.)

Ailesini kötüleme sakın
Ve sen de onun gibi davran
Sakın evde onun hüzmetçiliğini yapma o gezerken

Bence eşin ile konuşman gerek, baktın hala devam ediyor etkiye tepki yapmak bence ters teper diye düşünüyorum. Sakin kafa ile eşine güzel dille anlatman gerek olmuyorsa takil eşinin peşine, belki sende geliyorsun diye kaynana daha çağirmayabilir.

Ya konuştum ama anlamıyo napcamı şaşırdım bazen diyom çekip gidim kafamı alıp ya hiç mi insan eşiyle vakit geçirmek istemez

Çok ilgi istiyomuşum sürekli karısıyım ben hakkım değilmi bide sürekli benim yanımda olan biri değil ki şuraya gidelim diom tamam dio sonra dio ailemle gidicez ben bana söz verdin canım diyince ne farkeder dio

Ustune gitme sakin. Annesi daha tatli olur gozunde. Keyfine bak.. ondan cok gez dolas belki kiskanir da bir ise yarar..
Bide kavga edip eveen sogutma, erkekler evden sogumak icin bahane ariyor zaten...
Benim.esimdee oyleydi simdi daha iyi sukur...
Ya umursamiyim diyom ama dayanamıyorum hep yanımda olsun istiyorum hep ben yanaşıyorum küs olsak bile hep ben barışyom ben

Ne kadar oldu evleneli? Bazen erkekler hemen alisamiyorlar evlilige bocaliyor olabilir
7ay oldu ilk zamanlar çok iyiydi hep benle vakit geçirmek istiyodu şimdi tam aileci ya arkadaş ztn gece yoksun sabahta hadi bize gidek ya akşam 11 e kadar orda eve gidince hemen uyu ya gelde kafayı yeme

Böyle bir eşim vardı
4 sene sabrettim alısır dedim , değişir dedim
Ben de gttim ya da gtmedim ama değişmedi
En sonunda komple yolladım onu ailesinin yanına

Acaba evliliğe mi alışamadı henüz? Konuşarak olmuyorsa siz de çekin kendinizi biraz,ilgilenmeyin,sorun yapmıyormuş gibi davranın. Öyle olunca onlar gelmeye başlıyor. Ama yine de aynıysa çok istiyorsa ailesiyle kalsın o zaman ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…