Hoşgeldin canım bende 93/1 yareniyim
Askere gitti gideli her telefon kapanışında dakikasını,saniyesine direk bakıyorum artık alışkanlık olmş
En çok acemi birliğinde zorlanıyorlar, usta birliğinde az çok ta olsa alışmış oluyorlar uzaklığa.. Onun morali kötüyse sen düzelteceksin canım, ailelerinden çok bizlerden destek alıyorlar. Misal biz çok saçma sapan sebeplere tartışmaya başladık askere gitti gideli, lakin bu tartışmalar arayada mesafe girince birbirimize bağlılığımızı arttırdı. Sesi kötü geldiğinde dünyanın en şebek insanı oluyorum hatta bazen düşünüyorum palyaço mu olsam diyeAklındaki soruların hepsini olumlu düşünerek rahatlatabilrsin kendini bol bol dua et. Sana geçmiyo gibi geliyor ama bi bakıyorsun aslında çok çabuk geçmiş. İnsan zamanla alışıyor canım
Allah kavuştursun seni sevdiğini, sevdiğini de sana
aynen canım şükür arayabiliyo ben sanıyodum hiç arayamıcak yine aradı daha temin 5 dakika 16 saniye konuştuk keyfi yerine gelmiş şükür sadece çok yorulduğunu söyledi biraz konuştuk şuan bana hiç tartışmıcakmışız gibi gelmiyor ama zaman her şeyi göstercek inşallah canım 8 hafta sonra kavuşcaz daha sonra tamamen kavuşcaz inşallah ya. Dediğin gibi annemi aramıyorum çok hani konuşamıyoruz nasılsın sen nasılsın öyle diyo benimle daha çok konuşuyo bide konuşasıda var kıyamam ya :))
Ohh ohh ne güzel canımAlıştıkça keyfi daha iyi olacaktır :)
Askerim bana hep ''aramızdaki tek engel askerlik bitereyim geleceğim'' der.
Hepimiz tek tek bitireceğiz şafakları Rabbim onları bize sağ salim kavuştursun. Sonunda mükafatını göreceksek zaten beklemek sorun değil
inşallah canım ya günler geçiyor her gün güneşin batmasını bekliyorum gün batınca şafakta düşermiş ya o hesap 3 gün oldu bile geçicek yani öyle böyle ağla sızlı geçicek şükür konuşuyoruzda çok şuanda yine arama saatleri geldi gibi bekliyorum aramasını :) günde 3 kez görüşüyoruz inşallah hafta içide böyle olur
İnşallah tatlım. Alıştıkça ortamı genişledikçe daha sık arayacaktır zamanla bekle ve gör demiştin dersin
Her güneşin batışı, bizim için bi umut ışığıVaaaoovv söz buldum direk taslaklara kaydedeyim
çok güzel söz bulmuşsun canım ya :) bizde konuştuk normalde 10 mayısta gitti askere bende şafak sayıyorum ya 457 kalmıştı ama o dediki ayın 8inde düşcekmişiz nasıl sevindim anlatamam 2 gün ya meğerse 455 gün kalmış böyle bi mutluluk yok :)))
Bilirim o mutluluğu bizde şafağı 4 yada 5 gün fazladan sayıyormuşuz sonra şafak 405'ten 400'e bi düşmüştüü oohh demiştim bi kaç gün sırf bunun için suratım güldü diyebilrim
Bu arada ismin ne canım ? Nerdensin ?
ismim Feryal canım İzmir'denim ben Balıkesir çok yakın 3 hafta sonra gitcem yanına çünkü bana telefonda dediki buraya hep ziyarete geliyolar geliniyomuş filan canım ya bende gitcem senin ismin ne nerdensin askerin nerde neci canım :))
İsmin ne kadar güzelmiş adın kadar bahtında güzel olsun, anlamıı neee ?İzmir'e bende geldim 1 ay önce askerimin yemin törenine Oo çok erkencisin canım Yemin töreni olmadan görüştürüyorlar mıymış ben bilmiyordum canım bunu ? Ama öyle birşey varsa git gör ya hiç bkleme
Adım Esin İstanbul'dayım. Askerim Ankara'da Yemekhaneci bulaşık yıkıyo benim askerim
Teşekkür ederim canım ben katiplik sınavına girmiştim ordada sormuştu komisyon ismimin anlamını ayın kendi etrafına yaydığı ışık demekmiş gerçi kazanamadım yedeklere kalmışım daha doğrusu napalım kader onun için ayrı yıkıldım sevgilimin askere gidişine ayrı yıkıldım bu sene baya zor geçiyo. Bende öyle sanıyodum ama hamza öyle dedi şimdi bile ziyarete gelenler var dedi e o öyle diyince durulurmu tamamen öğrencek ona göre gitcem Allah nasip kısmet ederse. Valla canım benimkide şimdi tankçı topçu tamircisi olarak gitti yani askerlik yeri öğrenme çıktığında öyle yazıyordu tank top tamiri çavuş eğitimi bölüğündeymiş ama sonradan değişir mi bilmiyorum başta böyle gidince değişirmi bilmiyorum. Tanıştığıma memnun oldum canım
Aaa üzüldüm tatlım ama hayırlısı buymuş demek lazımİsmi de, anlamı da çok hoşuma gitti Rabbim nasip ederse ilerde kızımı verebilrim isminii
Tesadüfün bu kadarı askerimin çocukluk arkadaşının ismi de hamza
Canım benim askerim de Jeneratör bölüğündeydi acemideyken, normal de mesleği elektrikçi. Usta da değişiyo yani o bölüğü illa yapmıyolar canım
Bende çok memnun oldum tatlımCanın sıkıldığında bizim topiğede gel
slm hatunlar muhabbetiniz bol olsun.. benim eşim de 8inde teslim oldu şöför olarak gitti burdura ama bakalım ustabirliğinde şöförlük mü yapcak 23 gün sonra yemin töreni var görücem canımı
gerçekten mi çook teşekkür ederim canım ya senin isminde çok güzel ben bugüne kadar ismimi pek beğenmezdim çünkü söylenmesi zor çoğu insan ilk dediğimde anlamıyor 2. hatta 3. de anca anlaşılıyor ama olsun alıştım :) ben daha 20 yaşındayım askerimde öyle hemen gitti askere tecil ettirmedi hiç 2 buçuk senedir birlikteyiz aslında çocukluk aşkıydı 13 yaşında tanışmıştık ama sevgili oluşumuz 2 buçuk sene önce oldu hatta geçti 3. senemiz bitcek ben yalnız kutlarım artık :) gelirim canım neresi link atabilirsen
Evet gerçekten kuzum, sende çok sağolBen gayet iyi anladım Feryaaaaalcım Aman bırak kimse anlamasın, biz anlıyoruz, sevdiceğin ailen anlıyor ya yeter Bende 19 yaşındayım askerim de 20 :) En iyisini yapmış, sonradan gitmesi daha zor olur benim abim 25 yaşına geldi evli hala gidecek tecil ettirdi. Bizim iki ay sonra doluyor 1 yıl Nice yıllara yavrum Bu sonra ayrı geçirmelerimiz, Rabbim tez zamanda onlara tezkereyi, bize de onları versin Siz birbirinize çocuklukta da seviyormuşsunuz, biz çocuklukta birbirimizden nefret ediyordk Bende aşkımın çocukluğu bilirim Anneler babalar da çoçukluk arkadaşı tabi Bazen düşünürüm hala nasıl oldu da nişanlandık, nasıl olduda onun yolunu bekliyorm diye Ki birbirimizin suratına bakmazdık sonra bi baktım aşık olmuşum Gel üst devrelerinin topiğine kuzum, bizim kızlarla da tanış
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/582114-93-1-yarenleri-burayaa-299.html#post30330195
slm hatunlar muhabbetiniz bol olsun.. benim eşim de 8inde teslim oldu şöför olarak gitti burdura ama bakalım ustabirliğinde şöförlük mü yapcak 23 gün sonra yemin töreni var görücem canımı
hemen geliyorum canım benim inşallah göz açıp kapıyıncaya kadar geçer askerlerimize kavuşuruz. sanırım bu yıl dönümümüzü tek başımıza geçircez ben diyorum artık sen yokken geçen seneki gittiğimiz yere gidip 2 tane menü sipariş eder hepsini yerim gülüyor ama Allah bilir belki yakın oluruz usta birliğinde giderim yanına :)
tatlim benim askerimde acemilikte burdurdaydi cok rahatti gunde 3 -4 kere ariyodu orda kalmasini baya istemistik ama olmadi suan kibrista zaten burdur % 95 batiya gonderiyo kibrisa dusme ihtimalide cok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?