93/3 asker yolu bekleyenler

Biz biletlere 94/3 ler dedik Kübb ya, bunlar torun daha . Gidip topiklerine torun torun ötmez borun falan yazasım var
Hahhaa bn geriden geliyorm bnlarada cikis bileti desek olr bnm icn:))soncta onlar geliyo biz gtmeye hazirlaniyoruz:))
Bu arada en dayaniklilara adimizi yaZdim cagla sen ben hande:)))
Hahhaha hakettik bnu ama:)emreler p.. Torun diyo brz tebiyesiz bnlar:))onlarn tabiri farkli bzmkiler farkli:))

Sen dayanıklısın da bana neden dayanıklı dedin yahu ağlayıp duruyorum ben olduğum yerde geçmiyoğğğ diye
Yaa aslında Emrelerin dediği gibi bunlar p... torun da işte askerlik 15 aydan 12 aya düşünce bi terimi daha attılar onu da p... ten yana kullanmışlar

Gunaydinlarrr canlarrr umut dolu bir gün, bence Mayıs hızlı geçecek baksaniza 5 ine gelmisiz bile Az kaldı bizim çıkış biletleri de bot baglayacak benim sevdicek gittigi ilk zamanlar bana torun diyorlar diyordu, simdi biz diyecegiz

ya bn gerçekten burda neler gördümm bana fenalık getirenler okudukça kendimden geçirenler vs. biz bırakta ağlayalım zırlayalım ztn kaç ay olmuş isyana bağlamışız.yani bna göre bnm düşüncem dayanıklısın :) geçmiyo etmiyor diye hepimiz diyorz ztn o ayrı bir istisna.
he tmmdır bn askerlik biterken terimleri son dk öğreniyorum:))

Günaydınn. hahaha evet bağlasınlar arrtık bekliyoruz burda:)

Günaydınn. hahaha evet bağlasınlar arrtık bekliyoruz burda:)

Nihahahah kahkahaları atasım geliyor kızlar yapmayınnn

Hııı bak evet haklısın bazen cinnete geliyor gibi oluyorum ben de genelde de o ara sadece okuyucu oluyorum zaten. Sancılı dönem de hepimiz geçtik bee diyesi geliyor insanın demi, anladım Kübb ben seniii
Olsun olsun 2,5 ay sonra hayatında askerlik diye bişey olmucaaaaaak . öğrenme daha iyii

ben uyumuşum bile sen yazarken tatlım günaydınn

Günaydın canım ben hic iyi değilim kavga ettik surekli kavga ediyoruz son zamanlarda. Ayrılık derecesine geliyoruz hep.ben napcam anlamıyorum her dedigini yapiyorm beni dinlemiyosun diyo cok bunaldm bu durumdan

haha anladım cnm snde bni anladın
aynen dedğin gbi bende okuyucu oluyorum o ara kendi kendime içimden söylüyorum:))
ahhhh inşallah bi daha a sını duymak istemiyorum. Birdaha belki oğlumuz olrsa askerlik bekleriz.ama belki o zamana kdrda birşeyler değişir:)

merhabalar kizlarr,bu ayin da ilk 5 ini yedik bile
haberlerde basbakanin anneler günü sürprizi olarak dogudaki askere bayram indirimi yapacagi soylentileri varmis denk geleniniz var mi ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…