93/3 asker yolu bekleyenler

Ahh evet safaklar guzellesti arkandan kosuyorum bende:)
Bende ayni canim ceyiz yapmaya devam bi sknti yok cok sukur.askerlik btse daha guzel olcak hersey:)
Eksiklerin cokmu ne durumdasin

Gel canım gel :) evet birde şu askerlik bitseydi daha daha guzel olacaktı. Eksik bitermi canım ya ama nelerim var nelerim eksik onlarıda bilmiyorum. Sende durum nasıl düğün ne zaman senin

Bence haklısın tatlım ayıp etmis cok hersey konusulmus ayarlnmis hem zaten ablasina gitcekmissinz yine.hadi bütün gun disarda olcak olsaniz neyse dicemde böyle yapmamasi lazmdi.

Bence haklısın tatlım ayıp etmis cok hersey konusulmus ayarlnmis hem zaten ablasina gitcekmissinz yine.hadi bütün gun disarda olcak olsaniz neyse dicemde böyle yapmamasi lazmdi.

anlamadım neden böle yaptığını ama daha öncede gezelim edelim demiştim mesaj atmamıştı hemde çayiz bakalım demiştim naciye sölediğimde onun dersleri çok ağır aklı gitti dedi ne alaka yani dimi ben bidaha bi yere gtmem ama bunlarla aradım hiç önemli değil dedim hiç bişey söleyemedm her zamanki gibi ama naciye anlatıcam aradığında sadece annesine anneler gününde hediyesini veriririm o kadar arada anneside giderim o da ayda bir yaz tatilinde kaç kere söledim çeyiz bakalım benm annemde gelsin diye hala kafalarına göre alıyolar bidaha gtmem bunlarla bi yere bilmiyo sanki yalnız kaldığımı bunaldığımı

Gel canım gel :) evet birde şu askerlik bitseydi daha daha guzel olacaktı. Eksik bitermi canım ya ama nelerim var nelerim eksik onlarıda bilmiyorum. Sende durum nasıl düğün ne zaman senin

Ee aldiklarini yazsana liste yap.bide eksiklerini yaz.bn oyle yapiyorm.2015 yazın olarak dusunuyorz cnm.ben mutfagi bitirdim sayilir ana seyler kaldi.

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
​

:92: 01.MAYIS. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... Snt55 ... 28 ->>> GİRESUN'A SELAM, YOLA DEVAM

... ARAZIM ... 79 ->>> KİLİS'E SELAM YOLA DEVAM

----------------
-----------
-----

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... KUBB88 ... 83

... sweet71 ... 84

... apple2 ... 85

... Kanaryam35 ... 98

... zeytinagaci ... 98

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER

... meritoo ... 101

... KorEc ... 105

... blss ... 105

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... Barney_Stinson ... 165

...NeLs ... 176

... tuqbaCadi ... 176

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

... AskerYariyim ... 189

... dilanumut ... 191

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... prety54 ... 230

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... Bella9292... 278

... kobayfare ... 278

... wishw ... 278

... plaslan ... 281

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeer ​

Senin kullancagin onemli eşyaları onların almasi saçma tabi ama sen boşver takma hiç. Bi plan yapılırsa yine aynı seyi yaparsa konusursun her seferinde böyle yapiyorsn nedeni ne diye.

Senin kullancagin onemli eşyaları onların almasi saçma tabi ama sen boşver takma hiç. Bi plan yapılırsa yine aynı seyi yaparsa konusursun her seferinde böyle yapiyorsn nedeni ne diye.

plan yapmam ki artık naci gelene kadar gtmem evlerine sadece anneler gününde gidicem insanlara çok iyi davranıyorum sonra hiç kıymetim olmuyo

Heyt be safaklar zaman gectiki daha bir güzel görünür oldu gözüme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…