93/2 yarenlerrr burayaaa ....

Bende tesadüfen keşfetmiştim gitti 1 hafta sonra burdaydım Ahh ahh geçti ya yarın 3 ayımız bitiyo tatlımm
Doluşmaya başlarlar yakında artık bekliyorum gelsinler

Son düzenleme:

ben çok mu erken düştüm bu düşüncelere ki ya çok mu erken yoruyorum kendimi güzel düşünmek varken anlamadım ben şimdi ama atamıyorum ki kafamdan (

Sizin geldiğiniz zamanı hatırlıyorum cnım..zaman geçiyor işte.
bizimde 6. aya giricez

evet canım ya ne teselli ederdınız bizi :))
ben bılıodum burayıda asker beklendıgı icin girmek bıle istemıorm bu baslıga icim kötu oluodu ama
kacınılmaz sonum oldu burasi

Sizin geldiğiniz zamanı hatırlıyorum cnım..zaman geçiyor işte.
bizimde 6. aya giricez

Ohh ohh siz şu ayları bitirinde bize bırakın sırayı yavrum
Ben çıkıyorum edacıım denk gelemiyoruz konuşamıyoruz ama şimdi çıkmam lazım kendine çok iyi bakk görüşüürüüzz

ben çok mu erken düştüm bu düşüncelere ki ya çok mu erken yoruyorum kendimi güzel düşünmek varken anlamadım ben şimdi ama atamıyorum ki kafamdan (

daha acemiligi bile belli deil dusunme henuz bı acemiligi belli olsun ozaman ztn sureklı arastırcan nasıl yer nereye yollar falan bu hawalar size guzel canım cıkın gezın eglenın sonra cok ararsn bizler gibi..

daha acemiligi bile belli deil dusunme henuz bı acemiligi belli olsun ozaman ztn sureklı arastırcan nasıl yer nereye yollar falan bu hawalar size guzel canım cıkın gezın eglenın sonra cok ararsn bizler gibi..

ama yinede sizinle konuştukça biraz hafifledi düşüncelerim çok ihtiyacım vardı gerçekten acemiliği belli olsun o günlerde tekrar konuşuruz tam anlamıyla o zaman..
Ben şimdi sevdiğimin kıymetini bileyim vakit geçmemişken.

evet canım ama unutma bu zamanlar geçsin gitsinki şafak azalmaya baslasin :)

cnm bence erken sıkıosn kendini daha ağustosta gidicekmiş acemiliği belli olunca sıkılmaya başlarsın vea 1 ay önce çok erkenden girmişsin bu düşünceye girme kendini üzersin

eveet ilk ben yazıyorum sanırım nasıl denir ne denir bilmem sözün bittiği yerdeyim.. bugün gönderdim askerimi balıkesire aradı şimdi burayı okurken aradı sadece 53 saniye konuşabildik çok mutsuzdu sesi onu hiç böyle duymamıştım hayatımın en zor günleri

uzun dönem mi canm? yaa ilk günler ciddi anlamda zor 2 taraf için hele ki askerler için tam bi alışma devresi,yat denilince yatıp kalk denilince kalkıyolar yemekler falan da kötü olabiliyo ama 1 hafta 10 gün sonra yavaş yavaş alışıolar arama saatleri aynı oluyo tabi ben ustaya geçti ama bazı şeylere hala alışamadm ama şu an sizin askerler her şeyi bir arada yapıyolar sürü misalii yok aşılar yok içtimalar yok yemekler o yüzden sıkıntı yapma bizde ilk günler saniyeler konşuyodk sonraa 1-2 dk konşucna dünyalar benm oluyodu bir hafta sonrada eğitimler başlar ondan da sıkıntı yapma törenden sonra rahatlıyolar biraz bide gittiği yere göre de durumlar değişebiliyo tabi...bizim acemilik rahat geçti şükürler olsun

Ahh ahh aklıma geldi ilk gittiği gün kasım ayı...Canım sana bol sabır diliyorum merak etme alışır zamanla arama saatleri düzgünleşir bir bakarsın hergün aynı saatlerde arıyor.Konuşmalarınız uzamış..Kolay demiyorum çok zor ama Allah sabrını öyle bir veriyorki..Tek çare sabretmek beklemek ve sakin anlayışlı olmak..
Arayamadığı günler olucak belki 2 günde bir beki bazen 3 gün telaş yapma yoğunluktan arayamayacaktır...Şimdiden hazırlıklı ol ama geçiyor

canım cok ii anlıyorum senii suan o tamamen yabancı oldugu bı ortama girdigi icin öyle
benımkide ilk gun aradıgında sesı cok kötuydu senın gibi olmştum sonra alısınca duzelmeye baslıyo
merak etme hep böyle surcek deil ya :)
Allah sabrını verıyo canım hepimiz aynıyız sabredıp beklemekten baska caremiz yok dua et bol bol askerine

çok çook teşekkür ederim kızlar alışmak çok zor dediğiniz gibi ama bigün buda geçicek biliyorum bugün biraz önce tekrar aradı bu sefer 3 dakika 17 saniye konuşabildik ne kadar mutlu oldum anlatamam :) çok zor onun için alışması yine mutlu değil ki öyle sahte sahte gülmeye çalışıyor anlaşılıyor ama bunca yıldır tanıdım artık aşı vurulmuşlar hala ağrıyomuş yemekler hiç güzel değil dedi dün akşam hiç bişey yememiş kahvaltıda peynir çok kötüydü dedi yemekleri sanırım iyi değil kızlar balıkesirde 8 hafta kalcak yemin töreninden sonra çavuşluk eğitimi alcak bide sonra nereye gider acaba kızlar tankçı tamiri gibi bişey sanırım görevi bakım okulunda

Canım bak dediğimiz gibi gitgide konuşmalarınız artıcak inş...Ve sevginiz bağlılığınız kuvvetlenicek :13:
bekliceksin sonra ustaya geçiş yapıcak hayırlısı olsn cnm

Son düzenleme:
Canım bak dediğimiz gibi gitgide konuşmalarınız artıcak inş...Ve sevginiz bağlılığınız kuvvetlenicek :13:
bekliceksin sonra ustaya geçiş yapıcak hayırlısı olsn cnm

inşallah canım ya 3 dakika 17 saniye konuştuk direk dakikasına bakıyorum nasıl mutlu oluyorum anlatamam akşama tekrar ararım dedi bi anda bozuk morelim yerine geldi şimdi o ne durumda onu çok merak ediyorum kötü durumda oluşu üzdü beni usta birliğine nereye gider onu merak ediyorum bide aklımda böyle sorular valla canım bakıyorum yani 2 gün bitiyo bile şimdi bugün geçince kalcak 458 :)

Hoşgeldin canım bende 93/1 yareniyim
Askere gitti gideli her telefon kapanışında dakikasını,saniyesine direk bakıyorum artık alışkanlık olmş
En çok acemi birliğinde zorlanıyorlar, usta birliğinde az çok ta olsa alışmış oluyorlar uzaklığa.. Onun morali kötüyse sen düzelteceksin canım, ailelerinden çok bizlerden destek alıyorlar. Misal biz çok saçma sapan sebeplere tartışmaya başladık askere gitti gideli, lakin bu tartışmalar arayada mesafe girince birbirimize bağlılığımızı arttırdı. Sesi kötü geldiğinde dünyanın en şebek insanı oluyorum hatta bazen düşünüyorum palyaço mu olsam diye Aklındaki soruların hepsini olumlu düşünerek rahatlatabilrsin kendini bol bol dua et. Sana geçmiyo gibi geliyor ama bi bakıyorsun aslında çok çabuk geçmiş. İnsan zamanla alışıyor canım
Allah kavuştursun seni sevdiğini, sevdiğini de sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…