- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #26.081
eskiden askerler benim için de bişey ifade etmezdi. şimdi ise içimde garip bi his oluşuyo asker görünce
sorma hayatım ya kıyamam ben ona anasının kzusu şımarık
Kıızz neden başladın sigaraya ne güzel birakmissin valla duysa gercektn kızar yani tatlım.
benmki kıbrısta tatlım
kıyılırmı bebegım ya yerım ben onu bı gorsem zaten sarılsam herseyı unutucam
eskiden askerler benim için de bişey ifade etmezdi. şimdi ise içimde garip bi his oluşuyo asker görünce
uzakmıs canm ya kıbrıs nasıl rahat mı pekı askerlıgı
butun çevrem içtiği için başlamak hiç zor olmadı
şu nete geliyo inanaır mısın her şeyi unutuyorum zaten yetiyor bana
değil tatlım bayağı bi zor hemde 4 saat uyku aralarla hep nöbet bütün gün koşturmaca ankaradan çok memnundu o
of öle demeeee
kızlar valla bu gıdısle ben bıle baslıycam sıgaraya sıkıntıdan stresten gecmıyor zamann sana hak verıyorum canım valla :)
sigara zamanı geçirecek olsa beşer beşer içerim ya
canım ya kıyamam sana netten gormek bıle yetıyo ınsana daha bız netten bıle gorusemıyoruz acemılıkte oldugu ıcınde 30 mayısta yemın torenı var 10 gunluk ızınlerı varms galıba ıns kesınlesırde 10 gunde olsam gorurum herseyı unuturum bende
kızlar valla bu gıdısle ben bıle baslıycam sıgaraya sıkıntıdan stresten gecmıyor zamann sana hak verıyorum canım valla :)
valla 8 bucuk ay var dahaevet bebegımm nobet olayını bılıyorum kogusta ayrı dısarda ayrı ay yazık valla ya ne kadar var askerlıgının bıtmesıne pekı
donusu dusununce ıcım kararıyo zaten ama dusunmemeye calısıyorum onu gorucem ya bana yeterizin harikada dönmesi ölüm
valla 8 bucuk ay var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?