- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #24.501
Emrelerin Alay komutanina uzaktan kumandali 70kg bomba tuzagi kurulmus.sans eseri kurtulmus.
Dua edelim bu gece bol bol, sağ salim bir an evvel gelsinler , geldiklerinde her şey askerlikten çok çok daha iyi olsun, bütün hayallerimize kavuşalım diye.Duamın içinde topik adı vericem resmen bütün 93/3 topiğine inşallah dicem
Şaka mı bu Kübbb , ay Allah korumuş resmen
Ayy ciddi misin kubra allah korumus cidden :26:
Karakol ve kalekol yapimlari yuzndn kudurdularAyy Allahım ya nasl bişey bu Allah korumş:26:
Dua edelim bu gece bol bol, sağ salim bir an evvel gelsinler , geldiklerinde her şey askerlikten çok çok daha iyi olsun, bütün hayallerimize kavuşalım diye.Duamın içinde topik adı vericem resmen bütün 93/3 topiğine inşallah dicem
Ya sorma canım ck skldi.haberler vermedi hic.
Emreden duydum Nette teror haberlerini takip ediyorm orasida flash haber vermis.
Tuncelide yapilan kalekol ve karakol yapimini istemedikleri icn bi suredir tunceli karisik durumda
Evet.hc kmse yara almadan kurtulmus.Ya cnmm ck skldi karismaya baslamis tunceli
Sağolasın canim benim sana da hayirli kandiller.
Allahlarından bulsunlar ne denir ki başka şu mübarek gün de daha fazlasını söylemeye dilim varmıyor
offffff offfffff bi bitmedi şu terör
Aynen ya bnde korkuyorum artık yine basladi bunlar duydum o tuncelideki haberi Allah korumuş bir daha göstermesin inşallah.gecende bnmkinin oldugu yere askeriyeye girmis biri tel orgulerden sorgu filan yapmislar butun gece uyumadk dedi. Rabbim hepsini korusun sagsalim kavusalim hepimiz..
canım bende askerımden duydum,allah sana bagıslasın korku dolu anlar asıl sımdı basladı,surec bıttı malesefkandıl bugun,dualarımız onlarla..
Emrelerin Alay komutanina uzaktan kumandali 70kg bomba tuzagi kurulmus.sans eseri kurtulmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?