93/3 asker yolu bekleyenler

hayatım trip atmayın orda zaten hapisler mutsuzlar sizde burda azcık sabredin

Atmıyoruz da iyice de tepemize çıkmasınlar yani bu aralar moralmanlarım bozuk benim ya hep mutsuz hissediyorum aslında bi sorun yok ama ben işte büyütüyorum kendimce ona da çok yansıtmayınca canım sıkılıyooorr

Küb bişey kalmadı yavrum plakalara hele bi gelde bak nasıl hızlı hızlı geçiyo
Ben de daha dün gibi hatılıyorum imdaaat dediğim günleri çok şükür ki 100ü gitti 55i kaldı

Yaaa insallah su kalan gunlerde cabucakk gecerrr.
Geciyo zaman valla gcmesine bitiyo bi sekilde.su ustume yapisan 5aydan kurtuliyimda bi oncelikle o bile yeticek bna simdilik moral olcak valla

babam 20 ay yapmış benim yaaa, kabus gibiiii

Bir şekilde geçiyor canım 10 ay 20 ay hepsi askerlik sonuçta ah ben ailemin yanında olsam daha çabuk geçecek eminim bak evdeyken 38 gün nasıl geçti hiiiiç anlamdım ama burda zaman durdu sanki

Yaaa insallah su kalan gunlerde cabucakk gecerrr.
Geciyo zaman valla gcmesine bitiyo bi sekilde.su ustume yapisan 5aydan kurtuliyimda bi oncelikle o bile yeticek bna simdilik moral olcak valla

GEçer canım geçer ne kadar morel bozarsak o kadar zor geçiyo gerçekten benimde bir an önce kendimi toparlamam lazım

Ay sonu bunalımı var bende yaaaaa

Bana ay sonu geliyolar:))hepsi ondan:)

Neyseki şubat 28 gün hemenciiiik geçsin bitsin gitsin
MArt sonunda eve gidiyorum seçim dolayısıyla bir hafta değişiklik olacak

Aman tek iyi yanı o zaten sevdim şubatı temiiiiz
Senin adına sevindim yaa benim gidecek ayrıyetten bi evim bile yok, ben avutamıyorum kendimi. Belki nisan başı mehtabımız olur ben de ona mı sevinsem napsam

2gun once bni sinirlendirdi.yapma diye uyardigm birseyi yaptii bnde actim agzimi saydim saydim.ona gore buyutulcek birsey yk tabi:)smdi knstukca sokuyorm laflarimi.ohhh hic uzulmuyorm iyi oluyo valla

Ay zaten onlara göre hiç bişey sorun değil yaa bende bi trip atıyım hemen tamam sus bişey yok neden büyütüyosun ya da ben sorun olan bişeyi sölersem kızdım dersem mesaj atmaz uzun bi süre sonra hiç bişey yokmş gibi nabyn askım deli oluyoruumm böyle kestirip atınca

Aman tek iyi yanı o zaten sevdim şubatı temiiiiz
Senin adına sevindim yaa benim gidecek ayrıyetten bi evim bile yok, ben avutamıyorum kendimi. Belki nisan başı mehtabımız olur ben de ona mı sevinsem napsam

Aynen aynen temiz miis ooh Martta seçim telaşı ile geçicek kayınpederim aday bu arada

Of keşke bende evimde olsam hep ya deli misin kıymetini biiiill

oh oh bol bol mehtap ne güzel kıııız ben 7 aydır görmüyorum yaa bide beni düşün 2 ay daha sabır avutuyorum kendimi

selam kızlarr nasılsınız iyi misiniz :)) bı hesaplama yaptım 6 gün sonra gideli tam 200 gün olmuş oluyor biraz tersten hesap oldu ama olsun sonuçta burda hunili çok siz beni anlarsınız

Hadi yaa ne adayı belediye mi muhtar falan mı, ne kıymeti be seroş hep aynı yer burası da sıkıntı yaniii. ne bolu be seroş, bana kalsa valla kalkar giderim her ay , ya da ayda iki kere şuncacık mesafe, gidebilirsem koskoca 10 ayda 2 kere Ankara'ya gitmiş olucam yani, bi üçüncü sürpriz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…