- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #24.561
K796 .!.:huhuuuu bende bugün Level atlıyorummm
bizde bir ıslatma olmamış sizde olacak galiba
mrhaba kızlar yarın ankara yollarına gidiyorum inşallahmehtaba son 1 gün kala ne giycemi düşünerek uyandım heycan başladı
inşallah havada yağmurlu olmaz yarınya ne güzel heyecan. Ohh çok güzel vakit geçirin:)
aynen bende öyleyim ya hava güneşli olur diye hesaplamıştım şimdi yağmur ihtimali var kafamda oooo sabaha nasıl cıkcam bakalım :)Geçen gun bizimde mehtap vardi zaten gece inmistim izmire ne o ne ben uyuyabildik heyecandanbir hafta onceden basladim ne giycem ne giycemm diye Tatli heyecan bunlar ya gidene kadar on bin tane kiyafet degistirdim kafamda insallah cok guzel gecer gorusmeniz sag salim kavusun insallah
İnş tatlım sag sağlim gelsinler ztn başka bi isteğimiz yok
Askerim izinde şuan daha dogrusu zorunlu izinde komutan mecbur kullancksnz diyince kullanmk zorunda kaldı.Senin eşin nasıl ?
barış süreci net olarak bitti demiyorlar. Bn sürekli takip ediyorum bitti gibi gözüküyor diyorlar.
aynen bende öyleyim ya hava güneşli olur diye hesaplamıştım şimdi yağmur ihtimali var kafamda oooo sabaha nasıl cıkcam bakalım :)
Aramadı mı ne zamn gitti :26:
zaten sabah gidip akşam dönücem canım o zaman en iyisi gömlek üstüne yağmurluk almak her ihtimale karşıAnkara cok degisken havaya sahip sabah yagmurludur kalin giyinirsin oglene dogru bir baskmissin acmis havaduruma gore iki cesit kiyafet planlarsin
Az değil ama biz kullanmasn istiyoduk küb sorun orda
evet canimcim plakalara duserken de üst bas yirtiliyor galiba)
Hayirlisi canm allahim cumlesini korusun.seninki tuncelidemydi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aa hic blmiyorm.emrede bilmiyo hicte sevmez oyle syleri:)
Büş nerdesin ya sana bisey sorcam şu mektupla alakalı
sor bebeğim
Yanii 1 hafta falan olmasalar cidden güzel olurbak bu da hayal işte bizi bi hayalimizden biri de bu aslında Ayy geksinler de bi gezip tozsak Tek derdimiz bu olsun be Çağla nasılsa geldiklerinde zaman bol
Bizde gelince tatile gtcz planlarindayiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?