- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #24.441
Ahh evet safaklar guzellesti arkandan kosuyorum bende:)
Bende ayni canim ceyiz yapmaya devam bi sknti yok cok sukur.askerlik btse daha guzel olcak hersey:)
Eksiklerin cokmu ne durumdasin
Bn bi bahane oldugunu dusunmedm.sn ndn byle bisi dusunuyosn?
hala karıştırıyotum kovaydı galiba 11 nisan:26:
Hic anlamiyorum bnde burclardan:)) günler geciyor ama nasil geçiyor gelsnler bize sorsunlar valla
bana hiç geçmiyo anneler gününde napıcaksın bide kardeşi beni ekti yazdım buraya sende yorum yapar mısın
kızlar sevgilim kardeşini 1 hafta önce aradım nargile içmeye gidelim diye oradn ablana geçerim dedik ta 1 hafta önceden kararlaştrıldı çok bunaldığımı söledim mutlu oldum yarın için hiç plan yapmadım hatta bugünde okula gtmadm ödevler yetişsin diye bugn bi mesaj ablamn kayınvalidesi gelcekmiş ablam yardım istyo gidemicez galiba diye ablasını küçük çocuğu var bu çocuğa bakıp ablası hazırlık yapcakmış bu bi bahane mi sizce bana çok saçma geldi altı üsütü bi saat dolanıp ablasına gidicektik zaten sırf onları görücektm biz çocukla ilgilenip o hazırlığını yapabilirdi o kaadr kırıldım ki anlatamam sizce haklı mıyım yoksa fazla mı hssaslaştım:44:
Bence haklısın tatlım ayıp etmis cok hersey konusulmus ayarlnmis hem zaten ablasina gitcekmissinz yine.hadi bütün gun disarda olcak olsaniz neyse dicemde böyle yapmamasi lazmdi.
Gel canım gel :) evet birde şu askerlik bitseydi daha daha guzel olacaktı. Eksik bitermi canım ya ama nelerim var nelerim eksik onlarıda bilmiyorum. Sende durum nasıl düğün ne zaman senin
günaydınnnnnnn
Ee aldiklarini yazsana liste yap.bide eksiklerini yaz.bn oyle yapiyorm.2015 yazın olarak dusunuyorz cnm.ben mutfagi bitirdim sayilir ana seyler kaldi.
anlamadım neden böle yaptığını ama daha öncede gezelim edelim demiştim mesaj atmamıştı hemde çayiz bakalım demiştim naciye sölediğimde onun dersleri çok ağır aklı gitti dedi ne alaka yani dimi ben bidaha bi yere gtmem ama bunlarla aradım hiç önemli değil dedim hiç bişey söleyemedm her zamanki gibi ama naciye anlatıcam aradığında sadece annesine anneler gününde hediyesini veriririm o kadar arada anneside giderim o da ayda bir yaz tatilinde kaç kere söledim çeyiz bakalım benm annemde gelsin diye hala kafalarına göre alıyolar bidaha gtmem bunlarla bi yere bilmiyo sanki yalnız kaldığımı bunaldığımı
Senin kullancagin onemli eşyaları onların almasi saçma tabi ama sen boşver takma hiç. Bi plan yapılırsa yine aynı seyi yaparsa konusursun her seferinde böyle yapiyorsn nedeni ne diye.
​HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeer
:92: 01.MAYIS. 2014:92:
TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER
... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)
PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER
... Snt55 ... 28 ->>> GİRESUN'A SELAM, YOLA DEVAM
... ARAZIM ... 79 ->>> KİLİS'E SELAM YOLA DEVAM
----------------
-----------
-----
PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... KUBB88 ... 83
... sweet71 ... 84
... apple2 ... 85
... Kanaryam35 ... 98
... zeytinagaci ... 98
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER
... meritoo ... 101
... KorEc ... 105
... blss ... 105
İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER
... Barney_Stinson ... 165
...NeLs ... 176
... tuqbaCadi ... 176
183 ..! YOLUN YARISI EDER !
... AskerYariyim ... 189
... dilanumut ... 191
YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... prety54 ... 230
İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER
... Bella9292... 278
... kobayfare ... 278
... wishw ... 278
... plaslan ... 281
:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:
HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER
​
plan yapmam ki artık naci gelene kadar gtmem evlerine sadece anneler gününde gidicem insanlara çok iyi davranıyorum sonra hiç kıymetim olmuyo
öyle yap canım hiç keyfini kaçırma arada ararsın annesini hal hatır sorarsın yine.
öyle yap canım hiç keyfini kaçırma arada ararsın annesini hal hatır sorarsın yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?