- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #24.541
Geçmş olsn küb :26: Adamlar resmen burda bizim sözümüz geçer politikası uyguluyoKökleri kurusun inş
İns canim saol.akillarinca karakol ve kalekol yapimlarini protesto edip goz daği veriyolar iste.
Sen naptin dun nasil gecti?
Yaaa bence bir hafta falan olmasalar da olur yani ama dediğin gibi hayaaal
İşte yapabilirsek ayağının tozuyla iki gün falan kaçamak yapıcaz biz İzmir'de, şimdilik ilk planımız bu ama nereye gitsek nereyi dolaşsak karar veremiyoruz daha
Aman ya artk bi çözüm bulmaları lazm bunlara.Resmen adamlar burda bizim düdüğümüz öter bi karakol yapıp bizide ugraştrmayın biyeri daha bombalamk için diyolar
Dün gitmedm küb ya koray gelcekti ondada metro ve metrobüs hatları kapalıydı oda gelemedi.Yani iyiki hazırlık yapıp yola cıkmamşm :26: Pazar gidicem bi aksilik olmazsa
Selahattin demirbas biz baris diyoruz bnlar karakol ve kalekol yapiyolar diye roportaj vermis.tunceli halki karakol yapimlarini konusuyoms.ya emrelerin 100mtre ilerisine yapiliyo karakol cok yakin o yuzdn korkum daha fazla.
Ya evet dun resmen dokaga cikma yasagi gbi anadolu ve avrupa yakasinda ki btn gidis gelisleri engellemisler.dun disari cikmak icn pek uygun bi gun deildi.ama gelebilseydi ne guzel evde zaman gecirirdiniz.kac gun burdaydi koray?
merhabalar kizlar,,bu gece level atlama gecesidir) asker tosun islatilir,yareni kulübde sevincini paylasir :))
Selam kizlar sukurler olsun 83 olduk biz bu safagada indik
Teror felan ben dinlemedim yazmissiniz benide korkuttunuz baris sureci bittimi yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi gözün aydın tatlım darısı bitirmeye olsun
Şafağın gerçekten cok güzel oldu güli
Barış süreci bitmedi ama karakol fln yapılıyomş ek olarak.Pkk da ona tepki gösteriyomş
Okuyunca yazilarinizi kotu oldum hemen haberleri actim gercekten olaylar yasanmis allahim herkesini yuvasina sag saglim donmeyi nasip etsin bitirip gelecekler dualarim hep onunla inaniyorum icim rahat guvenim sonsuz.2,5 aymiz kaldi canm senin asker nasil ececim
işte ben hiç öle yapabilen biri değilim
14 gün izni var işte yol izni toplamındaTüm izni kullandırıyo komutan
Selam kizlar sukurler olsun 83 olduk biz bu safagada indik
Teror felan ben dinlemedim yazmissiniz benide korkuttunuz baris sureci bittimi yani
merhabalar kizlar,,bu gece level atlama gecesidir) asker tosun islatilir,yareni kulübde sevincini paylasir :))
mrhaba kızlar yarın ankara yollarına gidiyorum inşallahmehtaba son 1 gün kala ne giycemi düşünerek uyandım heycan başladı
14 Gün azmı be Ececim:) Gittiğinde şafak 90 diyeceksin. sonrası hiç koymaz size artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?