- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #26.101
donusu dusununce ıcım kararıyo zaten ama dusunmemeye calısıyorum onu gorucem ya bana yeter
sakın başlama tatlım ben 2 gün içmesem içmiyorum da bakıyorum biri içiyo pat yakıyorum
sımdıye kadar daha hıc ıcmedım zaten canm da cevremde herkes ıcıyo stresımı atamıyorum vallasende haklısın canm ya ınsan kendıne engel olamıyo ıste hele su zamanlar
üstün başın leş gibi sigara kokuyo ben sevmiyorum öle olunca tiksiniyorum
evet o kotu ıste bi bayan mıs gıbı parfum kokunca guzel sigara kokunca degıl :44:
4 ayı gıtmıs bıle sevınmelısın bence canım benım nısanlım gıdelı daha 9 gun oldu
sana göre benmki iyi ama benm için bu beklediğim süre 4 aysa ben yandım 1 yıl 1 ömür diyorum
haklısın tatlım her gün yıkanman lazım
cok haklısın canım hepımız ıcın zorr ama sabretmemız lazım cok zor ama gecıcek gecmelı
aynen tatlımm koku anca oyle gıder
of öle demeeee
benm en zoru senn şu an olduğun süreçti
ama gideli 1 ay olmamıştı her gece ağlamaktan baygın gibi uyuyodum saatlerce ağlamak yorganı başımaçekerdim saatlerce ağlardım
üstün başın ayrı bela hiç bulaşma bide benm ailem bilmiyo eve bi geliyom baca gibi
Topik bile kasvetlendi son zamanlarda
Ya belkide öle bşyde vardır ama bn koraydan hiç duymadm girer girmez 16 kişilik timlerden bahsetti ki ısparta iç güvenlik diyince her yazıda o şekilde bilgi cıkıyo tim olarak dağıtım olurlar diye :44:
Ya ztn kaydırılıyorz denince Korayların tüm bölüğü kaydırılıyo içinde 93-3,93-4,... hepsi yani.Ondan vakti az kalmş cok kalmş ona dikkat etmiyolar
kizlar cok kötüyüm askerim operasyona gitti 3 gun haber yok allahim sabir ver
siirtte teröristler baraji bombalamislar galiba şırnak siirt arasında oluyor operasyon tüm karakollar goturuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?