- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #24.521
Gunaydin canlarım.yine yağmur yağıyor çok mutsuz uyandım bu yüzden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu nasıl mayıs diyesi geliyor demi insanın
hep böyle geçecek bu ay diyorlarrr
mayıs beni daha başından baydı napıcam yaa :18:
Gunaydinlarrr kizlar haftanin sonunu getirdik yine
Sahii yaa son günü demi bugün haftanın, araya iki gün tatil girince şuan bana pazartesiymiş gibi geliyor
uyaninca bana da bi an oyle geldi sonra dedim cuma bugunbu arada Cagla senin şafak almış başını gitmis, izninizi kullanmamaya mi karar verdiniz cok güzel gorunuyor
Komutan 17 gün izni duran çocuğu mayısta izne göndermeyince mecburi bir karar gibi bir şey oldu bizimkisi canım, Aytaç da düşür dedi ben de düşürdüm ben de şimdilik ya bakalım artıkTeşekkür ederim bu arada size de çok çok az kaldı, yakında çift haneye düşmemiş devrecik kalmayacak
Anladım canım aslinda benim sorum yanlis oldu izni kullanmamaya mecbur mu birakildiniz demeliydim komutan sagolsuniyi yapmışsın canım böyle görmek daha güzel yakında plakalardasin hayirlisiyla ben de 4 guncuk sonra cift hanelerdeyim ins simdi şafak kagidima bir baktim da karaladigim gunler nasil gecmis cok şükür
Geçti artık zaten canım yaa bitti diyorum ben gördük ya şu mayısı bir umut doluyum bir umut doluyum ki sorma telefonda geçmiyor diye söylenen ağlayan ben, artık sevdiceğim geçmiyo daha var dediğinde. Hiç de bile bitti ki bak mayıs geldi kalmadı bişey diyorum, planlarımızı hayallerimizi anlatıyorum tekrar tekrar ona da moral depoluyorum
Aynen canım benim Mayıs' ı gördük sonunda bir xamanlar hayal gibi geliyordu şuan ise gerçekUmutsuz günler bitti artık, oh ne güzel bol bol moral depola sevdicegine son gunler olunca nedense onlar simdi bizim ilk halimiz gibiler ya da benim sevdicrk öyle bilmiyorum ben de sürekli olumlu düşünüp ona moral vermeye çalışıyorum.
Aynen hayatım ben de ona şaşırdım biraz, sanki yer değiştirdik gibi ama öyle olunca daha bir anlıyorum yani özlediğini, sabırsızlandığını
Ayy bir hayaller kuruyoruz ki görmelisin sanki ilk defa buluşucaz, karşılaşıcaz gibi
Bizim de oyle sorma canım bu aralar umutsuz ama duzeltiyorum bencok yoruldular, cok ozlediler, sıkıldılar haklılar biran once kurtulsunlar saglikla ins Biz de öyle artık hayaller doldu taştı bana liste yap diyo kiyamam ya sevdicegimm nasıl özledim
Hayaller de yalnız öyle bir hal aldı ki sanki hiç ailelerimiz yokmuş gibi davranıyoruz. Bir şey oldu ona izin vermezler yalnız dedim , son bombamız da delirtmesinler beni kimseye göstermem bak evlenince
Çıldırıyo arada
hahaha ayy Çağla resmen kahkaha attımbiz de öyle aileyi hesaba katmiyoruz hicbi hayalimiz de iste hayal bazisi cidden hayal yani
Yaaa bence bir hafta falan olmasalar da olur yani ama dediğin gibi hayaaal
İşte yapabilirsek ayağının tozuyla iki gün falan kaçamak yapıcaz biz İzmir'de, şimdilik ilk planımız bu ama nereye gitsek nereyi dolaşsak karar veremiyoruz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?