93/3 asker yolu bekleyenler

hiç bilmiyorum canım ama ben asla bi adım atmayı düşünmüyorum çünkü kurtarmak için çaba gösterdim karşılık gelmedi ona kalsa ayrılmıcaktık böyle devam edicekti ama ben çok yıprandım üzüldüm harab oldum resmen bitirdik.. hem ayrılmak hemde ayrılmamak istiyor bu belirsizlikle yaşayamazdım zaten..

tatlım san cevap yazdımda gitmedi mgaliba ya bugn bi sorun var bende inş barışırsınız tatlım bu belirsizlekle durulmaz zaten en doğrusnu yapmışsın:ssz:

Bn agzimi acmiyorm artk askere gtti egriyi dogruyu gordu.neyin ne oldugunu anladi.gelince ona gore davranir heralde diye dusunuyorm.he davranmazsa tavrimi gorur:))

'' Valla bundan sonra arar ederse açarım konuşurum sadece, ne ararım ne yüz yüze görüşürüm bundan sonra '' işte ben bu cümleyi Aytinin ağzından duyabilmek için tam 9 aydır bekliyorum ve bu gece zafer artık benim oldu :32::32::32:

'' Valla bundan sonra arar ederse açarım konuşurum sadece, ne ararım ne yüz yüze görüşürüm bundan sonra '' işte ben bu cümleyi Aytinin ağzından duyabilmek için tam 9 aydır bekliyorum ve bu gece zafer artık benim oldu :32::32::32:

Hahha azmin zaferi:))emrede aradikarnda acmiyoms gecti artik diyo:)
Bnde bekliyodm askerlik herseyi gosterdi smdi hihihooo:))soruyorm bide tek tek o aradimi
Bu aradimi diye:)
Dgm gnunu ktlamayanlarida yazmis koseye geldigmde 1liralik hayrim dokunmycak onlara diyo.
Diyo demesinede geldignde gorcem uygulayip uygulamadigini.

Hahha azmin zaferi:))emrede aradikarnda acmiyoms gecti artik diyo:)
Bnde bekliyodm askerlik herseyi gosterdi smdi hihihooo:))soruyorm bide tek tek o aradimi
Bu aradimi diye:)
Dgm gnunu ktlamayanlarida yazmis koseye geldigmde 1liralik hayrim dokunmycak onlara diyo.
Diyo demesinede geldignde gorcem uygulayip uygulamadigini.

Onları uygulasınlar canımızı yesinler zaten :38::38:

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:
​

:92: 08.MAYIS. 2014:92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)

:16::16:
gif_dividers_12.gif

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

... Snt55 ... 21 ->>> DİYARBAKIR'A SELAM, YOLA DEVAM :72:

... ARAZIM ... 72 ->>> BATMAN'A SELAM YOLA DEVAM :72:

... KUBB88 ... 76 ->>> IĞDIR'A SELAM YOLA DEVAM :72:

... sweet71 ... 77 ->>> YALOVA'YA SELAM YOLA DEVAM :72:

... apple2 ... 78 ->>> KARABÜK'E SELAM YOLA DEVAM :72:

:69: ----------------:69:
:69: :69::69:----------- :69::69::69:
:69::69::69::69: ----- :69::69::69::69:
:69::69::69::69: :69::69::69::69:
:69::69::69: :69::69::69:
:69::69::69::69:
:69::69::69:
:69:

gif_dividers_12.gif

:32: PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :32:

... seymasklgn ... 86

... Kanaryam35 ... 91

... zeytinagaci ... 91

... meritoo ... 94

... KorEc ... 98

... blss ... 98

:9: ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER:9:

:4: İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER :4:

... Barney_Stinson ... 161

...NeLs ... 169

... tuqbaCadi ... 169

... AskerYariyim ... 182

:1: 183 ..! YOLUN YARISI EDER ! :1:

... dilanumut ... 184

:61: YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :61:

... prety54 ... 223

:40: İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER :40:

... Bella9292... 271

... kobayfare ... 271

... wishw ... 271

... plaslan ... 274

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

:51: HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER :51:

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeer :54::72:​

tatlım san cevap yazdımda gitmedi mgaliba ya bugn bi sorun var bende inş barışırsınız tatlım bu belirsizlekle durulmaz zaten en doğrusnu yapmışsın:ssz:

insan acaba pişman olup ararmı diye düşünmüyorda değil ama fazla umut etmek istemiyorum sonuçta seven insan ayrılığı göze almazdı öyle değil mi :26:

Bella biraz zaman tanıyın birbirinize, ama askere gitmeden önce değişmeye başladı diyorsun, askerlikten başka bir sebebi olabilir mi acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

askere gitmeden 2-3 gün önce ufak bi tartışma yaşamıştık ama aşılmıcak gibi değildi sonradan aramız bi sıcak bi soğuk oldu ama bu ondan kaynaklanıyordu zaten beni pek düşünmemeye umursamamaya başladı şimdide tamamen kayboldu hissleri sanırım.
1 ay önce dağıtım iznine geldi birlikteydik herşey iyi hoştu biraz durgundu sadece değişmişti askerlikten kaynaklanıyor dedik ama bana karşı bi soğukluk yoktu sadece öncekinden daha ilgisizdi sürekli askerliği anlatıp onu bahane ediyordu en sonunda yine bi ayrılma mevzu oldu sıkıldım bunaldım mutlu değilim gibi şeyler söyledi ama askeriyeye dönünce aradı dayanamadım ben ayrılmak istemiyorum dedi barıştık ama hiç bişey değişmedi sevgisiz ilgisiz bişey oldu seviyorum seni bile diyemiyor çok çelişkili hep konuşmaları en son bitti artık dayanamadım bu belirsizliğe..

Back
X