93/3 asker yolu bekleyenler

Ya ben oğlum olsun isterdim zaten kızlarla hiç aram yoktur da şu askerliğin zorluğunu görünce kız olsun hepsi dedim bi an
Gerçi kabul edelim ki oğlanların kız arkadaşları falan daha zorlu bekler nasıl ki bizler annelerinden daha çok zorlanıyosak

merhabalar kizlarr,bu ayin da ilk 5 ini yedik bile
haberlerde basbakanin anneler günü sürprizi olarak dogudaki askere bayram indirimi yapacagi soylentileri varmis denk geleniniz var mi ????

Ben bir ara o bayram indirimini Tüm 93/3 devresi için duymuştum ama belli olmaz ya bunların işleri. 12 aya düşecek düşecek diye de kaç senedir söylüyorlardı yanii ancak bu sene oldu

Günaydın canım ben hic iyi değilim kavga ettik surekli kavga ediyoruz son zamanlarda. Ayrılık derecesine geliyoruz hep.ben napcam anlamıyorum her dedigini yapiyorm beni dinlemiyosun diyo cok bunaldm bu durumdan

Bizde de son zamanlar da öyle canım çarşılar hep tartışmayla geçiyor onlarda çok bunaldı sabret bi süre sonra düzelir canım

Ben de ektim vallahi bugün, gözlerim yanıyor uykusuzluktan ama yine de uyuyamıyorum yahuu

Böyle okul dışında bi aktivitem olsa keşke zaman çabuk geçer ama okuduğum yerde pek yokk okulada gidesim olmuyor genellikle :) Bende giderim 1 saat gerisini ekicem gibi Sen neden uyuyamıyorsun kız

Sizler nasıl vakit geçiriyorsunuz yani işi olanlar çok iyi bence zaman geçiyordur

Yaa hafta sonu geç kalkıyorum sonra da gece uyuyamıyorum, sabah da 7 de kalkınca böyle oluyo da şuanda da yatsam mesela uyuyamam yine derdim neyse artık

Benim hafta içi sabahtan kursum var öğlene kadar o sürüyor. Sonra pazartesi, salı ve çarşamba günleri de öğleden sonra okulum var baya bir zaman geçiyor aslında ama diğer günlerle akşamları yine de çok sıkılıyorum. Bana da aktivite lazım aslında, hoş ders de çalışmam gerekiyor ama

Off senin kursun falan varmış yine hiç yoktan iyidir. Yarıyıl da da kendimi alıştırdım 11-12 gibi yatıyorum gece sabah 9 da uyanıyorum sonra aksam 5 e kadar boşum okulum 5te. Benimde ders çalışmam lazım ama sınavlar yaklaşınca yapıyorum anca onu :)

yaz olsa da evime gitsem yemek falan öğreniyim diyorum basit şeyler dışında yemek yapmayı bilmiyorum da :26:

Geçen sene sevgilime mendil işlemiştim o zaman her gece onunla uğraşıyordum yine öyle birşey lazım aslında :) ne yapabiliriz kii

Son düzenleme:

Öff ben de öyleyim işte, sıkışmayınca çalışmıyorum ama gerekiyo da yani
Mendil falan olaylarını da aştık biz burada bilmiyorum ki ne yapsak, gerçi dediğim gibi kurs okul falan onlar da yetmiyor ben de ne bulsam ne bulsam deyip duruyorum

Atkı mı örsek geldiklerinde veririz kışın kullanırlar ? :26:

tuğbacım senin bi suçun yok sakın özür dileyip de havalara sokma beyefendiyi.
arıycak paşa paşa.
seni ne kadar üzdüğünün de farkında değil her halde!

Canm ya hallettk çok şükür ama aklımın ucuna bile gelmycek şey olmuş benm kına gecesnde olduğm akşam. berabr nöbet tuttğu şerefsiz nöbettyken uyuştrcu kullnmş Volkanda görüp söylemdi dye en az 8 en fzla 15 gün uyzatma cezası yazcz demişler bana akşm msj attı anlttı herşeyi özr dledi çarşyada ftğraf lazmdı su bile içemdm gtmm gerekyodu dedi. çok şükr bugün komunlar gelnce durumu konşmşlar ve suçu olmdğnı anlyp ceza faln yazmamşlar sabah nasl msj atmş sevnçle kurtldk dye
Ama işte tek suçu bana olanları anlatmaması bnde her defasnda bana kzdı dye surat asıp tavr yapıyo sanyrum da ailesiylede bişeyler olmş annesi 3 gndr beni aramyo dedi baklm akşm öğrencm inş :26:

askerde hiç çekilmiyolar ya bizde kavga etmiştik dün yani düzeldk çarşıya çıktım nette düzeldi aramız ama bayağ bi ağlattı beni nete çağırsaydın sende gelme dimi

Girmcem görmk istmyrum demşti cnm ama paşa bey beni üzcek ya acelesi oldğunu söylemyo görmk istemyorum dyo

Insallah canım ya çok daraldim bana böyle davranmasindan..

Benimki de bu aralar bi garip bi çarşıya çıksın konuşcamm çok durgunlaştıı

Onu ben yılbaşında yaptım canım ya , önümüzdeki kışa da bere örücem dedim de şimdi yaz geliyo ya o yünleri örmesi bile bizi terletir bence

Doğru söylüyosunn canımm napmak lazım bilemedim kiii netten araştırıyorum değişik bişeyler yapmak için ama hiçç bişiiiiiii yoooookkk

Neyseki hallettik yaa umarim bir daha yasamayiz böyle. Konuşunca hersey halloluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…