- 2 Temmuz 2013
- 15.806
- 18.314
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #20.741
16 ya da 17 Bebeğim daha belli değilmi çıkmamış çıkış tarihleri merakla bekliyorum bendee
Ay bi düşebilseem hande geçmedi vallahi 1 hafta
Evett heycanlıyııım şubat iyi geldi ya :) :) Bizden sonrada hoop siz geliyosnuz zten bebeğim
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
Ya Hazal sende cocuk mu kandırıyosn nerde hoop geliyorm yaaDaha 3 ay var plakaya
işte üzülmeyelim diye diyor ya
Ya olsn o düşsünde plakaya onunki bitince bizimkisi başlicak bn onun adına seviniyorm ztn kendi adıma snra sevinirim
ya düşünsene seroş hazal falan bitirince en üst devre biz kalıcaz vay be o günler de gelicek mi???????
İyi diyelm iyi olsn :18: Sen nasılsın bakalm hazırlıklar tamam mı ?
hazırlıklar tamam yarında ağda günü başlık açtım bi bakın ya bilen varsa yazsın perşembe 11 bucukta çıkıyorum yola sabahtanda okula gitcem ya off yanıma pijama bide kazak alıcam burası sıcak ankara soğumuş donucam orda
evet biraz kalın bişeyler giy cnm
Kübbbb 5 ay kaldı hadi gözün aydın ohhhh şafagını yesinler
evet kübicim ben de okudum onu, yine çıkabiliyomuş.
ama uzun bi süre çocuk sahibi olmayı düşünmüyoruz (belki de çok uzun bi süre)
o yüzden gidip deniycem şansımı
150 den düşünce panomu tekrar açıcam..
hazırlıklar tamam yarında ağda günü başlık açtım bi bakın ya bilen varsa yazsın perşembe 11 bucukta çıkıyorum yola sabahtanda okula gitcem ya off yanıma pijama bide kazak alıcam burası sıcak ankara soğumuş donucam orda
evet canım çok soğuk k.kaledeyim bende dün bi anda soğudu ve yağmur dünden beri hiç kesilmedi yağıyo hala.. Sen kalın şeyler giy mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?