93/3 asker yolu bekleyenler

Tamam canım biri benim arkadaşlarda ekli muhabbet etmişim herhalde. Haklarında hayırlısı :26: Biz bıraksak arkamızdan demediklerini bırakmazlar çaba gösteriyoruz bekliyoruz özlüyoruz değer veriyoruz yinede kıymet bilenimiz yok. Gerçekten çok şaşırıyorum böyle duyunca normalde tanıdığım insanlarda ayrılmışlar askere gidince noluyor anlamıyorum? eskiden duyardım askerdeyken ayrıldık falan diye kızardım kızlara şimdi bu durumda olunca anlıyorum ki ön yargılı olmamak lazımmış.

Aynen hayatım ben de kızardım da işte her şey dışarıdan göründüğü gibi olmuyormuş bunu burada daha iyi gördüm yani :26:

Ben Aytaç'ın annesine almadım ya. Tanışıyoruz ediyoruz tamam da alsam garip olur gibi geldi bana :31:

Banada böyle şeyler yağ çekmek gibi geliyor yanlış düşünür gibi eğer samimiyetiniz çok yoksa. Ama çok iyise aranız niye almadı diye oğluna trip bile atabilir :1::1:

Ya dalıyorum konuya biraz ama öyle insanların ağzına iki tane çakasım geliyor. Soruyorlar mesela bana ne kadarı kaldı diye diyorum 3 ay gün bazında da 92 gün diyee, ooo Çağla bitmiş ki yemişsiniz zaman ne de çabuk geçmiş diyor. Ben de davulun sesi uzaktan hoş geliyor diyorum yani :57::57:

Ay sinir oluyorm bnde emrede.81e dustugumuZde emreye yZmstm twitterdan.onun arkadasida atlamis hemen bitmis bitmis artk diye.ddm dalga geciyo heralde.emreye syledm cevap vercekmisn diye.ne cevap vrcem bu zamana kdr nerdeymis diyo.
bide oyle bi durm var tabi bu zamana kdr nerdeydiler:)

Banada böyle şeyler yağ çekmek gibi geliyor yanlış düşünür gibi eğer samimiyetiniz çok yoksa. Ama çok iyise aranız niye almadı diye oğluna trip bile atabilir :1::1:

İşte aynen tamam sevgiliyiz ciddiyiz de ortada henüz onun benim anne statüsünde hediye almamı gerektirecek bir durum yok. Hani dünden heveslilermiş gibi de bir görüntü çizmek istemem. Samimiyetimize gelince iyiyiz aslında anlaşmada da bir sıkıntı yok da neticede yine de kayınvalide bee :27::27::27:

İşte aynen tamam sevgiliyiz ciddiyiz de ortada henüz onun benim anne statüsünde hediye almamı gerektirecek bir durum yok. Hani dünden heveslilermiş gibi de bir görüntü çizmek istemem. Samimiyetimize gelince iyiyiz aslında anlaşmada da bir sıkıntı yok da neticede yine de kayınvalide bee :27::27::27:

Benim düşüncemden birini bulmak ne güzel :52::52: Hoş benim hiç kayınvalidem olmadı ama bende böyle düşünüyorum :9::9:

Ay sinir oluyorm bnde emrede.81e dustugumuZde emreye yZmstm twitterdan.onun arkadasida atlamis hemen bitmis bitmis artk diye.ddm dalga geciyo heralde.emreye syledm cevap vercekmisn diye.ne cevap vrcem bu zamana kdr nerdeymis diyo.
bide oyle bi durm var tabi bu zamana kdr nerdeydiler:)

Aman neredelerse rica ediyorum orada kalsınlar da görüşelim diye arayıp edip sinir bozmasınlar :57::57:

Back
X