93/3 asker yolu bekleyenler

Senden kucukmu kardesi belki ondan öyle davranydr. Sen smdiden öyle kendini sogutma onlara karsi sonra naparlarsa senin gözüne batar gıcık olursun.

benden 2 yaş büyük ama çok düşüncesiz biraz saf kalpli bu aralar çok bunaldım onlarda öle yapınca oturdum ağladım artık bi beklentim yok onlara karşı gitmek için onu değil ya ablasını ya annesini ararrım onlara giderim o yaşıtım diye yakın davranmıştım beklemiştim bşeyler

anladım canm zaten nacide yok onlara sığınmak istedin o da böyle yapınca üzüldün ister istemez.sende ablası ve annesiyle konuşursun ararsın. ama fazla takma kafana bence sonuçta sen naciyle evlencen ve onlar olmıcak evinde.bizde çok sorun yaşadık kimseye bakma derim ben hemen kendne bak canım benm..

evet ben gider geliriz diye düşünmüştüm öle olmadı nacide onlar seni yalnız bırakmaz demişti ama sonuç bu artık yalnız durmak istiyorum alışıcam yalnızlığa evde oturmaya sadece naci geldiğinde giderim evlerine gittiğimde mangala gtmişti saat 7 oldu hala dönmedi düşün yani hiç takılmayan biriyim insan görmeye bari 1 saat erken gelir

iyiyim canım ya idare ediyoruz işte bugün sabah pek konuşamdık benmkiyle şimdi uyuyor akşam konuşuruz artık şu günler geçsin istiyorum hemen

biz kıbrısa gttiğinden beri hiç konuşamıyoruz doğru düzgün çok yoğun oluyolar bakalım şimdi kıbrısa 20 liraya 1 saat veriyomuş turkcell ondan yapıcam bende arıyayım dedim pazarda çarşıya çıktığında konuşucaz anlayacağın çok az konuşuyoruz ve yanımda kimse yok derdimi anlattabildiğim naciye anlattım bugün bşey diyemedi ama gerçekten çok mutsuzdum anladı oda

çok bunaldığında samimi arkadaşlarınla çıkarsın sende canım. belki kasıtlı yapmamıştır senle buluşma işini kardeşi senin alıncağını düşünmemiştr.şimdi o da yok ya nacide yani ondan sana her hareketleri batar artık boşver kuşumm

sizin durumda çok kötü ya konuşamaıyon doğru düzgün bizde bu göreve gttiğinden beri çok konuşamıyoruz eksiğim böyle onun sesini duymayınca. arar belki annelerini konuşur neden öyle yaptınız diye

Umut doluu bir gunden Mayis'in 1 inden herkese merhabalarrr hosgeldin mayis cabucak bitmesi dilegiyle

Bende genelde ana şeyleri aldım ufak tefek şeyler kaldı. Senin daha vakit çokmus benim az kaldı

Ufak tefek seyler zaman aliyo ıvır zıvır cok mutfakta.
Evet vakit var biZe daha yavas yavas hallederim o zamana kdr.bitsinki soz nisan esya tantanasinda bnlarla ugrasmiyim istiyorum

herkesin her hareketi batıyo aslında genel anlamda

yok ya aramasını istemem sikayet ettiğimi bilmesinler aslında bişey yapmasınlar artık istemiyorum en zor günlerimdeyim ve kmse yanımda değil şu an yapayalnızım şimdi önemsemeyen naci konuştu diye önemsesin istemiyorum.

Haklisin canım herkes neyse öyle olsun zaten. Onceden böyle mi davraniyordu sana hani dicem sana gicikligi var filan ama ilk defa oluyorsa kasitli yapmamistir. Büyük ihtimalle cani istemedi disari cikmak ablasida bahane oldu bana öyle geldi. Sana ablamlarami gidelim dedi onu teklif ettimi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…