- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #20.221
Kıbrısta canım şoför :) seninki nerde :)
Kullandi mayista tekrar kullancakşeyma siz izin kullandınız mı? aynı anda gönderdik diye hatırlıyorum ben seninle.
Hersey yolundaa sonundaaa sukur kiiii kapattim yaa face :)aaaaaaaaaaaaaaa seymmaaa gelmısssssssssssssssssss napıyosun bebegım faceını mı kapattın sen ya :/
ezgı ben degıstı adresım hohoohoho
ozlettın nasıl gıdıyor
Canım nere cıkacagınin ihtimalı bıle bellı olmuyo emın ol ihitimalleri düşünerel canını sıkma herseyın hayırlısı olsun . bir şekıl kolaylıgını bulurusnuz .. Ne zaman bellı olacak ?
polatlıda 3 ay kalıcaklarmış galiba 3 ay sonra belli olumuş
Benımkıde ilk öle dıodu 75 gün snra belllı olcak eğitim görcez fılan ama yemn törenınden hmen snra acklndı hersy dagtma geldı ankaraya gttı sonra.. yanı su ankı yerınde kalma ihtimalı bıle olabılıyo .. tabı bu cok nadır bi durum oluyo ..
Guzelyali..havaci
senin şafağın kadar olamaz canımmmmmm
Kullandi mayista tekrar kullancak
bir kısmı kalıcakmış bir kısmını yemin töreninden sonra dağıtcaklarmış kalsada belli olur mu nereye gitceği
olacak tabı canım benımkının yemın törenınden 5 gün snra bellı olmuştu ..
o zaman daha rahatlarım
zaman geçtikçe daha da rahatlayacaksın,
askerliğin her ayrıntısını öğreneceksin.
ben raşite her gün soruyodum yemin törenin ne zaman, usta belli oldu mu diye,
sonra yemin töreni yapıldı,
usta yeri belli oldu,
dağıtıma geldi,
1 hafta kaldı,
ustaya gitti,
ben ziyarete gittim 1 sefer,
izne geldi....
zaman geçtikçe her şeyi öğreniyorsun ister istemez...
sıralaman guzeldı ben sımdı zıyaterıne gıtme asamasındaym inşallah olacak o gelmesın ıstemıyorum daha erken gelsın :)
bizim de normal izin değildi, ölüm izniydi 10 gün. şafaktan düştü yani izinler. izin kullanmamış gibi şu anda
bi aksilik olmazsa biz de kullanmayacağız normal izin.
en guzelını yaparsınız .. Şafakda sadece dagıtım 7 gün .. kalanı kullanmıcaz bizde ..
neredeydi senin sevgilin? hep unutuyorum
Ankarada şoför :) 7 kasım sülüs 7 gün kullandı toplamda 1 aymı oluyodu izin ya :44:
Kızlar mehtap 1 veya 2 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?