93/3 asker yolu bekleyenler

Kesinlikle 100ler bile daha kolay bitti gibi sanki.. Gerçi 1 ay yazdıktan sonra neler hissedicem çok merak ediyorum açıkcası şuan böyleysem
Çok normal canım sıkılman sabrın sonu artık yanii ama 1 aydanda düşünce heycan telaş derken geçiverir zaman İnşallah seroş bitti sayılır artık yahu ne kaldı şurada senin için son günler diyebliriz artık

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 05. MART. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 42 ->>> KONYA'YA SELAM, YOLA DEVAM

... endoplazma ... 53 ->>> RİZE'YE SELAM, YOLA DEVAM

... Snt55 ... 75 ->>> ARDAHAN'A SELAM, YOLA DEVAM

----------------
-----------
-----

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 136

... sweet71 ... 141

... apple2 ... 142

... KUBB88 ... 142

... zeytinagaci ... 145

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... meritoo ... 158

... Kanaryam35 ... 161

... KorEc ... 162

... blss ... 162

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

...NeLs ... 233

... tuqbaCadi ... 243

... AskerYariyim ... 246

... dilanumut ... 247

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... prety54 ... 287

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... Bella9292... 335

... kobayfare ... 335

... wishw ... 337

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

yanıma geldikçe daha çok alışamadı 19 gün sonra gelicek hiç alışamıyo böyle alışsın rahat etsin yeter bana nazlı benmki ya

alışcak alışcak benimde öyleydi merak etme yürümeyi unutmuştu arabayla heryere gider gelirdi şirkete istediği saatte uyanınca giderdi bazen ben gitme uyuyoruz derdim gitmezdi ondan bundan ... amaaaaaaa şimdi öyle mi :):) maşallah kilometrelerce koşular nöbetler tuttu zamanında öğrendi yani biz kıyamıyoruz diye öyle geliyor bize :)

Son düzenleme:

Aşk'a uçma kanatların yanar.. Şirazi...

Aşk'a uçmazsan kanat neye yarar? Mevlana..

Gerçek Aşığın şehrine sonsuz Aşk'la selaaam

ŞAFAK:42 KONYA

Günaydınnnn
Yarın gece istanbulda uyicam yeni bir hayat bni bekliyo

aynen iyi oldu zor görsün azıcık koşmayı etmeyi sever ama yemek yiyememesi üzüyo ya eziyet resmen koşuda yaptırmıyolarmış anlamadım nasıl bi yer spor yapıcam diye sevndi kaldı öle

aynen iyi oldu zor görsün azıcık koşmayı etmeyi sever ama yemek yiyememesi üzüyo ya eziyet resmen koşuda yaptırmıyolarmış anlamadım nasıl bi yer spor yapıcam diye sevndi kaldı öle

bence sevınsın canım oyle boyle spor yaptırmıyorlar o ıyı olsada yapabılsede bı kac kısıs yuzunden aksama kadar sadece kosu degıl her sekılde zorluyorlar ondan ıyı denk gelmıs :) yemeklere zamanla alısıyorlar tabı sımdı dısardakı gıbı olmaz yapılsada tatları ama alısır damak zvkı bı sure sonra yapcak bbısey olmayınca bı de orda fast food falan var mı sızınkılerde ?
mesela bızım fast food restorantları falanda var yemek yemeyen ordanda yıyebılıyo ben bıle gıdınce yıyorum hatta

pideci var ama zamnları çok fazla yokmuş:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…