93/3 asker yolu bekleyenler

Ama aslında saymamak lazım yani en azından bir süre ben yarıladıktan sonra sayıyım diyorum ama yarıladığını bilmem içinde saymam gerekir uf en iyisi saymak..

Ben saymadan edemem kaç tane şey işaretlyrum onları işaretledkçe zamann geçtiğini görüyor insan moral oluyo ...

Çok sevindim sizin adınıza inşaAllah bundan sonrasıda su gibi akar geçer.. Haklısınız bahsettiğiniz konuda da insanlar bazen çok vurdum duymaz oluyorlar madem öyle hiç sormayın değil mi yahu?

Sülüs tarihiniz ayın kaçı hayatım, akşama panoya seni de ekleyeyim hatta kendin de pano yapabilirsin daha net saymak için
Bugün işte heralda bugün teslim tarihi olduğuna göre bugündür yani 7 mayıs ayrıca nasıl pano yapılıyor bilmiyorum..

Hoşbulduk Nasılsın canım nasıl gidiyor? Her girdiğimde bu şafaklar daha bi güzelleşiyor maşallah

Ahh bebeğim teşekkür ederim herkes adına, gerçekten panoyu düzenlerken benim de içim açılıyor
İyiyim canım çok şükür her şey iyi gidiyor, askerlik okul falan, sadece az biraz uykusuzum
Sen neler yapıyosun, nasılsın bakalım

Hoşbulduk canım. İyim allaha şükür canım sen nasılsın? Evet artık eskisi gibi giremiyorum denk gelmiyoruz :44: İzin kullanmışsınız sanırım nasıl geçti

Çok güzl geçti cnm çok iyiydi ama gitti işte yne 1 ay oldu bile izin dönüşü . Sizin noldu ya sz ayrıldınz mı askerm yk yazmışsn

Ohh ohh bu şekilde zaman geçiyordur iyi açıdanda bakmak lazım :) uykusuzluğun yazın geçer az kaldı..
İyim bende hayatıma bakıyoruum

Çok güzl geçti cnm çok iyiydi ama gitti işte yne 1 ay oldu bile izin dönüşü . Sizin noldu ya sz ayrıldınz mı askerm yk yazmışsn

Aaa baya olmuş valla ben artık takip edemiyorum bazı şeyleri kusura bakma. Canım ocak ayında anlattım ya herşey bitti diye bi daha barışmadık unuttun sanırım...

Aynen hadi sordun, zaman da ne çabuk geçmiş demek nedir yani dalga geçer gibi

Yaşamadan bilemez kimse benim teyzemin oğlu gitmişti askere göz açıp kapayıncaya kadar geldi ama bana öyle geldi sevgilisi ve teyzem için hiç öyle geçmediğini yeni yeni anlamaya başlıyorum..

Aaa baya olmuş valla ben artık takip edemiyorum bazı şeyleri kusura bakma. Canım ocak ayında anlattım ya herşey bitti diye bi daha barışmadık unuttun sanırım...

Bİşeyler hatrlyrum ama barşmşsnzdr diye tahmn etttm nebileym çok üzüldüm yaa . Hiç konuşmuyo musunz umut yok mu :26:

Bugün işte heralda bugün teslim tarihi olduğuna göre bugündür yani 7 mayıs ayrıca nasıl pano yapılıyor bilmiyorum..

Yok tatlım bu teslim tarihiniz. Şöyle örnekleyeyim bizim sülüs tarihimiz 14 Ağustostu. Teslim tarihimiz ise en geç 16 sıydı ve de sevdiceğim de 16sında teslim oldu. Ama askeriyede resmi olarak sülüs tarihinde başlamış sayılır askerlik. Yani son gün teslim olsa da sülüs tarihinde teslim olmuş gibi işlem görür. Sizin de birkaç gün öncesidir muhtemelen, öylelikle de birkaç gün kazanmış oluyorsunuz zaten. Sen bir askerine sorarsın sülüs tarihin kaçtı diye, sonra da gelir bana yazarsın. Hem senin panona yardımcı olurum hem de seni bizim ana panoya eklerim

Bİşeyler hatrlyrum ama barşmşsnzdr diye tahmn etttm nebileym çok üzüldüm yaa . Hiç konuşmuyo musunz umut yok mu :26:

Yok canım barışmadık öyle bir şeyde yok artık. 1 ay sonra kuzeni beni arayıp sinir krizine soktu annem zor sakinleştirdi o akşam numaramı değiştirdi ailem annem hak koydu eğer o çocukla konuşursan hakkımı helal etmem beni yok sayarsın dedi. Aman herneyse o defteri kapattım ben zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…