Cnm ozelden oyleisne bi msj attm geldi mi
Geldi canım ama ben gönderemiyorum sen yaz ben ekleyeyiimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm ozelden oyleisne bi msj attm geldi mi
Geldi canım ama ben gönderemiyorum sen yaz ben ekleyeyiimm
Tmm cnm gonderdm msjla adimi.ekle hemen..profilimde yuzum yakindan![]()
hosgeldın aramıza canım allah kavustursun ben 93 1 olrk yolladım ust devre yani
bızımkıler yenı ustabırlıgıne gectiler
burdurdan iyi yerler dagtım oluyo canım bır cok arkadasım ordan ankaraya dustu 1 ay snra bellı olur ozaman sızın ustalar
hayırlı yerler cıkar ıns..
Slm arkadaşlar eşimde Çarşamba günü teslim oldu günde 2kere arıyo çok şükür Burdur'a düştü acemiliği 28gün yapacak şöför olarak gitti bakalım oradan nereye gitcek
inş canım yaa..senin nereye gitti usta birliğine ben çok merak ediyorum ustalığı nerde olcak diye burdur da iyi yer ordan hep batıya gidiyolarmış inş yakına gelir kocişim
benmki bingöle gitti canımama burdurdan kötu yere yollamazlar ıcın rahat olsun
batı gönderıyo genelde ama tabıkı hayırlı yer olsun bende cok bati istemiştim bingölu duyunca yıkılmştm yani
ama hayırlısı buymş demekki batıya gidip ezıyet cekıcegine simdi uzakta olsa doguda olsa en azından rahat
kısmet yanı canım hayırlı ve rahat olabılıcegı yer ıcın dua et rahat olmazsa 2 kati zor yani
Kızlaar nasılsınız bakalıımm durumlar nasıll ??
a aa neden bu topicikte kimsecikler yok :44:
kimsenin erkek arkadaşı 93/2 tertip değil mi yahu :44:
yoksa daha keşfedilmedi mi![]()
slm kızlar nasılsınız benim eşimin haziran 7 de yemin töreni var tokatta gidicem otel ayarladım orda kalcaz 2 gün keşke eve verselerdi ama vermiyolar
inş canım yaa..senin nereye gitti usta birliğine ben çok merak ediyorum ustalığı nerde olcak diye burdur da iyi yer ordan hep batıya gidiyolarmış inş yakına gelir kocişim
kızlar ustaları açıklananlar cumhurbaşkanlığı köşk muhafızlığı bilgisi olan var mı burasıyla ilgilii
slm canım..nasılsın?
evliyken asker beklemek zor değil mi?çocuk var mı?bide kayınvalidenle oturuyorsundur.Allah yardımcın olsun ve sabır versin tatlım sana..
kızlar ustaları açıklananlar cumhurbaşkanlığı köşk muhafızlığı bilgisi olan var mı burasıyla ilgilii