- 13 Şubat 2014
- 2.019
- 45
- 83
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #23.981
Çok iyi ya kız pelin vlla morali düzelttin güldürdün beni sağolasın![]()
Ne demek canm ya sende sağolasın iyi geliyor burda muahbbet:) bi topikte okudumda fake adresler varmis tirstm ha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi ya kız pelin vlla morali düzelttin güldürdün beni sağolasın![]()
Sanırım bende![]()
Ne demek canm ya sende sağolasın iyi geliyor burda muahbbet:) bi topikte okudumda fake adresler varmis tirstm ha
Aynn çok iyi geliyo banada :) vardr elbet ya millet kimliğini gizlemkten ne anlıyosa. uydurp uydurp yazıyolr herlde
Keşke hep böle olsak mutlu mutlu![]()
Evet ilginc yani erkek filanda vrdr kesin kk ama:) bnmkine soyledim burayida bi kizdi bana smdilik bisey demiyor seninki biliyormu
Evet Allah aglatmasin. Bnmkide uyumuyor smdi aklım onda oda beni dusunuydr kesin uyudumu acaba diye
Kısmen biliyo tam anltmadm burdan bi arkdştan mink sepet yapmyı öğrenmstm ozmn bahsetmştm. zatn bnmki bilgsyr başnda çok otrmamda istemyo. kös kös oturark zamnı nasl geçrceğimi düşünyosa artk . ben baya kızmışım ya daha iyi anldm![]()
Kesin düşünydur cnm bizi en çok düşündkleri zmn dilimi askerlktr emin olen bol vakit orda
Mudahale etmesine baya sinir olmussun ama sende haklisin yani bişeyler yapmayincada zaman gecmez. Bugün o yazıyı okuyunca galiba yine bnmki hakli cikcak dedm site hakkinda.
Neden ki ne yazıyodu ??
Kiz facesine fln eklemis herlde baya herşeyini anlatmis korkms baya bi.oyle okuyunca hak verdm bnmkine.aslnda herseyi uazmamk lazm kötü niyetli insan çok.
Doğru tabi kötü niyetli insan çok bnde fark ettm başka topiklerde ilgnç ilgnç gerçk olamyck şeyler var ama ne bileym Allah kötü niyetli insanlara fırsat vermesin ..
Amin canm boyleleri cikmasin karşımıza hic.bn yatyrm canm grusuruz yarın herlde:)) iyi geceler. .
Bulursanız bana da gönderin be öyle çocuk![]()
Yoo aceleyle fln atmadı dışarı çıkmama takyo yaa anlyom ben .direkt olarak soylemyo günn nasl geçti naptn bugn dyo nereye gittiğimi msj attğm halde 6 7 msj attı yatağndaydı atablrdi ama uyuyakldı snra snrm . arkdşlrmla gezmcm mi bn ya
Ayni durum bzdede var maaleseff