- 25 Eylül 2012
- 1.180
- 184
- 163
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #25.401
Aaa demi ya yoksa 180 lerde falan olman lazımdı senin![]()
ehehehe eveettt

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa demi ya yoksa 180 lerde falan olman lazımdı senin![]()
Tamam canım biri benim arkadaşlarda ekli muhabbet etmişim herhalde. Haklarında hayırlısı :26: Biz bıraksak arkamızdan demediklerini bırakmazlar çaba gösteriyoruz bekliyoruz özlüyoruz değer veriyoruz yinede kıymet bilenimiz yok. Gerçekten çok şaşırıyorum böyle duyunca normalde tanıdığım insanlarda ayrılmışlar askere gidince noluyor anlamıyorum? eskiden duyardım askerdeyken ayrıldık falan diye kızardım kızlara şimdi bu durumda olunca anlıyorum ki ön yargılı olmamak lazımmış.
Aynen hayatım ben de kızardım da işte her şey dışarıdan göründüğü gibi olmuyormuş bunu burada daha iyi gördüm yani :26:
Yarenliğim kısacıkta sürse çok şey öğrendim ders oldu banasen artık prof olmuşsundur
![]()
ben ikisinede elbise aldım kıskançlık olmasın diye pazar giderim artık l öpmeye![]()
Ben Aytaç'ın annesine almadım ya. Tanışıyoruz ediyoruz tamam da alsam garip olur gibi geldi bana![]()
Ben Aytaç'ın annesine almadım ya. Tanışıyoruz ediyoruz tamam da alsam garip olur gibi geldi bana![]()
:) görüncede mutlu oluyoruz işte:)) Bende ilk yüzüğün nerde göster diyorum![]()
![]()
ooooooof bende şuan o zorlanmadayım işte bitmedi gitti bitmedi ööffKalmadı ki sizin de bir şey ben 100 ler nasıl bitti inan hiç anlamadım desem yeridir. 200 ler çok zorlamıştı beni
ooooooof bende şuan o zorlanmadayım işte bitmedi gitti bitmedi ööff![]()
Ya dalıyorum konuya biraz ama öyle insanların ağzına iki tane çakasım geliyor. Soruyorlar mesela bana ne kadarı kaldı diye diyorum 3 ay gün bazında da 92 gün diyee, ooo Çağla bitmiş ki yemişsiniz zaman ne de çabuk geçmiş diyor. Ben de davulun sesi uzaktan hoş geliyor diyorum yani![]()
Banada böyle şeyler yağ çekmek gibi geliyor yanlış düşünür gibi eğer samimiyetiniz çok yoksa. Ama çok iyise aranız niye almadı diye oğluna trip bile atabilir![]()
İşte aynen tamam sevgiliyiz ciddiyiz de ortada henüz onun benim anne statüsünde hediye almamı gerektirecek bir durum yok. Hani dünden heveslilermiş gibi de bir görüntü çizmek istemem. Samimiyetimize gelince iyiyiz aslında anlaşmada da bir sıkıntı yok da neticede yine de kayınvalide bee![]()
Ay sinir oluyorm bnde emrede.81e dustugumuZde emreye yZmstm twitterdan.onun arkadasida atlamis hemen bitmis bitmis artk diye.ddm dalga geciyo heralde.emreye syledm cevap vercekmisn diye.ne cevap vrcem bu zamana kdr nerdeymis diyo.
bide oyle bi durm var tabi bu zamana kdr nerdeydiler:)