93/3 asker yolu bekleyenler

Bayramdan snra taşınıcaz onun telaşındayız onlarla ugraşıyorm walla
Haberleri bekliyorm şuanda 4 gözle askerlikle ilgili şeyleri söyliceklermş

Aa bende izliyim ben genelde gece haberlerini izliyorum son dakika oluyo hep. Sen nereden okuduunnn

Muhakkak. Ay düşse bi direk 200lerdymmm

Sen 200 biz 300 oh ya cok iyi olur ama herkeste umutlanmayın diyo bilmiyorm az önce haberturk te dinledim en kısa sürede uygulanmaya başlancakmş diyodu :26:

Sen 200 biz 300 oh ya cok iyi olur ama herkeste umutlanmayın diyo bilmiyorm az önce haberturk te dinledim en kısa sürede uygulanmaya başlancakmş diyodu :26:

2014 De bile çıksa yine bizi kapsıyo o yüzden yinede çok umutlanmamk lazım ama olasılığıda var bence. Seçimlerden öncede olabilir 2014 ocaktada olabilir diye düşünüyorum 1 yıl içerisnde mtlaka çıkar heralde:44:

İmş bakalm olsa cok iyi olur olmasada ztn biz bu duruma kendimizi alıştrmştk yapck bşy yok

Amaan insanların umutlaryla oynuyolar bosversene. Olursa olur olmazsa olmaz bukadar sabretmişiz biraz daha sabrederiz biz :))

Evet ya her sene aynı konuyu göndeme getiriyolar snra bi bakıyosun ortada bşy yok neyse şafak azalmaya devam ediyo sonucta napalım buna şükür

ıyıyım ankaraya gıdıyorum cnm aksamaaaaa ıste hazırlanıyorum sen napyıosunnnn ıyıyım ya nasıl olıyım :))

Git gez askerinle güzel zaman gecir Resimde cok güzel cıkmşsın sıkı giyin ama havalar soguk özellikle ankara akşamları daha beter olur

Git gez askerinle güzel zaman gecir Resimde cok güzel cıkmşsın sıkı giyin ama havalar soguk özellikle ankara akşamları daha beter olur

ay evette ben uzun kollu gıymeyı bıle sevmedıgım ıcın bayılcam sanırım öf ya gidip bi doncam önce sonra aklım basıma gelcek dıger gıdısımde gıbı gozukuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…