- 10 Kasım 2013
- 907
- 63
- 118
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #25.301
Merhaba Pembeee, hoş geldin
Kızlar şu an en sonda ben olacağım sanırım çünkü bugün bizim ilk günümüz askerlikte..
Ama aslında saymamak lazım yani en azından bir süre ben yarıladıktan sonra sayıyım diyorum ama yarıladığını bilmem içinde saymam gerekir uf en iyisi saymak..
Ya dalıyorum konuya biraz ama öyle insanların ağzına iki tane çakasım geliyor. Soruyorlar mesela bana ne kadarı kaldı diye diyorum 3 ay gün bazında da 92 gün diyee, ooo Çağla bitmiş ki yemişsiniz zaman ne de çabuk geçmiş diyor. Ben de davulun sesi uzaktan hoş geliyor diyorum yani
Bugün işte heralda bugün teslim tarihi olduğuna göre bugündür yani 7 mayıs ayrıca nasıl pano yapılıyor bilmiyorum..Sülüs tarihiniz ayın kaçı hayatım, akşama panoya seni de ekleyeyim hatta kendin de pano yapabilirsin daha net saymak için
Canımm hoşgeldn naslsınBayadr konşmyruz sennle
Ben saymadan edemem kaç tane şey işaretlyrum onları işaretledkçe zamann geçtiğini görüyor insan moral oluyo ...
HoşbuldukNasılsın canım nasıl gidiyor? Her girdiğimde bu şafaklar daha bi güzelleşiyor maşallah
Hoşbulduk canım. İyim allaha şükür canım sen nasılsın? Evet artık eskisi gibi giremiyorum denk gelmiyoruz :44: İzin kullanmışsınız sanırım nasıl geçti
Çok sevindim sizin adınıza inşaAllah bundan sonrasıda su gibi akar geçer.. Haklısınız bahsettiğiniz konuda da insanlar bazen çok vurdum duymaz oluyorlar madem öyle hiç sormayın değil mi yahu?
Ahh bebeğim teşekkür ederim herkes adına, gerçekten panoyu düzenlerken benim de içim açılıyor
İyiyim canım çok şükür her şey iyi gidiyor, askerlik okul falan, sadece az biraz uykusuzum
Sen neler yapıyosun, nasılsın bakalım
Bende sayıyım o zaman ama şu an çok ya gördükçe daha da ürkersem diye çekiniyordum saymaya
Çok güzl geçti cnm çok iyiydi ama gitti işte yne 1 ay oldu bile izin dönüşü . Sizin noldu ya sz ayrıldınz mı askerm yk yazmışsn
Aynen hadi sordun, zaman da ne çabuk geçmiş demek nedir yani dalga geçer gibi
Aaa baya olmuşvalla ben artık takip edemiyorum bazı şeyleri kusura bakma. Canım ocak ayında anlattım ya herşey bitti diye bi daha barışmadık unuttun sanırım...
Azaldıkça moraln yerine gelir sabır sabır
Bugün işte heralda bugün teslim tarihi olduğuna göre bugündür yani 7 mayıs ayrıca nasıl pano yapılıyor bilmiyorum..
Haklısınız sabretmek baş etmenin en iyi yolu hem asker yolu beklemenin de ayrı bir güzelliği olucağına inanıyorum insan sevdiğinin kıymetini daha çok anlar..
Bİşeyler hatrlyrum ama barşmşsnzdr diye tahmn etttm nebileym çok üzüldüm yaa . Hiç konuşmuyo musunz umut yok mu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?