93/3 asker yolu bekleyenler

Evet ilginc yani erkek filanda vrdr kesin kk ama:) bnmkine soyledim burayida bi kizdi bana smdilik bisey demiyor seninki biliyormu

Kısmen biliyo tam anltmadm burdan bi arkdştan mink sepet yapmyı öğrenmstm ozmn bahsetmştm. zatn bnmki bilgsyr başnda çok otrmamda istemyo. kös kös oturark zamnı nasl geçrceğimi düşünyosa artk . ben baya kızmışım ya daha iyi anldm :24:

Kısmen biliyo tam anltmadm burdan bi arkdştan mink sepet yapmyı öğrenmstm ozmn bahsetmştm. zatn bnmki bilgsyr başnda çok otrmamda istemyo. kös kös oturark zamnı nasl geçrceğimi düşünyosa artk . ben baya kızmışım ya daha iyi anldm :24:

Mudahale etmesine baya sinir olmussun ama sende haklisin yani bişeyler yapmayincada zaman gecmez. Bugün o yazıyı okuyunca galiba yine bnmki hakli cikcak dedm site hakkinda.

Kiz facesine fln eklemis herlde baya herşeyini anlatmis korkms baya bi.oyle okuyunca hak verdm bnmkine.aslnda herseyi uazmamk lazm kötü niyetli insan çok.

Doğru tabi kötü niyetli insan çok bnde fark ettm başka topiklerde ilgnç ilgnç gerçk olamyck şeyler var ama ne bileym Allah kötü niyetli insanlara fırsat vermesin ..

Doğru tabi kötü niyetli insan çok bnde fark ettm başka topiklerde ilgnç ilgnç gerçk olamyck şeyler var ama ne bileym Allah kötü niyetli insanlara fırsat vermesin ..

Amin canm boyleleri cikmasin karşımıza hic.bn yatyrm canm grusuruz yarın herlde:)) iyi geceler. .

Back
X