93/3 asker yolu bekleyenler

mrhaba kızlar yarın ankara yollarına gidiyorum inşallah mehtaba son 1 gün kala ne giycemi düşünerek uyandım heycan başladı

Geçen gun bizimde mehtap vardi zaten gece inmistim izmire ne o ne ben uyuyabildik heyecandan bir hafta onceden basladim ne giycem ne giycemm diye Tatli heyecan bunlar ya gidene kadar on bin tane kiyafet degistirdim kafamda insallah cok guzel gecer gorusmeniz sag salim kavusun insallah

aynen bende öyleyim ya hava güneşli olur diye hesaplamıştım şimdi yağmur ihtimali var kafamda oooo sabaha nasıl cıkcam bakalım :)

aynen bende öyleyim ya hava güneşli olur diye hesaplamıştım şimdi yağmur ihtimali var kafamda oooo sabaha nasıl cıkcam bakalım :)

Ankara cok degisken havaya sahip sabah yagmurludur kalin giyinirsin oglene dogru bir baskmissin acmis hava duruma gore iki cesit kiyafet planlarsin

ard - arda kaç zemheri,
kurt uyur, kuş uyur, zindan uyurdu.
dışarda gürül gürül akan bir dünya...
bir ben uyumadım,
kaç leylim bahar,
hasretinden prangalar eskittim.

Yanii 1 hafta falan olmasalar cidden güzel olur bak bu da hayal işte bizi bi hayalimizden biri de bu aslında Ayy geksinler de bi gezip tozsak Tek derdimiz bu olsun be Çağla nasılsa geldiklerinde zaman bol

Bizde gelince tatile gtcz planlarindayiz:)

Demi yeter ki gelsinler ve artık gelsinler be yettii !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…