- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #24.961
haha anladım cnm snde bni anladın
aynen dedğin gbi bende okuyucu oluyorum o ara kendi kendime içimden söylüyorum:))
ahhhh inşallah bi daha a sını duymak istemiyorum. Birdaha belki oğlumuz olrsa askerlik bekleriz.ama belki o zamana kdrda birşeyler değişir:)
merhabalar kizlarr,bu ayin da ilk 5 ini yedik bile
haberlerde basbakanin anneler günü sürprizi olarak dogudaki askere bayram indirimi yapacagi soylentileri varmis denk geleniniz var mi ????
Günaydın canım ben hic iyi değilim kavga ettik surekli kavga ediyoruz son zamanlarda. Ayrılık derecesine geliyoruz hep.ben napcam anlamıyorum her dedigini yapiyorm beni dinlemiyosun diyo cok bunaldm bu durumdan
Meraba tatlışlaarrrr, nasılsınızzz bakimm
Merhabaaa, iyi diyelim iyi olsun seni sormalı canım
Bende iyi diyim iyi olayım bebeğim sağol :) Havalar ısındı ya içime bir neşe geldii valla akşam derse gidesim hiiç yokkk
Ben de ektim vallahi bugün, gözlerim yanıyor uykusuzluktan ama yine de uyuyamıyorum yahuu
Böyle okul dışında bi aktivitem olsa keşke zaman çabuk geçer ama okuduğum yerde pek yokk okulada gidesim olmuyor genellikle :) Bende giderim 1 saat gerisini ekicem gibiSen neden uyuyamıyorsun kız
Sizler nasıl vakit geçiriyorsunuz yani işi olanlar çok iyi bence zaman geçiyordur
Yaa hafta sonu geç kalkıyorum sonra da gece uyuyamıyorum, sabah da 7 de kalkınca böyle oluyo da şuanda da yatsam mesela uyuyamam yine derdim neyse artık
Benim hafta içi sabahtan kursum var öğlene kadar o sürüyor. Sonra pazartesi, salı ve çarşamba günleri de öğleden sonra okulum var baya bir zaman geçiyor aslında ama diğer günlerle akşamları yine de çok sıkılıyorum. Bana da aktivite lazım aslında, hoş ders de çalışmam gerekiyor ama
Off senin kursun falan varmış yine hiç yoktan iyidir. Yarıyıl da da kendimi alıştırdım 11-12 gibi yatıyorum gece sabah 9 da uyanıyorum sonra aksam 5 e kadar boşum okulum 5te. Benimde ders çalışmam lazım ama sınavlar yaklaşınca yapıyorum anca onu :)
yaz olsa da evime gitsem yemek falan öğreniyim diyorum basit şeyler dışında yemek yapmayı bilmiyorum da :26:
Geçen sene sevgilime mendil işlemiştim o zaman her gece onunla uğraşıyordum yine öyle birşey lazım aslında :) ne yapabiliriz kii
Öff ben de öyleyim işte, sıkışmayınca çalışmıyorum ama gerekiyo da yani
Mendil falan olaylarını da aştık biz burada bilmiyorum ki ne yapsak, gerçi dediğim gibi kurs okul falan onlar da yetmiyor ben de ne bulsam ne bulsam deyip duruyorum
Bizde de son zamanlar da öyle canım çarşılar hep tartışmayla geçiyor onlarda çok bunaldı sabret bi süre sonra düzelir canım
tuğbacım senin bi suçun yok sakın özür dileyip de havalara sokma beyefendiyi.
arıycak paşa paşa.
seni ne kadar üzdüğünün de farkında değil her halde!
askerde hiç çekilmiyolar ya bizde kavga etmiştik dün yani düzeldk çarşıya çıktım nette düzeldi aramız ama bayağ bi ağlattı beni nete çağırsaydın sende gelme dimi
Atkı mı örsek geldiklerinde veririz kışın kullanırlar ? :26:
Selamlaaar kızlaaarr
Eve gittiiiiim geldiiinmm
Şafaklarınız mükemmeeeeell
Insallah canım ya çok daraldim bana böyle davranmasindan..
Onu ben yılbaşında yaptım canım ya , önümüzdeki kışa da bere örücem dedim de şimdi yaz geliyo ya o yünleri örmesi bile bizi terletir bence
Benimki de bu aralar bi garip bi çarşıya çıksın konuşcamm çok durgunlaştıı
Doğru söylüyosunn canımm napmak lazım bilemedim kiii netten araştırıyorum değişik bişeyler yapmak için ama hiçç bişiiiiiii yoooookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?