- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #20.301
Hadi yaa ne adayı belediye mi muhtar falan mı, ne kıymeti be seroş hep aynı yer burası da sıkıntı yaniii. ne bolu be seroş, bana kalsa valla kalkar giderim her ay , ya da ayda iki kere şuncacık mesafe, gidebilirsem koskoca 10 ayda 2 kere Ankara'ya gitmiş olucam yani, bi üçüncü sürpriz olur
Belediye başkanı bebeğim zaten seçimden sonra Allahın izniyle 17 günü kalıyo
Ben evden ayrıyım da noluyo yahuu hiç gidemedim sabır diye diye sabır taşı oldum çıktım valla
Olsun canım en azından gördün ya göz açıp kapayıncaya kadar biticek inşAllah
Aynen yaa senin bitiyo artık çok şükür ki az çekmedin sen dee
Senin gitmen lazımdı ya gerçekten, ben dışarıda okusam kaçar kaçar giderdim valla ne dinlicem onu benimki de gelme yalnız falan diyo ama yok yani geberiyorum burda
Aman inşallah seroşcum
Şükür canım çok şükür buralra geldik ya sonrası inşAllah geçicek
Gitmem lazımdı ama gidemiyorum işte bana kalsa kaç defa giderdim ama ohhooo gidersem bir dayak yerim heralde
Dualarım hepimiz için canımcııım
Aman atsaydı be bunca çekceğinize
Sağ olasın seroşcum benim dee
Ay zaten onlara göre hiç bişey sorun değil yaa bende bi trip atıyım hemen tamam sus bişey yok neden büyütüyosun ya da ben sorun olan bişeyi sölersem kızdım dersem mesaj atmaz uzun bi süre sonra hiç bişey yokmş gibi nabyn askım deli oluyoruumm böyle kestirip atınca
walla atılmayacak gibi değil sende anlarsın yakında
Hehe olur oyle syler:)snra geldignde ya hc dusunduklerm olmadi falan dyceksin:))
Atmıyoruz da iyice de tepemize çıkmasınlar yani bu aralar moralmanlarım bozuk benim ya hep mutsuz hissediyorum aslında bi sorun yok ama ben işte büyütüyorum kendimce ona da çok yansıtmayınca canım sıkılıyooorr
Şubatı bitirmeye son 8
Şubaat bitiyor ben plaklara gelmiş oluyorum :) Sevdim bu şubatıı
Evet ya bnde sevdim şubatı dicemde nese acmıyorm agzımı
Sonunda in şu plakalara ztn yaa
ben normalde de hiç trip atmadım ya ne biçim insanım
Usta brlignde bu knuyu bidaha konusalim:)
Usta brlignde bu knuyu bidaha konusalim:)
Aynen 2lerden bi ben kaldıım bi ineyim rahatliyim artık bendee
Şubat iyi gelecek hepimize yaa senin şafağı da güzelleştircek bitsin artık bitsinnnn , senin şafağını da öperim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?