- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #24.421
aynen benm okul bter bitmez evlenicez belkide son sene evleniriz
aynı ecelerin komutan gibi.
zorla neden izne gönderirler ki.
istemiyor işte zorla mı yani
zorla izn mi olurmuş ya zaten hazirandan sonra 1 ayınız falan kalacak gelse ne gelmese ne
İns istediginiz gbi olsun cnm:)
Doguda bazi yerlerde izin zorunlu canim.bu sebepten byle sorun yasiyoruz.1ay kala gelirse ztn oturur aglarm yani bunca ay gormeden beklemisim 1ay daha beklerim.gelmiycek buyuk ihtimallede komutan dengesiz onlemimizi alalim dedik o yuzden
selam şeyma
yoktun yine bu aralar
nasılsın?
onu bilmiyodum tatlım izinsiz iyi dayanmışsın ama bizde son iznini kullanmamayı düşünüyoruz önleminizi alın inş izin almaz bi an önce kavuşun
En son 19ekimde usta birligine giderken gorustuk.84gun sonra kavusucaz bidaha insallah:)
Vizeler biter bitmez sonerin yanina gittim izmire arada gorunup cikiyorum iste burdasen nasilsin nasil gidiyor sıkıntı yok insallah?
Kizlar benimki uyumus uyanmis bi bakmis yuzugu ortadan ikiye ayrilmis ikimizde soka girdik.Buyuk bi nazar cikti sanirim ustumuzden
Aa basladinmi ise hadi hayirli olsun cnm:)evet arayi cok actik ne zmndir yoksun.neler yapiyosn baska hazirliklarn ne durumda:)
Bn sahsen ayni safak saymaca bi degisiklik yk iste.safaklarimiz guzellesti iyice:)
ayy ben nazara inanırım biraz. korkutucu gerçektenAllah kötü gözlerden esirgesin hepimizi
şeyma sana sorup da canını sıkmak istemezdim ama bi ara sanırım bazı sıkıntılar yaşamıştınız sonerle, o zaman bir kaç mesajına denk gelmiştim de hem şaşırmıştum hem üzülmüştüm. o sorunları tamamen çözdünüz di mi? kalbini yeniden kazanmayı bilmiş sanırım
Aa basladinmi ise hadi hayirli olsun cnm:)evet arayi cok actik ne zmndir yoksun.neler yapiyosn baska hazirliklarn ne durumda:)
Bn sahsen ayni safak saymaca bi degisiklik yk iste.safaklarimiz guzellesti iyice:)
​HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeer
:92: 30.NİSAN. 2014:92:
TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER
... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)
PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER
... Snt55 ... 29 ->>> GÜMÜŞHANE'YE SELAM, YOLA DEVAM
... ARAZIM ... 80 ->>> OSMANİYE'YE SELAM YOLA DEVAM
----------------
-----------
-----
PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... KUBB88 ... 84
... sweet71 ... 85
... apple2 ... 86
... Kanaryam35 ... 99
... zeytinagaci ... 99
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER
... meritoo ... 102
... KorEc ... 106
... blss ... 106
İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER
... Barney_Stinson ... 166
...NeLs ... 177
... tuqbaCadi ... 177
183 ..! YOLUN YARISI EDER !
... AskerYariyim ... 190
... dilanumut ... 192
YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... prety54 ... 231
İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER
... Bella9292... 279
... kobayfare ... 279
... wishw ... 279
... plaslan ... 282
:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:
HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER
​
Aynen oyle aştık allaha sukurler olsun ki ..
kızlar sevgilim kardeşini 1 hafta önce aradım nargile içmeye gidelim diye oradn ablana geçerim dedik ta 1 hafta önceden kararlaştrıldı çok bunaldığımı söledim mutlu oldum yarın için hiç plan yapmadım hatta bugünde okula gtmadm ödevler yetişsin diye bugn bi mesaj ablamn kayınvalidesi gelcekmiş ablam yardım istyo gidemicez galiba diye ablasını küçük çocuğu var bu çocuğa bakıp ablası hazırlık yapcakmış bu bi bahane mi sizce bana çok saçma geldi altı üsütü bi saat dolanıp ablasına gidicektik zaten sırf onları görücektm biz çocukla ilgilenip o hazırlığını yapabilirdi o kaadr kırıldım ki anlatamam sizce haklı mıyım yoksa fazla mı hssaslaştım:44:
çok mutlu ol benm yerimede gez
Evet canım başladım başka bi hazırlık yok. Daha düğün tarihim belli olmadı o yüzden bekliyorum herşey için tek güzel şey şafak 2 basamaklılara düştü. Sende ne var ne yok görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?