- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #24.981
Benim sevgilimde 8 mayısta asker hayırlısıyla gelir inşaAllah bende plakalara inebilir miyim acaba Ah ah..
evet uzun dönem ve yarın bu saatlerden itibaren telefonsuz bir şekilde gidecek ayrı kalmakla bir şekilde baş ediyorduk ama telefonsuzluk zor bir de benim aklım hep onda olacak naptı ne etti o zor sağ salim gelsinde başka şey istemem Rabbimden.. Bir de haftaya ziyaretine gitmeyi düşünüyorum iyi gelir ikimizedeİns canm simdiden allah yardimcin olsun biz buraya inmek icin ne cektik sukur yariladik seninkidemi uzun dnem.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın canım ben hic iyi değilim kavga ettik surekli kavga ediyoruz son zamanlarda. Ayrılık derecesine geliyoruz hep.ben napcam anlamıyorum her dedigini yapiyorm beni dinlemiyosun diyo cok bunaldm bu durumdan
hayır bizim burda hayatımız cehennem oluyo çok mutluyuz bayram yeri gibi hayatımız var sanıyolar zaten üzülüyoruz daha neyine üzücekGirmcem görmk istmyrum demşti cnm ama paşa bey beni üzcek ya acelesi oldğunu söylemyo görmk istemyorum dyo
Benim sevgilimde 8 mayısta asker hayırlısıyla gelir inşaAllah bende plakalara inebilir miyim acaba Ah ah..
arada öle bunaltıyolar ne yapmanı bekliyomuş
Aman ya arada atarlaniyor gecti bak smdi hallettik
arıcak konuşcak aranızı düzeltcek eli mahkum ama pskolojileri bozuluyo haliyle alttan almak lazım çok sevndm tatlım ya bozmayın moralleri
selamlar, çok sıkıldım.
bu akşam kötü komutan nöbetçiymiş, raşit arayamıyo o yüzden.
adam hayalet gibi her yerden çıkıyomuş..
Arada oluyor ya kimin duzgunki zaten illaki kavga oluyor. Haklısın canikom bozmamak lazim sen napiyon nasil gidiyor
merhabalar kizlarr,bu ayin da ilk 5 ini yedik bile
haberlerde basbakanin anneler günü sürprizi olarak dogudaki askere bayram indirimi yapacagi soylentileri varmis denk geleniniz var mi ????
Ya ben oğlum olsun isterdim zaten kızlarla hiç aram yoktur da şu askerliğin zorluğunu görünce kız olsun hepsi dedim bi an
Gerçi kabul edelim ki oğlanların kız arkadaşları falan daha zorlu bekler nasıl ki bizler annelerinden daha çok zorlanıyosak
Selamlaaar kızlaaarr
Eve gittiiiiim geldiiinmm
Şafaklarınız mükemmeeeeell
Şafak olmus 78 Karabük. #dayanemre #direnkubra :)
Bu gece hidirellez kizlar.dilek dileyenleriniz varmi.bn ilk defa diledim.gece 4gbi sabah ezani okunmadan kalkip alicam tekrar yaticam:)hayirlisiyla olsun dileklerimiz insallah.iyi geceler kuzular:)
Selamlaaar kızlaaarr
Eve gittiiiiim geldiiinmm
Şafaklarınız mükemmeeeeell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?