Eğer olduğu yer rahatsa yakında çok daha sık aramaya başlar.![]()
Canım Bilecikte rahat mı değil mi göreceğiz merak ettiğim hiç birşeyi soramadım zaten bir dakikada ne konuşçaz ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer olduğu yer rahatsa yakında çok daha sık aramaya başlar.![]()
Canım Bilecikte rahat mı değil mi göreceğiz merak ettiğim hiç birşeyi soramadım zaten bir dakikada ne konuşçaz kiAlışır inşallah zaman çabucak geçer
Slm arkadaşlar eşimde Çarşamba günü teslim oldu günde 2kere arıyo çok şükür Burdur'a düştü acemiliği 28gün yapacak şöför olarak gitti bakalım oradan nereye gitcek
Selam çömezlerim![]()
saka saka kizmayin hemen bende cok kizardim bu tur muhabbetlere..
Nasilsiniz kizlar?teslim oldu mu askerleriniz?neredeler?
Kendinizden bahsedin biraz tanisalim kaynasalim birlikte bu safaklari attiralim![]()
Slm arkadaşlar eşimde Çarşamba günü teslim oldu günde 2kere arıyo çok şükür Burdur'a düştü acemiliği 28gün yapacak şöför olarak gitti bakalım oradan nereye gitcek
İyi olmaya çalışıyoruz da bu şafaklar saya saya bitmeeeezzkızlar zaman geçirmek için ne yapıyorsunuzz ya ben çok sıkılıyorum çoookk
![]()
Askerimiz teslim oldu Bilecik'e bugün üçüncü günü ilk iki gün aramıstı dün aramadı bakalım bugün arayacak mı çok merak ettim ama yapacak bir şeyimiz yok...
Aaa benimkide acemiligini bilecikte yapmisti canim.meslek secmeleri yapilmis mi?yapilirsa eger yazici yada sofor olmaya baksin tatlim.ama bilecik %99 doguya gonderiyor buda bi gercek.o kdr kisi arasindan tas catlasin 10 kisi batiya duser.sans isi yani.benimki bilecim merkezdeydi 9.jandarma alay komutanligi.biraz gec gitmisti secmeler yapilmis.benimki timde kaldi mecburen.cok uzulmustuk.sonra soforluk sinavi fln olmustu psikoteknik die.onu k1le gecti en ii dereceyle.dagitimi kesn sofor olarak olacakti.orda yazici bi arkdsi wardi bnmkini cok seviyordu devre kaybiydi o.sirf benimkiyle birlikte dagtm gorsunler ayrilmasinlar die cocuk rahat yaziciligi birakti oda psktknk sinavina girdi oda k2 ile gecti.daha snra 5-6 kisi yemin toreninden snra dagtm gordu soforlerden.benimkinin sansi yoktu gidemedi.diger yazici arkdsinin ankaraya ckti.sansa bak iste.benimkini yazici yapti snra yerine koydu kendi ankaraya gtti.yer degsms oldular.cok uzuldu digr arkdsi.kismet.bnmki kesn timden cikmsti sofordu gecici yazicilik yapiyordu.soforluk icin bilecik-sogut e 15 gunluk egitime gitti.orda 2. boluge dustu yani unimog soforu oldu.(buyuk kamyonlar var ya askerleri tasiyan o) kurayi kendileri cekiyor.75 gun acemilikten sonra dagitim gordu sevgilim TUNCELİ-OVACİK dunya basimiza yikildi!!
Ama askerlik bu neresi olursa olsn gidecek yapacak mecbur.smdi tabur icinde rahat.orasi tehlikeli bolge die onun araci ble tabur disina cikmiyor.hep zirhlilar disarda.askerimide yazici yaptilar smdide boluk komutani habercisi yapti.yalnz su var Rabbim yazmasin bi olay catisma olsa komutaniyla gtcek benimkide timde olmamasina ragmen.smdi 6 aylik asker ama ustada tel hic kullanmiyor gunde 1 kez oda gece yatarken ariyor ankesorluden.olsn buna sukur o ii olsn yeterki.ama bilecikte yemin toreninden snra tel sokmustu we cok rahat kullaniyordu..uzulme sende cnm bol bol dua et hayirli yere ciksin die.yardimim dokunursa sana ben hep buralardayim
bizim topigede beklerim.
92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya olmasi gerek adi.profilimdende bakablrsn![]()
Yaa canıım herkes bilecik acemilikte berbat bi yer falan diyor bakalım nasıl olacak meslek seçimi falan hiç bilmiyorum detaylı konuşamadık hiç doğuya gönderildiğini bende duydum ama dediğin gibi kısmet iyi olsunda batı doğu dayanıcaz artıkdeikler gibi çok kötü bir yer mi askeriye çok pis falan diyolar yemekler kötüymüş onu askerim de söyledi yemin töreninden sonra hemen mi telefonu kullanmaya başladı yemin töreni 7 haziranda ondan sonra kullanacak yani :) İnşşallah kullanır da sesini duyarım dün aramadı ya şimdi acaba neden aramadı diye düşünüp duruyorumm
Bugun arar guzelim yipratma kendini..yogunluk vardir smdi orda ve bol bol egitim(spor) alirlar.evet oyle anlatiyorlar ama nettende arastirma derim milletin gozunu korkutmak icin yalan yanlis seylerde yaziyor.smdi daha yeni seninkide evdeki rahati tabiki bulamaz onlarca kisiyle ayni kogusta(odada) yatmak kolay degil benimki diodu ilk gunler kogusta kopek baglasan durmaz cok pis kokuyor die.ama snra alisti.hem gecici orda oyle dusun rahatla.yemekleride dogru pek guzel oldgu soylenemez ee bide şap yiorlar onunda etkisi olablr yemegin tadinda
İdare edicek mecbur.ehliyeti var mi?sen ona de meslekci ol diye.daha rahat eder o zmn.yemin torenine ben gitmemistim ailesi gitmisti o zmn ailesi askeriyenin icinde tel verdi ona gizlice arama olmamisti.o sekilde soktu ama icerde dha sonra arama yapmslar benmki yazici die onceden arama olcagni bilioms ve kendikini yazhanede saklams.sarjada yemekhaneciye veriodu yda bavullarn oldgu bi oda var orda takiyordu.yakinda oda taktikleri ogrenir.ve askerde acikgoz olcaksin kendini ezdirmemek icn cok yumusak basli olmasin..
İnşallah arar da konuşur sorarım her şeyi bandocu falan olabilirim dedi ama tam belli değil seçmeleri yapılacakmış heralde..Haklısın kalabalıktan dolayı pis olabilir ortam haftasonu da eğitim yapılıyomu sürekli yemin törenine gitmeyi çok istirum inşallah giderim de görürüm çünkü içim hiç rahat olmayacak böyle daha 3 gün oldu ama hala kendime gelemedim 15 ay nasıl geçecek bitecek Allah bol bol sabır versin artık..
Oo bandocu olursa isi kebapcok rahat eder o zmn tatlim..
Yemin toreninden once carsilari olmuyor haftasonuda calisiyorlardi sanirim.git git cnm firsatin varsa ne guzel.
Yeni gittigi icin oylesin guzelim zaman gectikce aliscaksin.bende ilk gunler berbattim.seni cok ii anliorm.hatta ilk gunler bana alisirsin diyenlere cok kiziyordum icten ice "kimse beni anlamiyor kimse benim kdr uzulmuyor en cok ben mi seviyorum askerimi" diye dusunuyordum hep.ama soyleyenler hakliymis insan alisiyor gercekten..o yuzden kizma bana bende gectim o yoldan ustelik biz cok zor sartlar altinda yapiyoruz askerligimizi.carsimizda yok![]()
İnşallah arar da konuşur sorarım her şeyi bandocu falan olabilirim dedi ama tam belli değil seçmeleri yapılacakmış heralde..Haklısın kalabalıktan dolayı pis olabilir ortam haftasonu da eğitim yapılıyomu sürekli yemin törenine gitmeyi çok istirum inşallah giderim de görürüm çünkü içim hiç rahat olmayacak böyle daha 3 gün oldu ama hala kendime gelemedim 15 ay nasıl geçecek bitecek Allah bol bol sabır versin artık..
Allah sabır versin canımmm benim. Hakkımızda hayırlısı artık iyi olsun da ne olursa olsun ama neden aramıyo ya da arayamıyo çok çok merak ediyoruumm ben aramak istiyorum ama ulaşamazsın diyolar o yüzden arayamıyoruum![]()
amiiin cumlemize..Evet cnm ulasamazsin hem acemi birligi kalabalik oluyor hemde ordaki ankesorluler geri donusumlu degil sdce o arayablr.sen aradgnda ses gelmiyor.arar bugun cnm hic mrk etme.ya egitimden yda yogunluktan arayamamistir bak gorursun.orda riskli hcbi durum yok cnku.gece egitimleri ble oluyor onlar gece kdr surmustur snra uyumustur.insallah hayirlisi herseyi tatlim.sen nerelisin adin ne kac yasindasin?
Belkide dediğin gibidir canım eğitimleri hemen başlıyor mu ki gittikleri gibi. Çünkü kıyafetlerini falan gittikten bir gün sonra almıştı
böyle iki üç gün falan arayamadıkları oluyo mu ki ?? Ben 21 yaşındayım kırklareliliyim ama zonguldakta yaşıyorum şuan okul dolayısı ile. sen nerelisin canım yaş kaç ?
Aa bende tekirdagliyim cnm hemseriyiz desene :) ay insallah seninkide benimkinin yanina giderde snra yakindanda tanisirizk.eli merkez mi cnm?bende 23 yasindayim.
Egitimleri hemen basliyor ve muayne aşı fln oluyorlardir.daha yeni die aramamistir tatlim bu aksam mutlaka arar.cnm hemen gorursun umarim yazimi yoksa netim yok cepte.bikac gun evde olmicam giremem.buldgm mekanlardan girmeye caliscam![]()
Belkide dediğin gibidir canım eğitimleri hemen başlıyor mu ki gittikleri gibi. Çünkü kıyafetlerini falan gittikten bir gün sonra almıştı
böyle iki üç gün falan arayamadıkları oluyo mu ki ?? Ben 21 yaşındayım kırklareliliyim ama zonguldakta yaşıyorum şuan okul dolayısı ile. sen nerelisin canım yaş kaç ?
Evet canım merkezdeyiimm :) İnşallah yakından tanışma fırsatımız olurr özel mesajdan adını soyadını yaz faceden ekleyeyim senii beni aramadı da bu sabah annesini aramış merak etmesin söyle demiş benim için arayamıyomuş telefon kartı şifrelimiymiş ne şifresiz alıcam arıycam demiş o ne demek oluyo canım ne zaman arayacak bakalım bekliyorumm
İnsallah olur cnm ya.k.elide bi arkdsm wardi benim belki tanirsin..
Bak ne guzel haber almissin sevndm tatlm.sifreli kart wardi ama detayini unttm smdi yalan solemim :/
smdi cepten girdigim icn ozelden msj atamiyorum ekleyelim tabi faceten ii olur.sen ozelden msj at bakalm bana goreblcem mi snra burdanda yaz..
Canım ben yeni üye olduğum için özel mesaj gönderemiyoruuumHem benm faceim aramalara kapalı da ondaaan hııımm arkadaşın kim ki belki tanırım kırklareli küçük yer :) Bende merakta kaldığım için annesini aradım da söyledi bende seni arayacaktım dedi e annesini aramış önce olsun önemli olan iyi olduğunu bilmek annesi ya da ben farketmez dimi :) Özel mesajı deneyeceğim tatlım yine de :)