93/3 asker yolu bekleyenler

Bn 5aydan bi dusiyimde yapisti kaldi ustume.hedefimde suan plakalar ykk uzak daha bana:)120falan oliym snra 100snra plakalar:))

Küb bişey kalmadı yavrum plakalara hele bi gelde bak nasıl hızlı hızlı geçiyo
Ben de daha dün gibi hatılıyorum imdaaat dediğim günleri çok şükür ki 100ü gitti 55i kaldı

Selamlar bizden Ececiim iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın bebeğim

Moralim pek iyi degl ya Koray hasta sürekli.Yarında sabh erzuruma gidicekmş hastaneye telefonununda şarjı yok haber veremeyebilrm dedi aman sıkıntı sıkıntı yani

Moralim pek iyi degl ya Koray hasta sürekli.Yarında sabh erzuruma gidicekmş hastaneye telefonununda şarjı yok haber veremeyebilrm dedi aman sıkıntı sıkıntı yani

Geçmiş olsun bebeğim inşAllah iyi olur bi an önce oof oof askerliğin herşeyi sorun bebeğim ya sabır sabır başka yapcak bşeyimiz yok maleseeef
BEnmde pek keyfim yok valla bu aralar çok mesajlaşamıyoruz canım sıkılıyoo dün babası gitimiş yanına süpriz akşam da kalmış beni hiç aramadı babasını görünce triplerdeym şimdi kızdım dedm sabah msj attı işte kızdım deyince dönmedi geri uyumuştur herhal akşam da atamıyo artık eskisi gibi öle kendimce triplerdeym

Hayırdır seroş ya nolduu :26: Ben de iyi sayılırım canıım, ay sonu geldi ya yine buhranlı günler başladı. Geçmiyooooooğ moduna girdimm

Yukarda yazdım kuzum oku ordan bu aralar zaten pek keyfim yok işte bu da tuzu biberi oldu vallahi

Of bana da öyle geliyolar arada ama güçlü olmak zorundayız kendimizi bıraktığımız an toparlayamıyoruz bi daha

aman ya ztn trip bile atamıyorz ki rahat rahat kendi kendimize trip atıyorz snra iki msj atıyolar yumuşuyorz içim sıkıldı artk şu askerlikten

Yukarda yazdım kuzum oku ordan bu aralar zaten pek keyfim yok işte bu da tuzu biberi oldu vallahi

Of bana da öyle geliyolar arada ama güçlü olmak zorundayız kendimizi bıraktığımız an toparlayamıyoruz bi daha

Amaaan ya atacağın iki tribi de kursağında bırakıyolar zaten en güzeli he canım he deyip geçmek de yapamıyoz işte. Ya bu askerliği kim çıkardıysa zaten ya da kim bu kadar uzun yaptıysa ...

aman ya ztn trip bile atamıyorz ki rahat rahat kendi kendimize trip atıyorz snra iki msj atıyolar yumuşuyorz içim sıkıldı artk şu askerlikten

Of evet bebeğim ya telefonu oldu diye sevindim bir ay çok güzeldi şimdi böyle azaldı mesajlar benimde içim sıkıldı
Artık gelince atarız tripleri

Bazen de düşünüyorum iyi olsun yeter ama sonra yine bişey oluyo umutsuzluğa kapılıyorum

hayatım trip atmayın orda zaten hapisler mutsuzlar sizde burda azcık sabredin

Amaaan ya atacağın iki tribi de kursağında bırakıyolar zaten en güzeli he canım he deyip geçmek de yapamıyoz işte. Ya bu askerliği kim çıkardıysa zaten ya da kim bu kadar uzun yaptıysa ...

Aynen öyle bebeğim ya nolcak bizim bu halimiiiiiiiizz

of ben bi bulsam o askerliği bu kadar uzun yapanı en önce saldıracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…