- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #20.281
hayatım trip atmayın orda zaten hapisler mutsuzlar sizde burda azcık sabredin
bugün itibariyle işe başladımhem okul hem iş çok güzel olacak çabucak geçecek inş
Aynen öyle bebeğim ya nolcak bizim bu halimiiiiiiiizz
of ben bi bulsam o askerliği bu kadar uzun yapanı en önce saldıracam
Küb bişey kalmadı yavrum plakalara hele bi gelde bak nasıl hızlı hızlı geçiyo
Ben de daha dün gibi hatılıyorum imdaaat dediğim günleri çok şükür ki 100ü gitti 55i kaldı
Moralim pek iyi degl ya Koray hasta sürekli.Yarında sabh erzuruma gidicekmş hastaneye telefonununda şarjı yok haber veremeyebilrm dedi aman sıkıntı sıkıntı yani
Geçmiş olsun bebeğim inşAllah iyi olur bi an önceoof oof askerliğin herşeyi sorun bebeğim ya sabır sabır başka yapcak bşeyimiz yok maleseeef
BEnmde pek keyfim yok valla bu aralar çok mesajlaşamıyoruz canım sıkılıyoo dün babası gitimiş yanına süpriz akşam da kalmış beni hiç aramadı babasını görünce triplerdeym şimdi kızdım dedm sabah msj attı işte kızdım deyince dönmedi geri uyumuştur herhal akşam da atamıyo artık eskisi gibi öle kendimce triplerdeym[/QUO
Bnde 2gundur kendi kendime triplerdeyimm elbet anlycaklar o tribii
babam 20 ay yapmış benim yaaa, kabus gibiiii
Yaaa insallah su kalan gunlerde cabucakk gecerrr.
Geciyo zaman valla gcmesine bitiyo bi sekilde.su ustume yapisan 5aydan kurtuliyimda bi oncelikle o bile yeticek bna simdilik moral olcak valla
sizi kemirdim burda 1 haftadır haftaya bi gidiyimde kurtulun artık takıntılarımdan
Bnde 2gundur kendi kendime triplerdeyimm elbet anlycaklar o tribii
Bir şekilde geçiyor canım 10 ay 20 ay hepsi askerlik sonuçta ah ben ailemin yanında olsam daha çabuk geçecek eminim bak evdeyken 38 gün nasıl geçti hiiiiç anlamdım ama burda zaman durdu sanki
GEçer canım geçer ne kadar morel bozarsak o kadar zor geçiyo gerçekten benimde bir an önce kendimi toparlamam lazım
Bir şekilde geçiyor canım 10 ay 20 ay hepsi askerlik sonuçta ah ben ailemin yanında olsam daha çabuk geçecek eminim bak evdeyken 38 gün nasıl geçti hiiiiç anlamdım ama burda zaman durdu sanki
GEçer canım geçer ne kadar morel bozarsak o kadar zor geçiyo gerçekten benimde bir an önce kendimi toparlamam lazım
Ay sonu bunalımı var bende yaaaaa
Sen niye triplerdesin küüb hayırdır
Neyseki şubat 28 gün hemenciiiik geçsin bitsin gitsin
MArt sonunda eve gidiyorum seçim dolayısıyla bir hafta değişiklik olacak
2gun once bni sinirlendirdi.yapma diye uyardigm birseyi yaptii bnde actim agzimi saydim saydim.ona gore buyutulcek birsey yk tabi:)smdi knstukca sokuyorm laflarimi.ohhh hic uzulmuyorm iyi oluyo valla
Aman tek iyi yanı o zaten sevdim şubatı temiiiiz
Senin adına sevindim yaa benim gidecek ayrıyetten bi evim bile yok, ben avutamıyorum kendimi. Belki nisan başı mehtabımız olur ben de ona mı sevinsem napsam
Aynen aynen temiz miis ooh Martta seçim telaşı ile geçicek kayınpederim aday bu arada
Of keşke bende evimde olsam hep ya deli misin kıymetini biiiill
oh oh bol bol mehtap ne güzel kıııız ben 7 aydır görmüyorum yaa bide beni düşün 2 ay daha sabır avutuyorum kendimi
selam kızlarr nasılsınız iyi misiniz :)) bı hesaplama yaptım 6 gün sonra gideli tam 200 gün olmuş oluyorbiraz tersten hesap oldu ama olsun sonuçta burda hunili çok siz beni anlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?