- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #20.241
Teşekkür ederim. Şuan için kontrol canım. Ayağının altında bi yara çıkmış giresunda gataya sevk etniş bura kontrol edecek eğer gerek görürse ameliyat olacak. Şükür öyle büyü bişey değilmiş daha öncede olmuş.
24 gün 12 aya düşünce izin de düştü.
Rahatlıcaksın sabıırrrr ..
24 gün 12 aya düşünce izin de düştü.
zaman geçtikçe daha da rahatlayacaksın,
askerliğin her ayrıntısını öğreneceksin.
ben raşite her gün soruyodum yemin törenin ne zaman, usta belli oldu mu diye,
sonra yemin töreni yapıldı,
usta yeri belli oldu,
dağıtıma geldi,
1 hafta kaldı,
ustaya gitti,
ben ziyarete gittim 1 sefer,
izne geldi....
zaman geçtikçe her şeyi öğreniyorsun ister istemez...
kızlar ayın 28inde yemin töreni için otel ayarladım demiştim ya sevgilimle sevgilimn adı naci bana dedi ki anneminde bizimle aynı otelde kalması gerekiyo şimdi o korkuyo ceza yemekten ama annesi çıkardıktan sonra bende sorun olmaz diyorum anneside bizle kalmak istemiyo yemin töreninden sonra evciye çıkan askerler annesinden ayrı kalan var mı annesi eğer sorun varsa kalırım dedi yoksa o akrabasında kalmak istiyo oda polatlıya 1 saat uzaklıkta
Ya sacmalamayin tabiki annesiyle falan kalmasi gerekmiyo.bz emreyi evci cikardik paso gezdik ikimiz.annesi sadece cikrsn snrasi onemli deil
annesi de ankara da kalıcak ama naci aynı semt olmalı dedi onlar öyle yaptıysa sorun olmaz o zamn arayınca onu da bi sorayım onlar getirdiyse bizimde sorun olmaması lazım ama polatlıdan çıkmamız yasak diyo naci
Alo poLismi
Cnm siz cok buyutmussunuz bu olayi.sadece bi adres vereceksiniz ve annesi cikarcak bu kdr baska bisi yk.bz erkek arkadasimi cikardik.bilecikten izmite gtrdik hcbi sorun olmadi araba bile kullandi surekli gezdik tozduk.pzr 5gbide bilecige geri goturduk.yani sizn buyuttugunuz gbi bisi deil bu kdr
Hahaha bu igrenc ayrintiya sabah sabah emre dikkat etti:)))
hande nasilsin gorusemiyoz hic denk gelip
ne var ne yok
Bnm şafakk polis imdat olmus bgn hahahha ıyyyyy:))
cuma günnü bana yollar
gidiyorum sevgilime
canım ben de seni merak ediyodum.
iyi valla iş güç, sen nasılsın? anlat bakalım
112 acil servis var sırada o zaman
Seroş seroş seroşş, keyifler nasıl dicem ama bakıyorum ki iyi maşallahhh
Günaydin kızlar size bişey sorucam ya aklımdan çıktı tamamen.... dağıtım izni dahil kac gun izin hakki vardı okana soramiyorum işi varda suan bişey hesaplicaktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?