- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #21.101
Az kaldı hazalım az, inşallah daha çabuk geçer kalanıı
kübi başınız sağolsun allah sabır versin yattığı yerde huzur versin canım benim
Aynen dediğin gibi işte başta güzel gidiyodu ama bi 60 tan sonrası durdu gibi zor geliyoçünkü artık bi amacımız eskiden 100 e düşelim çift hanelere düşelim derken çabucak amacımıza ulaşıp motive oluyoduk şimdi doğan güneşi bekliyoz hep
Beeen iyi sayılırım işte kuzum bazen çok sıkılıyorum bazen çok mutlu oluyorum zaman daraldıkça heyecan artıyo tabi sağ salim gelsin de başka bişey istemiyoum
Tatlım mesaj klasörünü boşaltman mümkün müdür acaba , doluymuş da sana özel mesaj gönderemiyorum
doğal hepsi canım benimmm merak etme alışıcak o da oraya zamanla
yanıma geldikçe daha çok alışamadı 19 gün sonra gelicek hiç alışamıyo böyle alışsın rahat etsin yeter bana nazlı benmki ya
alışcak alışcak benimde öyleydi merak etme yürümeyi unutmuştu arabayla heryere gider gelirdi şirkete istediği saatte uyanınca giderdi bazen ben gitme uyuyoruz derdim gitmezdi ondan bundan ... amaaaaaaa şimdi öyle mi :):) maşallah kilometrelerce koşular nöbetler tuttu zamanında öğrendi yani biz kıyamıyoruz diye öyle geliyor bize :)
Gözün aydın sıra bizede gelck senden snra
ah canım hemen sizde görün bitirin arkamdan :) bekliyorum
kubi başın sağolsun hayatım mekanı cennet olsun
aynen iyi oldu zor görsün azıcık koşmayı etmeyi sever ama yemek yiyememesi üzüyo ya eziyet resmen koşuda yaptırmıyolarmış anlamadım nasıl bi yer spor yapıcam diye sevndi kaldı öle
bence sevınsın canım oyle boyle spor yaptırmıyorlar o ıyı olsada yapabılsede bı kac kısıs yuzunden aksama kadar sadece kosu degıl her sekılde zorluyorlar ondan ıyı denk gelmıs :) yemeklere zamanla alısıyorlar tabı sımdı dısardakı gıbı olmaz yapılsada tatları ama alısır damak zvkı bı sure sonra yapcak bbısey olmayınca bı de orda fast food falan var mı sızınkılerde ?
mesela bızım fast food restorantları falanda var yemek yemeyen ordanda yıyebılıyo ben bıle gıdınce yıyorum hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?