- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #26.021
Emrenin oldugu karakola mıYakında bnde doğu yareni olabilrm ztn olmasam bile her gün o tedirginliği yaşıyorz ama işin içinede girince daha başka olucaktır seni anlayabiliyorm
İstanbulda yaşıyoduk Isparta-Merkez İç Güvenlik Piyade Komando olarak gitti herkes doğuya gider diyo ya :/
Çok şükür emrelerin karakolu değil aklımı yitirirdim napıcağımı şaşırırdım heralde. Kalekol yapımlarının olduğu yerlere taciz ateşsi yapıyolrlar.yani dağ kısımlarına. emrelerin orda kalekol yapımı yok. normal karakol yapımı var.o karakol btnce emrelerin karakol yıkılacak oraya geçecekler ama emreye yetişmez bu durum. bunuda köpekler biliyodur heralde her haltı bildikleri için.
yaaa çok az zamanınız kaldı göndermeseler artık doğuya korayı
Sen bidaha konuştuğunuzda sor bu dediğimi alanı neymş bakalm :44: Ayrıca evet %90 doğu ama diyorum ya bnm erkek arkadaşım Bayburta düştü tim olarak.Bide tim olarak dağıtım yapılr.Aynı timde olan kişiler aynı yere düşer
off kübi ya içim karardı
umarım son bulur artık bu gerginlikler..
Çok şükür emrelerin karakolu değil aklımı yitirirdim napıcağımı şaşırırdım heralde. Kalekol yapımlarının olduğu yerlere taciz ateşsi yapıyolrlar.yani dağ kısımlarına. emrelerin orda kalekol yapımı yok. normal karakol yapımı var.o karakol btnce emrelerin karakol yıkılacak oraya geçecekler ama emreye yetişmez bu durum. bunuda köpekler biliyodur heralde her haltı bildikleri için.
yaaa çok az zamanınız kaldı göndermeseler artık doğuya korayı
Tim için bildiğim kadarı ile kurra çekiyolar dimi? emreler kurra çekmişti emreden boş kağıt çıkınca timden ayrılmıştı.
Aman neseki öle bşy olmuyo Küb.Allah korusun nolcağı belli olmuyo bu adamların.Bi an önce bitirsinde dönsünler sağ sağlim.Bu ülkeye feda olsun dicek bi durumda değiliz.
Ya bncede göndermemeleri lazm ama sanırm son durumlardan asker ihtiyacı doğmş olabilr ondan gönderiliyolar.Tarihi yeri belli degl daha dogrusu yeri belli ama bölük komutanı söylemicem size demş.Bakalm olck mı olmicak mı bn her dediklerinede inanmıyormMarttada bi ara kaydırılck diye bi laf cıktı olmadı yani bakalm artk kısmet...
Yok Korayların orda öle degldi direk tim tim ayrıdılar.Kura fln yok sadce refüzeler ayrı ayrı dağıtım yapıldı bide meslekçiler
Aaa o zaman heryerde farklı şeyler yapılıyo.emre meslekçide olmadı istememişti ztn.kurra çekmişler tim yazısı çıkanlardan tim oluşturulup grup şeklinde yollanmış.timden çıkanlar münferit olmuş oluyomuş.
inşallah sağ salim dönsünler.tabiki feda olcak bişi yok hale bak ülkenin.kmsenin canının değeri yok.herşey laf saçmalık.
evet hatırlıyorum mart ayında gitcek diyodun.belki buda havada kalan bi haber olur. bu kdr az bi zaman için yer oynatmak tekrardan düzen kurmak falan bnce gereksiz.ama mantık aramamıza gerek yoktu dmi halimize bak..
kizlar cok kötüyüm askerim operasyona gitti 3 gun haber yok allahim sabir ver
Allaha şükür rahat canım benimki zaten şöför ama denetleme zamanı eğitimleri çok ağırdı kilometrelerce koşu yapıyodular zordu şuan iyi.ama tek sorun sıkı oldukları için telefon kullanamıyoruz biz :/ama bunada alıştım.inşallah seninkide rahat biyere düşer usta birliğindene guzel canım peki rahat mı askerlıgı nasıl :)
ya inşallah bi an önce dönerlerde haber alırsın inşallahda tehlikeli biyerde değildirlerkizlar cok kötüyüm askerim operasyona gitti 3 gun haber yok allahim sabir ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?