesindeydik
Şimdi 2 haftada 1 gidiyoz ailesine.
Ev hayatınızı renklendirin.
O plan yapmadan siz plan yapın.
Ona bağımlı gibi davranmayın.
Yarının planını akşamdan yapın mesela.
Kısasa kısas yapın.
Siz de her gün birileriyle görüşün.
Hiçbirinden anlamıyosa kavga çıkarın.
Kavga edince daha beter oluyo herşey ztn ben plan yapıyom ama oralı olmuyo kendi bildiğini yapıyo hep offffffff
Bibuçuk senedir tanışyoz son iki aydır böle yoksa çok düşkündü bana bi dediğimi iki etmezdikiyeni evli olduğum kadar yeni de tanışmışım herhalde, yoksa bu adam imzayı atınca böyle olmadı ya.
ben pasif bi insanım ona karşı zafım olduğunu biliyo böyle davranıyo çok bi çevremde yok böyle ezik gibi kalıyomNe demek kendi bildiğini yapıyo.
Canım kusura bakma kuzenime/arkadaşıma vs. söz verdim.
Ya da evde kalıp şu işleri halletmem lazım hayatım.
Vs vs.bukadar yani.
Bu sözlerden de anlamıyosa höst yaa.
Siz onun tasmalı kölesi değilsiniz.
Hem sizin aileniz çevreniz yok mu, biraz da o sizle gelsin.
Ne o öyle hep tek taraflı...
Bibuçuk senedir tanışyoz son iki aydır böle yoksa çok düşkündü bana bi dediğimi iki etmezdiki
B
ben pasif bi insanım ona karşı zafım olduğunu biliyo böyle davranıyo çok bi çevremde yok böyle ezik gibi kalıyom
Şuan onun için önceliği iş ve ailesi bana zamanı kalırsamümkün değil birden böyle bir değişim olsun, acaba siz nişanlılık dönemindeki işaretleri görmezden gelmiş olabilir misiniz?
hani konuyu kendinizi benim yerime koyun cevap verin mihvalinde açmışsınız ama koyamadım yani, her numara bakışını ezbere bildiğim birisi birden böyle bir değişim gösterseydi sağlık sorunu olduğundan falan şüphelenirdim herhalde, doktora neyim götürürdüm.
Ne kadar zamandır birliktesiniz?Ya onu geçtim beni niye umursamıyo o zaman niye ilgilenmiyo
Birbuçuk senedirNe kadar zamandır birliktesiniz?
Dediğim gibi annesini arar yanında sizi gördüğünde annesine benzetemediğinden dolayı kötü davranıyor olabilir. Şöyle düşünün küçük bir çocuk yanında annesi olmadığında yanındakine kötü davranır eşinizdede öyle bir hissiyat oluşmuş olabilir. Aile terapistini önerebilirim.Birbuçuk senedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?